Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, čím mějete kuchyňská dvířka? Jde mi hlavně o skvrny kolem sporáku, zkoušela jsem to jarovou vodou, pak leštit prontem a fleky mastné tam jsou pořád. Přijde mi, že se to do těch dvířek jakoby zažírá. Jedná se o MDF desky.
Ne, jen jarovou vodu a Pronto..bála jsem se zatím něco jiného použít, aby tam nezůstaly fleky ještě větší, nebo to tu fólii (nebo co to je) nepoškodilo.
tak na to ti klidne doporucim L.O.C. pisnu ti blizsi info do SZ, ju? ![]()
No, budu ráda i za rady, kde bych něco sehnala běžně v obchodě - funkčního:-) Amway se asi běžně neprodává, ne? A po pravdě obchod jen přes dealery moc nemusím..
Tak to nic tedy neznam, mas info v SZ, jinak od Amway mas na vse 30dni zaruky vraceni penez, ci poslani noveho vyrobku, v pripade nespokojenosti, bez jakehokoliv oduvodneni.. to ti asi v drogerce nedaj ne? ![]()
Já na to mám Bref-Power odmašťovací, a docela to s ním jde, dělám s tím i kachličky.Už jsem toho vyzkoušela dost
a tohle mi přijde zatím nejlepší, je to rozprašovač a tuším že stojí kolem 50 možná trošku víc, dvířka mám vanilkový a calvados a nedělá žádný fleky.
Hlavně ne Realem a tak, je to pak vidět, naruší se povrch trošičku (máme lakovaný dvířka, ne folii)… ![]()
Mdf normálně myju houbou s jarem a cifem,ani se pak nemusí tlačit a jde to,ta folie je odolná dost…aspoň ta naše-trachea.