Dětský stolek a židlička

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
26.1.11 13:14

Dětský stolek a židlička

Ahojky holky, poraďte mi prosím, chceme malému koupit k prvním narozeninám stoleček a židličku. Už dobu sedím nad pc a hledám a hledám a stále mi nic nepadlo do oka. Nevím jestli plastové a nebo z masivu… raději bych masiv, protože je to příšerný rošťák tak aby to něco vydrželo, ale zase když to počmárá nepůjde to ze stolku dolů jako z plastu tak nevím. Je mi jedno co to bude stát. Prosím poraďte moc díky. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
26.1.11 13:26

Taky by jsme potřebovali stoleček i židličku a nic jsme nenašla.Jedině co jsme našli v ikee,za 500 je tam stůl i dvě židličky ale je to papundekl,takže nic moc kvalita.Ale zase si říkám,on to stejně počmárá,s tou židlí bude dělat bůh ví co.TAk se nám do něčeho drahého nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
26.1.11 13:27

co třeba mamut z ikey?je to bytelné koukni na
www.ikea.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.1.11 13:28

ahoj, my zatím nekupovali, ale vím, že jsou lidi spokojení s tímhle z IKEY

není to moc drahé a je to dřevo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
26.1.11 13:29

http://www.ikea.com/…eries/11779/
nebo jestli jsi radši pro přírodní dřevo :think: musíš trošku víc napsat představu,jak má zařízený pokojíček?aby se to tam hodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
26.1.11 13:33

jinak plast bych nedoporučovala,židličky- takové ty obyč.křesílka jsou vratké. :-?
ale není na stůl jeětě brzo?malý ho využívá až ted a to mu budou tři :think: co třeba vymyslet ještě něco jiného co by ho zabavilo :nevim: třeba tříkolka s vodící tyčí,malá milovala jak jsme ji venku vozili,nebo tatrovka,houpací kůň :nevim: určo je toho plno,záleží co dostal k Ježíškovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
26.1.11 13:36

Máme to, na co dávala odkaz ibbu. Je to sice papundekl, ale vydrží ;-) Kluci onehda na stolek vylezli (teda jen ten starší) a vydržel. Masivní stolek bych nedoporučovala, byl by hned počmáraný. Z toho našeho to jde v pohodě smýt hubkou. A až budou staré, můžeš stolek a židličky natřít, je to přírodní nenalakované dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
26.1.11 13:45
No tohle jsem měla na mysli.A jsou spokojení,já se bojím aby se to hned nerozpadlo. :mrgreen:
ibbu píše:
ahoj, my zatím nekupovali, ale vím, že jsou lidi spokojení s tímhle z IKEYnení to moc drahé a je to dřevo :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
26.1.11 13:48

Máme z Ikea serii Kritter, je bazva, mají různé barvy, doporučuji koupit stolek a dvě židle, já tam s malou často sedím a něco vyrábíme, dítě obvykle nechce sedět samo, aspoň dá na druhou židli plyšáky.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.1.11 13:57

ahoj holky, díky za odpověď byla jsem teď pryč a tak jsem neodpovídala. Hopsadlo i odstrkávadlo už dostal k Vánocům mimo ostatní hračky. Tatrovku chceme taky koupit, ale babičky a dědečkové chtějí abych vymyslela co od nich, takže se mi líbila židlička se stolečkem. Asi to ta Ikea jistí … uděláme si výlet. Ještě jednou moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.1.11 14:15

židličku mám stoličku z ikey mamut a stoleček tento - není přímo dětský ale za ten peníz je super, z překližky, vypadá bytelně a když se oddělá tak mi to nebude vadit - http://www.ikea.com/…cts/60151312

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
26.1.11 14:20
Ajka a Domi píše:
co třeba mamut z ikey?je to bytelné koukni na
www.ikea.cz

přesně to jsem chtěla poradit jen jsem zahlídla název diskuze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.1.11 14:32

Zrovna minuly tyden jsem take koupila jidelni zidlicku z Ikea (Antilop). Prakticke na udrzbu, lehka i jednoduse se da rozebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
26.1.11 14:35

Přesně myslim, že to záleží na tom, jaký máte pokojík. my máme taky židličky a stolek mammut, ale máme v této sérii celý pokojíček. je jasný, že kdo má klasickou hnědou dřevěnou postýlku , nábytek a tak, že to asi nebude to pravé ořechové.

Ale chtěla jsem hlavně napsat, že myslim, že to není nevhodný dárek k 1.narozeninám. Daníkovi byl rok na Štědrý den a stolek a židličky dostal pod stromeček a paradoxně to bylo to nejzajímavější - pro něho :wink: . už teď na židličku si krásně vyleze , sedne, a hraje si s hračkama, které má na stolečku.
Takžejá bych se toho nebála, i když takvou tu funkci na malování atd. to bude splňovat až déle.

• Citovat
  • Upravit
5597
26.1.11 15:20

tak my máme tuto http://www.nemluvnata.cz/…e-terra-evo/ je sice plastová, ale absolutně stabilní, rozložná na židličku a stůl, používáme už asi 2,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný