Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Počkala bych. Taky jsem takto chtěla jeden produkt, najednou byl vyprodaný, info z Lidlu totožné - možná bude ale možná už nikdy a za 14 dní byl
takže pokud to nehoří, hlídat a určitě se objeví
Jo máme přesně tuhle a je super, určitě bych počkala. Svítí to, dělá to zvuky, bez toho by to děti ani nebavilo ![]()
@Kriss Tina píše:
Jo máme přesně tuhle a je super, určitě bych počkala. Svítí to, dělá to zvuky, bez toho by to děti ani nebavilo
Je to fakt ze dřeva? Vydrží to?
My měli plastovou, a mladší rozšlapala dřez, začala lézt do té díry po něm, a cely to zdemolovala. Starší zase vyrvala dveře od trouby
![]()
Prodává se už nějakou dobu, pokud spěchá termín, zkus bazárky.
Kvalita mi přišla OK.
Je to krásná kuchyňka, máme ji doma. Naskladňují ji každý rok na podzim, i minulý rok jsem na ni čekala a dostala tento tip od kamarádky, která jich má několik (doma, u babiček, na chatě). Takže od září bych zkoušela pravidelně koukat, do Vánoc tam bude stoprocentně ![]()
@mackA159 no dřevo to je, i když žádný masiv to taky není no
dřez je teda plastový. Dveře od trouby už malý vyrval taky, ale naštěstí šly přidělat zpátky. Ale to by muselo bejt z oceli, aby to naše děti ani neskrably ![]()
@AnetkaAnke píše:
Je to krásná kuchyňka, máme ji doma. Naskladňují ji každý rok na podzim, i minulý rok jsem na ni čekala a dostala tento tip od kamarádky, která jich má několik (doma, u babiček, na chatě). Takže od září bych zkoušela pravidelně koukat, do Vánoc tam bude stoprocentně
Díky, teď jsem od jedny paní na fcb četla že ji objednávala v neděli, že tam bývá nárazove. Tak budu doufat.
Úplně to nespěchá, ale do Vánoc čekat nechci. Není to dárek ![]()
@Kriss Tina píše:
@mackA159 no dřevo to je, i když žádný masiv to taky není nodřez je teda plastový. Dveře od trouby už malý vyrval taky, ale naštěstí šly přidělat zpátky. Ale to by muselo bejt z oceli, aby to naše děti ani neskrably
Je mi to jasné
jen ta cena oproti ikee je fakt pěkná. ![]()
@Kriss Tina píše:
@mackA159 no dřevo to je, i když žádný masiv to taky není nodřez je teda plastový. Dveře od trouby už malý vyrval taky, ale naštěstí šly přidělat zpátky. Ale to by muselo bejt z oceli, aby to naše děti ani neskrably
To se přesně stalo s naší, dvířka děti vyrvaly, ale nějak to tam pridelat zpět slo a zatím drží ![]()
Jinak kuchyňka poměr cena / kvalita mi přijde super, je krásná a hlavně vysoká.
My kupovali k Vánocům a vzhledem k tomu, ze je to fakt populární produkt, určitě bych si to pohlidala, ona během podzimu bude ![]()
Holky tak hlasim ze jsem každý den poctivě hlídala, a dnes úspěšně objednala.
![]()
Ahoj nekupoval jste teď někdo z Lidlu tuto kuchyňku? https://www.lidl.cz/…a/p100336837
Tak jen jestli se vyplatí hlídat a čekat, nebo koupit tu obyčejnou.. 
Naskladnuji to někdy, vyplatí se čekat? Mají ještě jednu, bez funkci, obyč, o trochu dražší. Na Lidl jsem psala, ale odpověď že si to mám hlídat. Buď bude, nebo ne.