Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ajka a Domi píše:
jinak plast bych nedoporučovala,židličky- takové ty obyč.křesílka jsou vratké.
ale není na stůl jeětě brzo?malý ho využívá až ted a to mu budou třico třeba vymyslet ještě něco jiného co by ho zabavilo
třeba tříkolka s vodící tyčí,malá milovala jak jsme ji venku vozili,nebo tatrovka,houpací kůň
určo je toho plno,záleží co dostal k Ježíškovi
Vyuziji ho uz tedka my to vyuzivame od roka. ![]()
Ahoj, neprecitavala som celu diskusiu, ale tiez sme si poradili v ikei.
. Akurat nie klasikou, kupila som mu maly tmavohnedy stolecek, co tam maju myslim za 199 teraz, ten stvorcovy ako konferencny a k tomu bielu stolicku so zvieratkami, vyzera to spolu fakt dobre a my mame prave v obyvaku bielo-hnedu kombinaciu, tak i mamine sa to paci
.
Ahojky, obnovuji diskuzi s prosbou o radu. Chtěla bych malé koupit tento stoleček se židličkami,http://www.obchod-detem.cz/detsky-nabytek/detsky-stolecek-a-2-zidlicky-krtek-modry.html,je jí 19 měsíců. Máte ho někdo? Jde dobře omýt od čmáranců od pastelek atd? Vydrží něco? Nerada bych koupila něco, co bude za chvíli zničené a špatné na údržbu. Díky ![]()
My máme od Kidkraft i s úložným prostorem…se dřeva… mají i pro kluky ![]()
Pardon, nepřečetla jsem si že jde o obnovení diskuze…reagovala jsem na starý dotaz ![]()
Ahoj, taky jsem to chtěla koupit z mimibazaru tkovýhle, ale když sem koukla na rozměry a zjistila, že je to stejně velký jak naše svatební zvětšená fotka nad sedačkou, tak sem od toho rychle upustila.Tam by si toho podle mě moc nenakreslila a dvě děti už vůbec.
Jo a na mimibazaru je myslím levnější, kdyby si ho chtěla kupovat. Teď abych nekecala ale někdy v zimě myslím sem na to koukala a kole 600Kč ale nejsem si úplně jistá
@MickyG No,mně jde o to, že druhý dítko neplánujeme, takže jsem si říkala, že by to naší malé tak na tři roky mohlo stačit. Cheme jí to koupit k Vánocům, to jí budou necelé dva roky, tak jsem si říkala, že by to tak cca do pěti let užila ![]()
Tak asi by jí to stačilo. Já jen, že mě to přišlo malé, tak jsem od toho upustila.Ale určitě se to prodává hodně je to krásný. A s tou údržbou ti bohužel neporadím. Ale zkus ten mimibazar jestli to budeš kupovat.
@pampalin píše:
Mně se děsně líbí tohle.
Přesně tento stolek se židlema máme. Jen je ještě složený v krabici a čeká až se příští týden nastěhujeme. Tak jsem na to zvědavá ![]()
@Itulenka A můžu se zeptat, - kupovali jste přes e-shop? Na kolik vás tahle sestava vyšla?
Vyšel na 1129,– přes e-shop, ale s osobním vyzvednutím, takže jsme ušetřili na poštovném.