Kauce a klíče od bytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.11 11:31

kauce a kliče

Ahoj holky chci se zeptat kauce se dává,až dostanu klíče od toho bytu?jako z ruky do ruky?
když se máme stěhovat od unora tak se domluvíme až toho 1.2 na předání klícu a kauce že?díky Renča

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2473
24.1.11 11:39

když jsem se tak stěhovala já,tak to tak bylo- z ruky do ruky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
24.1.11 11:47

měla bys to mít napsaný ve smlouvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.1.11 11:53

My bereme kauci a prvni najem pri podpisu smlouvy …na klicich se pak vzdy domlouvame s podnajemnikem.......
Tezko budu cekat na kauci do dne predani klicu a bytu…to bych nemela zaruku,ze si to ten clovek do te doby nerozmysli a nenajde si jiny byt… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.1.11 11:54

Já kauci dávala při podpisu smlouvy. Měla jsem to v ní i napsáno,že nájemní vztah vzniká v den podpisu smlouvy při současném složení kauce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.1.11 11:57

zalezi, jestli to mas pres realitku nebo ne, my pres realitku platili prvni mesic 30tis. zaplatili jsme, maklerka nam vypsala potvrzeni, klice jsme dostali hned, ale najemni smlouvu jsme podepsali s majitelem az po 14ti dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
24.1.11 12:28

My požadujeme kauci při podpisu smlouvy. Klíče buď zároveň nebo podle domluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.11 12:43

no my jdeme teprve dneska se domluvit na smlouvě a napsat do ni iniciali a s kličema a kauci se domluvim na patek,tak by to melo jit ne?prece nedam penize a ona i neda klice a pak se treba uz neozva.jinak to mame pres realitku tak jsme davali penize..renča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný