Mytí kuchyně – MDF desky

9578
30.1.11 10:30

mytí kuchyně MDF desky

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, čím mějete kuchyňská dvířka? Jde mi hlavně o skvrny kolem sporáku, zkoušela jsem to jarovou vodou, pak leštit prontem a fleky mastné tam jsou pořád. Přijde mi, že se to do těch dvířek jakoby zažírá. Jedná se o MDF desky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
30.1.11 10:31

zkousela jsi vyrobek L.O.C ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
30.1.11 10:35

Ne, jen jarovou vodu a Pronto..bála jsem se zatím něco jiného použít, aby tam nezůstaly fleky ještě větší, nebo to tu fólii (nebo co to je) nepoškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.1.11 10:37

tak na to ti klidne doporucim L.O.C. pisnu ti blizsi info do SZ, ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
30.1.11 10:42

No, budu ráda i za rady, kde bych něco sehnala běžně v obchodě - funkčního:-) Amway se asi běžně neprodává, ne? A po pravdě obchod jen přes dealery moc nemusím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.1.11 10:46

Tak to nic tedy neznam, mas info v SZ, jinak od Amway mas na vse 30dni zaruky vraceni penez, ci poslani noveho vyrobku, v pripade nespokojenosti, bez jakehokoliv oduvodneni.. to ti asi v drogerce nedaj ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
30.1.11 11:06

Já na to mám Bref-Power odmašťovací, a docela to s ním jde, dělám s tím i kachličky.Už jsem toho vyzkoušela dost :roll: a tohle mi přijde zatím nejlepší, je to rozprašovač a tuším že stojí kolem 50 možná trošku víc, dvířka mám vanilkový a calvados a nedělá žádný fleky.

• Citovat
  • Upravit
24798
30.1.11 11:08

Hlavně ne Realem a tak, je to pak vidět, naruší se povrch trošičku (máme lakovaný dvířka, ne folii)… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
30.1.11 11:14

Mdf normálně myju houbou s jarem a cifem,ani se pak nemusí tlačit a jde to,ta folie je odolná dost…aspoň ta naše-trachea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný