Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte někdo černobílou dlažbu? Můžete mi sem hodit nějaké fotky??
díky moc
Ahoj Zuzko, my měli s bývalým přítelem černobílou dlažbu v koupelně…teď jsem v práci, ale myslím, že doma bych nějaké foto ještě vyhrabala, tak se Ti mrknu a případně pošlu…ale budu doma až tak kolem 18hod, tak strpení ![]()
já si jí rávě chci dát do kuchyně ale neumím si předstvit jak to tam bude vypadat a netu jsem žádnou fotku nenašla
tak tam jí mám taky - ale jen na zemi - stejně jako v předsíni…
Ahoj, kamarád má v předsíni pravidelnou mozaiku černá-bílá ve velikosti 30×30. Vypadá nádherně, ale jen těsně po vytření - je na tom vše vidět… ![]()
My právě nemáme úplně čistou, lesklou bílou, zouváme se až na předsíni a nemůžu říct, že bych byla otrokem podlahy.Záleží, jaký vzor a typ si vybereš… Já má na předsíni černý nábytek a to je tedy podstatně horší, protože na tom je vidět strašně prach. Ale s dlažbou jsem fakt spokojená.
Zuzi, tak jsem doma…fotku jsem jednu bídnou našla, moc tam ta dlažba ale vidět není..jen kousek
…jen nevím, zda nebude moc maličká…uvidím, jak se tu načte…
Jinak co se týče údržby, tak jsem taky problém neměla. V kuchyni by se mi černobílá dlažba líbila s nějakou kontrastní barvou…třeba vínovou nebo zelenkavou ![]()
Máme v kuchyni a už nikdy víc. Vydrží čistá tak maximálně hodinu po vytřenía to po ní nikdo nesmí projít
jinak je na ní vidět každý smítko a každý flíček
holky tak nic, nakonec jsme včera vybraly jinou:-) takovou tmavě hnědou žíhanou, fakt nádhernou
ale i tak moc díky
zuzka.mamka píše:
holky tak nic, nakonec jsme včera vybraly jinou:-) takovou tmavě hnědou žíhanou, fakt nádhernouale i tak moc díky
Tak gratulujeme k výběru a ať jste spokojení !!!
![]()
Dobrý den, můžu se prosím zeptat, jestli máte zkušenost s blažbou v koupelně - bílá + vysoký lesk? Údržba? Já si prošla tmavou, hnědou, žlutou a šedou-kamennou, ta kamenná byla naprosto nej..neylo na ní vidět nic!!Chci něco jiného a ráda bych černobílou koupelnu a na zem černou nedám:-)Zajímá mě jestli ten lesk přidá další práci? Mám vybranou Dafne-Siko koupelny.
Velice děkuji za případné rady a zkušenosti. V.