Dětský letní tábor 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
7.1.16 13:06

Dětský letní tábor 2016

Ahoj holky. Prosím o radu zkušených maminek malých táborníku. Jsme z Prahy 10 a můj 7 letý syn chce jet v létě na první tábor. Chtěl by ze začátku jen na týden. Mohly by jste mi doporučit nějaký dobrý tábor, kde byli vaše děti opravdu spokojené. Díky moc za jakékoliv tipy. Slyšela jsem o Kazimírce. Nevíte jaká je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31272
7.1.16 13:18

@hurvínek dobrý tábor, blbý tábor, je to věc názoru, někomu by přišlo strašné, kdyby se děti koupaly v řece, někdo jiný typ tábora ani nechce. Někdo upřednostňuje „téma“, někdo počítače, jiný angličtinu.
Spíš bych řešila, aby jel na stejný tábor s někým, koho zná, aby měl s sebou třeba parťáka ze školy nebo z kroužku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.1.16 13:23

Jsem strašně ráda že toto téma nemusíme řešit..máme partu lidí kteří jsme jako malý jezdili na tábor společně..dnes pořádáme tyto tábory pro naše děti..známe se, nebojím se tam dítě nechat aby se z nějakého vedoucího nevyklubal uchýlák, nebojím se že nebudou mít co jíst atd. Navíc cena jen za jídlo, nevyděláváme na tom:o) Jinak bych si nevěděla rady..nabídek milion a každé léto v televizy jak ten a ten tábor na prd, hygiena na prd, vedoucí na prd.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20973
7.1.16 13:24

Nejlíp najít turistickej oddíl pro kluky v jeho věku - ať si najde kamarády a s nima pak ten tábpor bude daleko lepší než ho někam na týden náhodně plácnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.1.16 13:24

@hurvínek přesně tak..neprve zjistit co dítě baví, protože tábory se ted dělají podle zájmů. zjistit kde se tábor koná, jaké má podmínky atd..Potom zkusit přemluvit kamaráda aby jel taky aby byli zpočátku dva kteří se znají, než se zkamarádí..

• Citovat
  • Upravit
72725
7.1.16 13:30

@hurvínek otázka je, čemu říkáš dobrý tábor.. naše holka jezdí např na taneční. Je otázkou, co baví Tvého klučinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.1.16 17:46

Vyhledala bych v okolí nějaké skauty a dala bych ho tam na kroužek, děti bude znát a odjede s nimi i na tábor. ;)
Pražaček je tu dost, tak se poptej na skautské oddíly a dej tam kluka. Skaut je super organizace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.1.16 18:43

@kaja00
jj taky jsem vyrostla na skautovi..tábory byli super.

• Citovat
  • Upravit
20973
7.1.16 18:56
@kaja00 píše:
Vyhledala bych v okolí nějaké skauty a dala bych ho tam na kroužek, děti bude znát a odjede s nimi i na tábor. ;)
Pražaček je tu dost, tak se poptej na skautské oddíly a dej tam kluka. Skaut je super organizace :palec:

Asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.1.16 12:56

Holky díky. Ale na skauta už nemáme místo. Chodí na pár kroužků a už tak to sotva stíháme. Jsme v první třídě. Snad příští rok. Znáte tu Kazimírku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.1.16 18:15

@hurvínek Neznám. Ale tak se poptej maminek jestli nemají dítko ve skautu a zda jsou spokojené, nejlépe i s tím táborem a pošli tam malého s nimi. Náš oddíl děti na tábory bere, když chtějí, ale ono to moc lidí nedělá, většina posílá právě na ty tématické :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.1.16 21:36

@hurvínek moje kamarádka pořádá…
jezdíme za nimi s klukama už od narození - někdy s vlastním stanem, někdy do volného stanu s podsadou…
jsou z Prahy :mavam:

a během roku dělají různé výpravy také z Prahy…

29.1.2016 - edit. admin: propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.16 11:43

Zmáme

Kazimírku známe osobně z pobytů a můžu jen doporučit. Dříve jsme jezdili s nimi na pobyto pro rodiče s dětmi a loni krom tohoto byl malej s nimi sám na Můj první tábor, který je na týden. Byl nadšený. Sice jel sám, nesehnali jsme kamaráda, ale asi to nijak nevadilo, našel si plno dalších kamarádů.
Letos jede znovu a těší se, za což jsem fakt ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.16 18:42

S dovolením se přidám k této diskuzi :-)

Hledám tábor pro 2 sourozence, kteří ještě nikde nebyli, takže asi takový ten první tábor - je jim 6 a 8 let.
Našla jsem několik organizací, kteří se tím zabývají - Dlouhý široký a bystrozraký, Pohádkový les, ARA agentura a již zmiňovaná Kazimírka.

prosím, máte někdo s nimi nějakou zkušenost (ať dobrou či špatnou)?

já moc zkušesností s táborama nemám, v dětství jsem byla asi 2×.
moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.1.16 17:19

Mohla bych poprosit o odkaz na ten tábor o pohádkovým lese a Dlouhý, široký a bystrozraký? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí