Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zda-li někdo nemáte tento pokoj.
http://nabytek-kuplevne.cz/product.php?…
Docela se mi líbí ale neviděla jsem ho na živo a tak nevím.Co vy na něj?
Nebo máte někdo jiný typ pokoje jako sestavu zhruba ve stejné cenové relaci?
Viděla jsem ho myslím v Asku nebo tomu podobném obchodě.Vypadá tak nějak normálně,jako na obrázku.Žádný „luxus“,ale vypadá podle mě dobře.Taková zlatá střední cesta.
ten prebalovaci pultik mi na to udelal pritel, az malej odroste, sundame a budem pouzivat jako komodu ![]()
kupovali jsme v asku a az na dodaci lhutu jsem teda fakt spokojena, jeste chcem vzit postel k tomu
market.s.87 píše:
kupovali jsme v asku a az na dodaci lhutu jsem teda fakt spokojena, jeste chcem vzit postel k tomu
Děkuji moc, měla jsem strach z těch úchytek, vypadají docela nebezpečně a neprakticky, jako hůř na otvírání.
Ale fakt se mi líbí.
Mě se líbil víc v té oranžové ale jak to máte udělané vypadá skvěle i v té zelená.
a můžu se ještě zeptat jak vypadá ta velká skříň vevnitř?
Jsou tam police nebo tyč na zavěšení.
A dík za typ že se dá koupit v Asku.
Na dodání nespěcháme.
Chceme až tak za půl roku.
no vevnitr kdyz jsme to koupily tak byla tusim jen tyc a jedna police na hore, pritel to musel dodelat. uchytky jsou plastove, me to na otvirani nak nevadi, ja mam jen obavy az prcek zacne kramarit aby se neporanil o ty rohy na uchytkach, ty jsou docela ostry ale uz mam vymysleno ze koupim takovy ty rohacky na to, nevim jak to nazvat ale dava se to na nabytek na rohy prave aby si prcek neublizil
jinak jsem spokojena, jen jak rikam. slibily do 4tydnu ze dodaji a na konec jsem driv porodila nez to dodali ![]()