Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Pipet píše:
Přijde mi to stejně divné jako čůrací a kakací panenky
Co čůrací, kakací. Já když hlídala holčičku v Anglii, tak ta měla panenku, co se uměla i poblejt, když jí dobře neodkrkala
Měla takový spešl pytlíky, z toho panence „uvařila“ mlíčko do flašky a panenka se po chvíli buď po, po nebo po. Ale ty blitíčka smrděly faakt reálně, dodnes se mi z toho navaluje
![]()
Aha, tak zajíc existuje http://www.plysovnik.cz/…ind-plysovy/
![]()
Tak koukám, že krom přejetýho zajíce, maj i mývala a ježka
Tak to je brutál ![]()
@Gina108 píše:
Co čůrací, kakací. Já když hlídala holčičku v Anglii, tak ta měla panenku, co se uměla i poblejt, když jí dobře neodkrkalaMěla takový spešl pytlíky, z toho panence „uvařila“ mlíčko do flašky a panenka se po chvíli buď po, po nebo po. Ale ty blitíčka smrděly faakt reálně, dodnes se mi z toho navaluje
![]()
Tak to je nářez
![]()
@Gina108 existuje
je srandovni
ja mam doma i ty plysaky viru a bakterii
jsem sberatel ohavnych plysaku
jo a ten Organak se mi libi
ale pan curanek a kakanek teda ne ![]()
@Gina108 http://www. repliky. info/Prejety-plysovy-zajic---limitovana-edice-detail-zbozi-6240.html
fakt existuje ![]()
A tak ti přejetí plyšáci jsou spíš hustokrutopřísní a určení pubertálním úletům než že to někdo koupí batoleti pod stromek…
Můj neurolog má v ordinaci plyšového neurona ![]()
Toho psíka měli dnes ráno v pořadu pro děti hračkov. Něco se mu nacpe do tlamičky, pomačká se tlačítko na vodítku a vyleze to z něj druhým koncem. Musíš mu dát pod zadek lopatku a bobek spadne na ni. Nekoupila bych to, sami máme takové živé bobkovače tři
, ale nepřijde mi zas tak nemožná hračka. Asi to má mít výchovný účel, když vidím kolik pejskařů hovínka nesbírá
…
Přejeté plyšové zvířátko bych taky nekoupila, člověk jich potká na cestě dost. Ale nějaký slušně provedený model, kde jsou vidět vnitřní orgány klidně jo.
@naky789 píše:
Kde se dá tento předmět sehnat…
Viděla jsem to v Pompu.
Ahoj, je tu někdo kdo má doma hru psí hovínko? Jak staré děti to baví? četla jsem že je problém s tou hmotou..
Máme půjčeno od jedenáctileté neteře, baví to ji i šestiletého syna. Hmota po čase zřídne, je třeba kupovat novou. Já ji tedy v hračkárně neviděla, ale neteř říkala, že to kupují běžně.