Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky potrebuju poradit,chci koupit malymu nakladak, rozmyslim se mezi klasickou tatrou, waderem nebo nakladakem od leny? kamaradka mi rikala, ze ten od leny u nej moc nedrzi korba. http://www.hrackyduba.cz/…t-wader.html , http://www.znackovehracky.cz/…-lena-02060/ ,mate je nekdo a jak jste spokojeny? diky
My jsme koupily tatrovky,jako jedine meli nosnost 50 …Porovnavej podle parametru,ktere jsou pro tebe dulezite ![]()
Ahoj,
máme už skoro 3 roky Tatru. Kluci na ní řádí na zahradě, sednou si na ni oba a jezdí z kopečka po trávníku, který máme docela hrbolatý a pořád je úplně v pořádku, nic se ještě nemuselo opravovat.
za me Wedwr, mame toho od nich hodne hracky jsou pekne, bezpecne, v podstate nerozbitne - teda zatim podle nasich zkusenosti ![]()
vcera jsem koukala na to wadera a je to takovy bitelny, akorat je kratsi a sirsi, vozej se taky na tom? diky
lovelytelle píše:
vcera jsem koukala na to wadera a je to takovy bitelny, akorat je kratsi a sirsi, vozej se taky na tom? diky
nas ma cisternu Wader a vozi se na ni - uz ma asi 18kg - dava do ni zviratka, atd…
tak to je fajn, asi zatim se mi nejvic libi wader, chtela jsem puvodne lenu. ted ji maj v akci v dracikovi,ale zase nejaka 100 kc uz je jedno
Taky bych řekla Wader, máme i jiné hračky od nich a jsou kvalitní. Máme menší sklápěčku od Lena, ale ta se stále zasekává (zajištění korby) nejde sklopit i když je to odjištěné, takže malej to sám nesklopí ![]()
mikasipa: to me prave rikala kamoska, uz to auto maj dyl a rikala, ze se jim to stava porad at koupim neco jineho
já bych vybírala mezi waderem a tatrou, myslím, že ani s jedním chybu neuděláš… My máme náklaďák tatru a od wadera jiné velké auto a obojí je super ![]()
AHoj, tak naši kluci už něco přes rok jezdí po venku s Lenou, vozí se v ní a jsme naprosto spokojení ![]()
My máme 4 auta od Waderu-dokonce i to v odkazu,jezdí v něm.Máme i kamion,malý má 5 let a jezdí na něm jako na odrážedle-dokonce i s malou od kamarádky.Takže vozí přes 30kg a v pohodě.Podle mě jsou ty auta nerozbitná
-alespoň u nás.Máme od Waderu i hračky na písek,máme i ten velký vozík
![]()
marka: ja uz jsem taky rozhodnuta , ze pujdu do wadera tenhle tyden ho koupim ![]()