Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dnes jsem viděla reklamu na hru psí hovínko a opravdu se mi už dlouho nestalo, že by mě něco vyvedlo až natolik z míry jako tahle hovadina. Viděli jste? Jak může někdo koupit dítěti takovou ptákovinu? Přijde mi to absurdní, nepochopitelný a strašný.
A co vy? Líbí se vám nebo na to koukáte s bradou na zemi jako já? ![]()
@werunkaw123 Je to zábavná rodinná hra za bratru krásných pětset korun ![]()
namátkou třeba tady: http://darky-pro-radost.mimishop.cz/detail.php?…
Proboha co to je? To jsme ještě neviděla a jsem ráda.
Co to má bejt?
@Loll píše:
@werunkaw123 Je to zábavná rodinná hra za bratru krásných pětset korunnamátkou třeba tady: http://darky-pro-radost.mimishop.cz/detail.php?…
Hele a v cem jako spociva ta hra pro celou rodinu, asi jsem tupon, ale to nejak nechapu ![]()
Tak už název hry je vypovídající, je to hra na hovno ![]()
@suik každý si může uklididt svoje hovčo, paráda, ne?? ![]()
Vzdělávací hračka - aspoň se děti naučí, že se mají hovínka sbírat… ale svý bych to nekoupila, zná to z praxe (ale sbírat jí nenechávám) z venčení.
Když se můžou prodávat popelnice s odpadkama a slizem, tak co by nemohly děti sbírat hovínka
![]()
)))) prej zabavna hra pro celou rodinu. o)))jako komu se pejsek vykaka driv, nebo kdo si to hovinecko driv uklidi…a popis te hry, pry dej pejskovi najist a sleduj co udela:o))))
@Loll píše:
Dnes jsem viděla reklamu na hru psí hovínko a opravdu se mi už dlouho nestalo, že by mě něco vyvedlo až natolik z míry jako tahle hovadina. Viděli jste? Jak může někdo koupit dítěti takovou ptákovinu? Přijde mi to absurdní, nepochopitelný a strašný.
A co vy? Líbí se vám nebo na to koukáte s bradou na zemi jako já?
Mně to nepřijde nepochopitelné… asi chápu dobrý úmysl… tipuji, že zřejmě mělo být smyslem směrovat děti k tomu, aby věděly, že hovínka po pejscích se mají odklízet… ale každopádně praštěné to je.
K tomuhle dokážu děti vést i sama, nepotřebuji k tomu podobnou názornou krávovinu.
A rodiče, kteří hovínka po svých pejscích neodklízejí, to kvůli téhle hře dělat nezačnou.
Příspěvek upraven 02.11.12 v 20:45
A nebo je to hra pro děti, které chtějí pejska - nakrmit, vyvenčit, posbírat… ![]()
Hm, tak tohle hrajeme naživo. Nakrmíme psa a jdeme ven, pak sbíráme hovínka. Jinak, abych děti naučila uklízet psí výkaly, tak k tomu nepotřebuji tuhle „zábavnou“ hračku pro celou rodinu.
Stačila jedna zima na sídlišti a seškrabování hoven z bot u každé druhé lavičky ![]()