Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
když jsem se tak stěhovala já,tak to tak bylo- z ruky do ruky .
My bereme kauci a prvni najem pri podpisu smlouvy …na klicich se pak vzdy domlouvame s podnajemnikem.......
Tezko budu cekat na kauci do dne predani klicu a bytu…to bych nemela zaruku,ze si to ten clovek do te doby nerozmysli a nenajde si jiny byt… ![]()
Já kauci dávala při podpisu smlouvy. Měla jsem to v ní i napsáno,že nájemní vztah vzniká v den podpisu smlouvy při současném složení kauce.
zalezi, jestli to mas pres realitku nebo ne, my pres realitku platili prvni mesic 30tis. zaplatili jsme, maklerka nam vypsala potvrzeni, klice jsme dostali hned, ale najemni smlouvu jsme podepsali s majitelem az po 14ti dnech…
My požadujeme kauci při podpisu smlouvy. Klíče buď zároveň nebo podle domluvy.
no my jdeme teprve dneska se domluvit na smlouvě a napsat do ni iniciali a s kličema a kauci se domluvim na patek,tak by to melo jit ne?prece nedam penize a ona i neda klice a pak se treba uz neozva.jinak to mame pres realitku tak jsme davali penize..renča
Ahoj holky chci se zeptat kauce se dává,až dostanu klíče od toho bytu?jako z ruky do ruky?
když se máme stěhovat od unora tak se domluvíme až toho 1.2 na předání klícu a kauce že?díky Renča