Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěli bysme v létě s pětiletým na dovolenou s kolama. Máte někdo zajímavé tipy kam? Na Lipně a v Lednicko-Valtickém areálu už jsme byli
Děkuji
@Laknelka jak velké máte dítě, jezdí samo?
My jsme tam byli moc spokojení, spoustu rovinek nenáročných pro děti plus spoustu toho netradičního k vidění, náš malej byl odvařenej z toho, že jede po úzké cestičce a z obou stran má rybníky ![]()
@Laknelka Třeboňsko,oblast CHlum u Třeboně nebo přímo jen Třeboň a okolí. Jsem přímo třeboňačka.
@smutná máma píše:
@Laknelka Třeboňsko,oblast CHlum u Třeboně nebo přímo jen Třeboň a okolí. Jsem přímo třeboňačka.
Chceme jet tento rok do kempu Světlíková, znáš to tam?
@smutná máma píše:
Ty se máš, tam je nádherně
@mowla píše:
Chceme jet tento rok do kempu Světlíková, znáš to tam?
nevím, to slyším prvně.
@90-60-90 no, není nám co tady žijem co závidět. My domorodci moc na kolech nejezdíme. Když ti ukradnou za život třeba takových 5 kol, tak rezignuješ a raději jezdíš autem.
Též se chystame na kola do Jižních Čech a dostala jsem typ na hotely Bohemia a Harmonie v Třeboni. Sama ale netuším.
@Moise Na jaře mu bude 5, sám jezdí, ale právě kopce ještě nevyšlápne, ale máme tyč, takže zvládneme i to
Ale právě chceme, aby už jezdil většinu sám, tady u nás v Jizerkách je to náročnější ![]()
@smutná máma a třeba nějakej tip na ubytko máte, když to tam znáte? Raději apartmány s vlastní kuchynkou
@Moise Na jaře mu bude 5, sám jezdí, ale právě kopce ještě nevyšlápne, ale máme tyč, takže zvládneme i to
Ale právě chceme, aby už jezdil většinu sám, tady u nás v Jizerkách je to náročnější ![]()
@smutná máma a třeba nějakej tip na ubytko máte, když to tam znáte? Raději apartmány s vlastní kuchynkou
@smutná máma ona ani ta jízda autem tam nemůže být nic moc, když jsem viděla ty davy cyklistů tam
![]()