Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jé a co kupují a kde, originál prý neexistuje ale dá se použít něco jiného..
Dobrý den, prosím nemáte někdo návod na hru psí hovínko? Případně, kde kupujete hmotu, když dojde originál?
@Adull píše:
Dobrý den, prosím nemáte někdo návod na hru psí hovínko? Případně, kde kupujete hmotu, když dojde originál?
něco fekálního co mi uniklo? ![]()
@Neprihlasena Jaruna píše:
No je to divna hra, ale pochopila jsem ji..doufam.Jde zrejme o to, komu se pes nakonec vydela.http://www.youtube.com/watch?…
No tak teda to je ale fakt hra co rozvíjí představivost, fantazii, zručnost a vůbec všechny dovednosti dítěte. Dík za odkaz.
Větší hovadinu jsem snad fakt neviděla…
@Adull píše:
Návod?? No přece tady, je to poměrně složité ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@Proto02 tak jsem se na to podívala..to snad ani nemůže nikdo koupit ne?
s tím by si hrálo tak mé rok a půl staré dítě, a to by ho to bavilo jen do chvíle, kdy by přišlo na to, na jakém principu funguje to vytlačování exkrementu. Pokud by sis tím hrálo starší dítě delší dobu, měla bych spíš strach o jeho mentální zdraví ![]()
@reinkarnace píše:
@Proto02 tak jsem se na to podívala..to snad ani nemůže nikdo koupit ne?s tím by si hrálo tak mé rok a půl staré dítě, a to by ho to bavilo jen do chvíle, kdy by přišlo na to, na jakém principu funguje to vytlačování exkrementu. Pokud by sis tím hrálo starší dítě delší dobu, měla bych spíš strach o jeho mentální zdraví
@Proto02 Psí hovínko jsem viděla v hračkářství a byla jsem v šoku. Pak jsem to viděla u známých - byla jsem ještě víc v šoku. Je to rok, možná dva, takže si moc nepamatuju princip hry, ale nadšená jsem z toho teda fakt nebyla a za to bych já peníze neutrácela. Byla jsem překvapená, že tam je aspoň nějaká hra a nejen to vytlačování hovínka. No a plyšák Grind - musela jsem se na to podívat. Fuj. Jak může někdo něco takového vůbec vyrobit. A koupit? Hlava mi to nebere.
@Sára 1 píše:
@Proto02 Psí hovínko jsem viděla v hračkářství a byla jsem v šoku. Pak jsem to viděla u známých - byla jsem ještě víc v šoku. Je to rok, možná dva, takže si moc nepamatuju princip hry, ale nadšená jsem z toho teda fakt nebyla a za to bych já peníze neutrácela. Byla jsem překvapená, že tam je aspoň nějaká hra a nejen to vytlačování hovínka. No a plyšák Grind - musela jsem se na to podívat. Fuj. Jak může někdo něco takového vůbec vyrobit. A koupit? Hlava mi to nebere.
Mě to taky hlava nebere.
Ale já jsem asi nechápavá a možná zastaralá, asi tomu nerozumím.
Doba je divná.
Točíme filmy o umírání, protože jsme umírání vytlačili ze svých realit.
Všichni jsme spolu na síti, ale ach, jak jsme vlastně sami.
A děti si myslí že maso se vyrábí v supermarketech.
Většina ovoce a zeleniny jsou pěstované hydroponicky a nikdy to nevidělo hlínu ani slunce.
A pak si vyrobíme hračku a závodí se, komu se ten plastovej pejsek vyse…re. ![]()
Kdyby se nekomu hovinka rozbili, znicili atd, muzu zaslat originalni a hlavne bio. Male i velke velikosti. ![]()
@reinkarnace chtěla jsem radu, ne výlevy typu, že u větších dětí máš strach o jejich mentální zdraví. Normálně inteligentní dítě ví, že je to blbina, zahrají si, zasmějí se a rozhodně to neřeší jako chytré hlavy na e-pipinu.