Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, poraďte mi prosím, chceme malému koupit k prvním narozeninám stoleček a židličku. Už dobu sedím nad pc a hledám a hledám a stále mi nic nepadlo do oka. Nevím jestli plastové a nebo z masivu… raději bych masiv, protože je to příšerný rošťák tak aby to něco vydrželo, ale zase když to počmárá nepůjde to ze stolku dolů jako z plastu tak nevím. Je mi jedno co to bude stát. Prosím poraďte moc díky. K.
Taky by jsme potřebovali stoleček i židličku a nic jsme nenašla.Jedině co jsme našli v ikee,za 500 je tam stůl i dvě židličky ale je to papundekl,takže nic moc kvalita.Ale zase si říkám,on to stejně počmárá,s tou židlí bude dělat bůh ví co.TAk se nám do něčeho drahého nechce.
ahoj, my zatím nekupovali, ale vím, že jsou lidi spokojení s tímhle z IKEY
není to moc drahé a je to dřevo ![]()
http://www.ikea.com/…eries/11779/
nebo jestli jsi radši pro přírodní dřevo
musíš trošku víc napsat představu,jak má zařízený pokojíček?aby se to tam hodilo…
jinak plast bych nedoporučovala,židličky- takové ty obyč.křesílka jsou vratké. ![]()
ale není na stůl jeětě brzo?malý ho využívá až ted a to mu budou tři
co třeba vymyslet ještě něco jiného co by ho zabavilo
třeba tříkolka s vodící tyčí,malá milovala jak jsme ji venku vozili,nebo tatrovka,houpací kůň
určo je toho plno,záleží co dostal k Ježíškovi ![]()
Máme to, na co dávala odkaz ibbu. Je to sice papundekl, ale vydrží
Kluci onehda na stolek vylezli (teda jen ten starší) a vydržel. Masivní stolek bych nedoporučovala, byl by hned počmáraný. Z toho našeho to jde v pohodě smýt hubkou. A až budou staré, můžeš stolek a židličky natřít, je to přírodní nenalakované dřevo.
ibbu píše:
ahoj, my zatím nekupovali, ale vím, že jsou lidi spokojení s tímhle z IKEYnení to moc drahé a je to dřevo
Máme z Ikea serii Kritter, je bazva, mají různé barvy, doporučuji koupit stolek a dvě židle, já tam s malou často sedím a něco vyrábíme, dítě obvykle nechce sedět samo, aspoň dá na druhou židli plyšáky.:-)
ahoj holky, díky za odpověď byla jsem teď pryč a tak jsem neodpovídala. Hopsadlo i odstrkávadlo už dostal k Vánocům mimo ostatní hračky. Tatrovku chceme taky koupit, ale babičky a dědečkové chtějí abych vymyslela co od nich, takže se mi líbila židlička se stolečkem. Asi to ta Ikea jistí … uděláme si výlet. Ještě jednou moc díky.
židličku mám stoličku z ikey mamut a stoleček tento - není přímo dětský ale za ten peníz je super, z překližky, vypadá bytelně a když se oddělá tak mi to nebude vadit - http://www.ikea.com/…cts/60151312
Ajka a Domi píše:
co třeba mamut z ikey?je to bytelné koukni na
www.ikea.cz
přesně to jsem chtěla poradit jen jsem zahlídla název diskuze ![]()
Zrovna minuly tyden jsem take koupila jidelni zidlicku z Ikea (Antilop). Prakticke na udrzbu, lehka i jednoduse se da rozebrat
Přesně myslim, že to záleží na tom, jaký máte pokojík. my máme taky židličky a stolek mammut, ale máme v této sérii celý pokojíček. je jasný, že kdo má klasickou hnědou dřevěnou postýlku , nábytek a tak, že to asi nebude to pravé ořechové.
Ale chtěla jsem hlavně napsat, že myslim, že to není nevhodný dárek k 1.narozeninám. Daníkovi byl rok na Štědrý den a stolek a židličky dostal pod stromeček a paradoxně to bylo to nejzajímavější - pro něho
. už teď na židličku si krásně vyleze , sedne, a hraje si s hračkama, které má na stolečku.
Takžejá bych se toho nebála, i když takvou tu funkci na malování atd. to bude splňovat až déle.
tak my máme tuto http://www.nemluvnata.cz/…e-terra-evo/ je sice plastová, ale absolutně stabilní, rozložná na židličku a stůl, používáme už asi 2,5 roku