Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, můžu se zeptat jaký mikrofon jste tenkrát koupili a jký byste doporučila? Děkuji
Ahojte, jdu si pro radu. Chci koupit čtyřleté dceři dětský mikrofon, který zesiluje zvuk. Už jsem si jeden přes net objednala a hrůza. Když byl dál od pusy hlas nezesiloval, jen když byl vyloženě na puse, ale to pak hučel. Máte někdo dobrou zkušenost a poradíte? Děkujííííí
Nějaké nové informace o mikrofonu? poraďte, prosím, jaký máte? Chtěla bych hlavně, aby skutečně zesiloval hlas toho, kdo zpívá…
@3HE píše:
Nějaké nové informace o mikrofonu? poraďte, prosím, jaký máte? Chtěla bych hlavně, aby skutečně zesiloval hlas toho, kdo zpívá…
a aby se dal použít samotný bez doprovodné hudby.
@3HE píše:
a aby se dal použít samotný bez doprovodné hudby.
taky tále hledám
@DodaS koupili jsme tento http://www.tobiland.cz/…se-stativem/ , je hlasitý hodně, dá se štelovat hlasitost, zvuk je při maximální hlasitosti chrčivý, ale nečekala bych lepší zvuk - za tu cenu… myslím, že fajn věc… dáme na vánoce, takže zatím nemůžu napsat, jak se líbí dceři… ale z mého pohledu pro 5leté dítě stačí…
Dobrý večer, prosím o tip na osvědčený mikrofon pro 4letou holčičku. Aby opravdu zesiloval zvuk, případně i s možností nahrávání. Předem děkuji.
Ahoj, můžete mi prosím doporučit nějaký lepší mikrofon pro dceru? Rádá zpívá, líbil by se jí ten se stojanem jak se k tomu dá různě pustit hudba, nahrávat atd. Pár už jsme jich doma měli a většinou zpívání ani nebylo slyšet, hudba co k tomu hrála spíše chrčela.. děkuji
Přeji krásnou neděli
Dcera strašně ráda zpívá, hraje na cokoli (hlavně teda na nervy
) a tak jsme ji chtěli koupit pod stromeček mikrofon. Měla jsem v plánu koupit klávesy s mikrofonem, měla jsem již vybrané. Teď v sobotu mi ale tchán ukazoval, že ji koupili klávesy, že snad je nemáme už objednané. Takže mě zůstala možnost koupit jen ten mikrofon.

Nejlepší by bylo, kdyby si na něj mohla nahrávat co zazpívala nebo co říkala. No, prostě aby slyšela, co zpívá
Nemáte nějaké tipy, či přímo zkušenosti s nějakým konkrétním?
Děkuji za odpovědi…