Lidl kuchyňka - vyprodaná

mackA159
14.7.22 10:59

Lidl kuchyňka - vyprodaná

Ahoj nekupoval jste teď někdo z Lidlu tuto kuchyňku? https://www.lidl.cz/…a/p100336837
Naskladnuji to někdy, vyplatí se čekat? Mají ještě jednu, bez funkci, obyč, o trochu dražší. Na Lidl jsem psala, ale odpověď že si to mám hlídat. Buď bude, nebo ne. :) Tak jen jestli se vyplatí hlídat a čekat, nebo koupit tu obyčejnou.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30971
14.7.22 11:02

@mackA159 Kolem Vanoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
14.7.22 11:04

Počkala bych. Taky jsem takto chtěla jeden produkt, najednou byl vyprodaný, info z Lidlu totožné - možná bude ale možná už nikdy a za 14 dní byl :) takže pokud to nehoří, hlídat a určitě se objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
14.7.22 11:38

Jo máme přesně tuhle a je super, určitě bych počkala. Svítí to, dělá to zvuky, bez toho by to děti ani nebavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.7.22 11:44
@Kriss Tina píše:
Jo máme přesně tuhle a je super, určitě bych počkala. Svítí to, dělá to zvuky, bez toho by to děti ani nebavilo :D

Je to fakt ze dřeva? Vydrží to? :) My měli plastovou, a mladší rozšlapala dřez, začala lézt do té díry po něm, a cely to zdemolovala. Starší zase vyrvala dveře od trouby :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
6061
14.7.22 11:48

Prodává se už nějakou dobu, pokud spěchá termín, zkus bazárky.
Kvalita mi přišla OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.7.22 11:48

Je to krásná kuchyňka, máme ji doma. Naskladňují ji každý rok na podzim, i minulý rok jsem na ni čekala a dostala tento tip od kamarádky, která jich má několik (doma, u babiček, na chatě). Takže od září bych zkoušela pravidelně koukat, do Vánoc tam bude stoprocentně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
14.7.22 11:52

@mackA159 no dřevo to je, i když žádný masiv to taky není no :mrgreen: dřez je teda plastový. Dveře od trouby už malý vyrval taky, ale naštěstí šly přidělat zpátky. Ale to by muselo bejt z oceli, aby to naše děti ani neskrably :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.7.22 12:00
@AnetkaAnke píše:
Je to krásná kuchyňka, máme ji doma. Naskladňují ji každý rok na podzim, i minulý rok jsem na ni čekala a dostala tento tip od kamarádky, která jich má několik (doma, u babiček, na chatě). Takže od září bych zkoušela pravidelně koukat, do Vánoc tam bude stoprocentně :)

Díky, teď jsem od jedny paní na fcb četla že ji objednávala v neděli, že tam bývá nárazove. Tak budu doufat. :lol: Úplně to nespěchá, ale do Vánoc čekat nechci. Není to dárek 8)

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.7.22 12:01
@Kriss Tina píše:
@mackA159 no dřevo to je, i když žádný masiv to taky není no :mrgreen: dřez je teda plastový. Dveře od trouby už malý vyrval taky, ale naštěstí šly přidělat zpátky. Ale to by muselo bejt z oceli, aby to naše děti ani neskrably :lol:

Je mi to jasné :) jen ta cena oproti ikee je fakt pěkná. :)

• Citovat
  • Upravit
1339
14.7.22 17:46
@Kriss Tina píše:
@mackA159 no dřevo to je, i když žádný masiv to taky není no :mrgreen: dřez je teda plastový. Dveře od trouby už malý vyrval taky, ale naštěstí šly přidělat zpátky. Ale to by muselo bejt z oceli, aby to naše děti ani neskrably :lol:

To se přesně stalo s naší, dvířka děti vyrvaly, ale nějak to tam pridelat zpět slo a zatím drží :D

Jinak kuchyňka poměr cena / kvalita mi přijde super, je krásná a hlavně vysoká.
My kupovali k Vánocům a vzhledem k tomu, ze je to fakt populární produkt, určitě bych si to pohlidala, ona během podzimu bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
22.7.22 07:47

Holky tak hlasim ze jsem každý den poctivě hlídala, a dnes úspěšně objednala. :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino