Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuju radu. Mám kluka co jde do 1. třídy a holčičku 9 měsíců. Někdy na jaře bych chtěla malé zařídit pokojíček. Možná, že tam ještě v noci spát nebude (jestli budu kojit do dvou let, jako prvního), ale měla by tam svoje hračky a tak. Syn má teď svůj pokoj a pro malou máme další místnost, to není problém. Jenže mladík už dva roky chce patrovou postel, nejdřív chtěl tu zvýšenou jen pro sebe, když jsme ještě Elišku neměli a teď považuje za samozřejmost, že budou spát spolu na palandě. Tak nevím, jak to udělat, když jinak máme místa dost, aby měl každý svůj pokoj se svou postelí. Asi budeme kupovat palandu, ale otázka je, do kterého pokojíčku jí dát.
Někdo mi radí udělat jeden pokoj na hraní a druhý jen na spaní, ale to se mi nechce, protože kluk už má tolik hraček, že je toho pokoj plný a navíc se těším, jak budu zařizovat holčičí pokojík.Tak děkuju za inspirace,Andrea
Hele, a co ty např. Ikeácké postele, kde nahoře je spaní a dole království pro hru, ty se mi moc líbí a myslím, že by to tvému synovi pro jeho radost stačilo. Několik holek tady je má - Nahoře dítko spí, dole má buď pracovní stůl nebo např. matraci na válení a hraní si na zemi a boxy na hračky - prostě svou jeskyni. Dokonce se to dá sehnat i se skluzavkou z postele. A navíc to tudíž nemusí být moc vysoko, takže v nemoci i ty snadno na ležícího syna došáhneš, nemusí se stěhovat na gauč.
Já bych jim spaní, pokud je ta možnost, rozdělila - právě kvůli nemocem a kvůli jinému dennímu režimu. Takhle si bude moci synek za dva roky svítit i po deváté hodině, když si bude chtít číst a nebude ti dcerku rušit apod. O hudbě a dalším rušení ani nemluvě.
Romana
Pokud chcete zařídit opravdu super pokojík, tak mrkněte na nábytek od Čilka (mají v logu jahůdku). Mají showroomy v Brně a Praze. My jsme zařídili pokojíky pro naše dcerky a i po několika letech vypadá nábytek stále stejně. Navíc poskytují super nadstandartní služby!!!
Nábytek od čilka je opravdu super
máme doma už třetím rokem pirátskej pokojík a stále je jak nový a to je malý pěkný divoch
. Koupili jsme na prodejně v Praze, mají tam vystavěnou i postel ve tvaru auta
V příštím roce se chystáme předělat pokojík staršímu synovi a půjdeme zase k Čilkovi…investice se opravdu vyplatí. Jukněte na jejich stránky - hezký dětský nábytek čilek
Spíš než o značku nábytku, jde o jeho šikovné rozmístění a funkčnost
Pár inspirací…
Zařizujeme dětský pokoj pro prvňáčka