Máte někdo černobílou dlažbu?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
24.1.11 14:18

Máte někdo černobílou dlažbu??

Máte někdo černobílou dlažbu? Můžete mi sem hodit nějaké fotky??

díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
357
24.1.11 14:32

Ahoj Zuzko, my měli s bývalým přítelem černobílou dlažbu v koupelně…teď jsem v práci, ale myslím, že doma bych nějaké foto ještě vyhrabala, tak se Ti mrknu a případně pošlu…ale budu doma až tak kolem 18hod, tak strpení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.1.11 14:41

jéé moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 14:59

Ahojky, my ji máme na předsíni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 15:00

Ale není to úplně čistá bílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.1.11 15:02

já si jí rávě chci dát do kuchyně ale neumím si předstvit jak to tam bude vypadat a netu jsem žádnou fotku nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 15:36

tak tam jí mám taky - ale jen na zemi - stejně jako v předsíni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
24.1.11 15:49

Ahoj, kamarád má v předsíni pravidelnou mozaiku černá-bílá ve velikosti 30×30. Vypadá nádherně, ale jen těsně po vytření - je na tom vše vidět… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 16:41

My právě nemáme úplně čistou, lesklou bílou, zouváme se až na předsíni a nemůžu říct, že bych byla otrokem podlahy.Záleží, jaký vzor a typ si vybereš… Já má na předsíni černý nábytek a to je tedy podstatně horší, protože na tom je vidět strašně prach. Ale s dlažbou jsem fakt spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.1.11 18:41

Zuzi, tak jsem doma…fotku jsem jednu bídnou našla, moc tam ta dlažba ale vidět není..jen kousek :cry: …jen nevím, zda nebude moc maličká…uvidím, jak se tu načte… :think: Jinak co se týče údržby, tak jsem taky problém neměla. V kuchyni by se mi černobílá dlažba líbila s nějakou kontrastní barvou…třeba vínovou nebo zelenkavou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.1.11 18:44

Máme v kuchyni a už nikdy víc. Vydrží čistá tak maximálně hodinu po vytřenía to po ní nikdo nesmí projít :cert: jinak je na ní vidět každý smítko a každý flíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.1.11 11:56

holky tak nic, nakonec jsme včera vybraly jinou:-) takovou tmavě hnědou žíhanou, fakt nádhernou

ale i tak moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
25.1.11 12:14
zuzka.mamka píše:
holky tak nic, nakonec jsme včera vybraly jinou:-) takovou tmavě hnědou žíhanou, fakt nádhernouale i tak moc díky

Tak gratulujeme k výběru a ať jste spokojení !!! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlastovkaa
28.1.13 11:48

Dobrý den, můžu se prosím zeptat, jestli máte zkušenost s blažbou v koupelně - bílá + vysoký lesk? Údržba? Já si prošla tmavou, hnědou, žlutou a šedou-kamennou, ta kamenná byla naprosto nej..neylo na ní vidět nic!!Chci něco jiného a ráda bych černobílou koupelnu a na zem černou nedám:-)Zajímá mě jestli ten lesk přidá další práci? Mám vybranou Dafne-Siko koupelny.

Velice děkuji za případné rady a zkušenosti. V.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný