Dětský lékař Kolin pro miminka

Anonymní
1.8.22 12:38

Dětský lékař Kolin pro miminka

Dobrý den~

Sháním pediatra v Kolíně, který respektuje BLW, vegetariánství, nošení dětí, (ne) očkování milion vakcín naraz a očkování na klíně matky.
Někoho, kdo jde s dobou. Se současnou pani doktorkou nejsem spokojená…
Děkuji:)

Příspěvek upraven 01.08.22 v 20:37

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2291
1.8.22 13:32
@Anonymní píše:
Dobrý den~Sháním pediatra v Kolíně, který respektuje BLW, vegetariánství, nošení dětí, (ne) očkování milion vakcín naraz a očkování na klíně matky.
Někoho, kdo jde s dobou. S pani doktorkou Jechovou z KidsMed nejsem spokojená…
Děkuji:)

Já znám Mudr. ta je ze Zbraslavic (zhruba 35min od Kolína), sama je vegetariánka, cvičí jogu, s tím očkováním to má volnější (hexu jsem nikdy nedala dřív než po 7měsíci a to první dávku), u mladšího první hexa až pomalu v roce. Ostatní očkování je stejně na tobě.

http://www.kuntova.cz/…zbraslavice/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:25

MUDr.Jechova

Dobry den chci jen upozornit ze lituji rodiče i děti kteří chodí k paní doktorce Jechove! Paní doktorka nemá slusne chování a řádného vyšetření se tam nedockate 🤮. Antibiotika předepisuje jako lentilky a ani nemá snahu vyřešit nebo přijít na příčinu nemoci, po půl roce u ni dcera dostala osum lahvicek antibiotik a chyba byla samozřejmě u mě 🙈. Už nikdy víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.23 19:58

@Sandra2023 pridavam se a MUDr. Jechovou nedoporucuji. Strasna a traumatizujici zkusenost. Muzete doporucit dobreho pediatra v Koline a okoli prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
15.6.23 14:49

Dobrý den, dovolím si oživit diskuzi…

Budu se stěhovat do Kolína, jako dítě jsem zde vyrostla. Protože mám ale 2 syny, preferoval bych pro ně lékaře - muže… K lékařce, ke které jsem chodila jako dítě já, úplně s nimi jít nechci.
Muže mi někdo doporučit?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.11.23 08:46

Nedoporucuji!!! Zlaty pan doktor Mlčoch, skvely přístup, docházel i domu za detmi, v čekárně spoustu hraček pro deti, ted u paní Jechove moderní prostředí, žádná hračka pro deti a přístup strašný.
Po zkušenosti s miminem, které odcházelo po pul hodine od paní doktorky omdli venku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.12.25 01:18

Této mašinerii na očkování se vyhnout. Zvířeti bych nedala 2 očkování najednou. Tahle doktora klidně napere Vašemu dítěti 3 najednou. Na dítě se sotva podívá, vyšetření pomalu na 3 metry od stolu. Snad raději kamkoliv, jen ne do KidsMed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty