Dětský počítač Hello

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
3.11.12 19:14

Dětský počítač Hello Kitty

Nemáte někdo doma tento dětský počítač? Hledám něco pro téměř 4letou dceru k vánocům. Koukala jsem už na Šikulku, Smartíka a tak, ale nějak mě neuchvátila malá obrazovka a navíc černobílá. Zdá se mi, že Hello Kitty má větší, nevím zda barevnou. Nebo prosím o jakékoliv zkušenosti s dětskými počítači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1894
4.11.12 12:17

Ahoj, tak počítač jsem viděla v obchodě a jelikož je dosti drahý tak jsem si ho vyzkoušela, chtěla jsem to pro dceru 5 let, ale nakonec jsem ho nekoupila. příjde mi že to dceři nic nedá. jelikož neumí čísla ani písmena tak mi přišla ta investice v tomto věku zbytečná. zkus si zajít někde do obchodu kde ho mají a tam vyzkoušet. přišl mi dosti složitý i pro mě, když jsem ho zkoušela a hlavně bych musela sedět u dcery a všechno vysvětlovat a dělat na noteboku s ní. tak nevím třeba někdo poradí něco jiného. jinak u nás v rodině mají notebuk dětský i když nevím značku tak říkali že to začlo bavit děti až když šli do školy. a obrazovka mi přisla malá, srovnávali jsme to s jiným co byl na prodejně. jinak jsem ho viděla v miki funu v bruntále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
5.11.12 09:53

Ahoj, díky. Mě právě přijde, že ty obrazovky jsou brutálně malý u těch dětských notebooků, nechápu proč. Ale dcera si zase notebook přeje. Tak uvidíme, zajdu se někam podívat do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
14.11.12 12:36

Tak dcera by ten notebook s Kitty také chtěla, ale nějak se mi jí nenápadně ;) podařilo přemluvit na nějaký dětský tablet za max 350 Kč, prtoože vím, že jí to bude bavit zase jen chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
14.11.12 13:15

Tak já taky dceři koupila raději ten tablet na vánoce a stál 300,– tak uvidíme jaký bude mít úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
14.11.12 13:31

@Diggy - a jaký jsi vybrala? Já mám v záložkách 3 a nějak jsem se ještě nerozhodla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
14.11.12 13:44

Jejda tak to fakt nevím už ho mám zabalený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
17.11.13 16:11

Ahoj, trošku to oživím. Dcera si také přeje notebook Hello Kitty. Máte s ním někdo zkušenost? A co ty dětské tablety? Co si myslíte, že je lepší? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
19.11.13 14:08

Ahoj, tak tablet dceru nezaujal, před měsíce jsem ho prodala, hrála si s ním minimálně, teď dostala starší notebook hello kitty, a občas si s ním hraje, ale jelikož ještě nechodí do školy tak neví co po ní chce a musí s ní být někdo kdo už ví co po ní chce, jako číslice, najít písmenka atd. je to dobré pro předškoláky a školáky. soudím dle dcery, třeba má někdo jinou zkušenost, ale jelikož to stojí dost peněž tak to chce fakt dost uvažovat jestli do toho jít nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.11.13 20:39

Díky, dcerce budou 4,píšou že to je od 4,jestli se nepletu.Tak ještě uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markisska
19.11.13 22:53

Ahojky, my notebook HK máme z loňských Vánoc. Moc ho dcerka chtěla, měla 3 roky. Když už si k němu sedne, hraje si s ním dlouho, ale musím jí přepínat hry, to sama neudělá. Dobrá je tam abeceda, hledání číslic…v tom se mi líbí, ale co je opravdu strašnou nevýhodou tak ta malá obrazovka, která se nedá ani nijak extra podsvítit. Za ty peníze to už mohli vyřešit líp. Asi bych teď zkusila spíš nějaký tablet.

• Citovat
  • Upravit
1497
19.11.13 22:58

Dcera ho dostala, loni k vanocum, v necelych 4 a naprosta spokojenost. hraje s nim doted. zato tablet spis nevyuzity lezi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
28.11.13 19:32

Ahoj, dcera má dětský notebook (myslím z tesca) už cca dva roky, opravdu si s ním vyhraje, díky tomu už pěkně dlouho umí všechna písmenka a baví jí to… Ale teď by chtěla k vánocům nový růžový s Hello Kitty… Zkoušela jsem ho v obchodě a přijde mi na ovládání docela složitej.
Nevíte o něčem, co by bylo podobné tomuto, případně nějaký jiný růžový a polepit hello kitty samolepkama (chce tento stejně jen kvůli kittyně :mrgreen: ) Případně jiný nápad :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí