Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím o srovnání, kdo vyzkoušel tablety Somat standart a prášek Somat? Co myje líp? A doplňující otázka, jaké jsou tablety a prášek Denk mit z DM drogerie? Děkuji.
nemám srovnání prášek x tableta. zatím používám jen tablety, ale dřív jsem kupovala calgonit a somat ty nejobyčejnější a na základě e-mimina jsem vyzkoušela DM které stojí polovinu a výsledek super, naprostá spokojenost. Mě osobně přijde, že myjí ještě lépe než výše uvedené značky.
![]()
Používám tablety a Clagonit a Somat jsem zavrhla hned po pár zkušenostech..Kupuji levný Domol ( značka z Rosmanna) a dobré byly i levné z Liedlu.. ![]()
kupuju somat gel. prášek ani tablety se naší myčce nelíbily.. (tablety byly o fous lepší, ale stejně se prášek usazoval a dělal nám fleky na sklenicích.. )
s gelem jsem spokojená nejvíc..
dm jsem nezkoušela ale jinak od nich kupuju všechno, musím se podívat, jetsli nemají taky gel.. že bych změnila značku.. jejich výrobky jsou fakt super.
Kupuju Somat tablety,a jsem spokojená,takže také srovnání nemám.
Já přemýšlím že vyzkouším prášek, protože se mi tablety často nerozpustí, zatím používám Somat ale určitě přejdu na jinou značku ![]()
Ahoj. Mám zkušenosti jen se SOmatem tabletami a gelem a přijde mi to dost srovnatelné, mně víc vyhovuje gel, protože se líp dávkuje. Dávám míň než je doporučené dávkování a bohatě to stačí. DM jsem nezkoušela, kdysi jsem nakoupila v akci hodně výhodně Somat (za polovinu ceny) a ještě mám plnou komoru
zásob. Ale až dojdou, asi budu kupovat už jen gel.
Zkoušela jsem i Tesco tablety a taky dobré. NEbo máme tak super myčku ;) .
Srovnání Somat prášek versus tablety taky nemám, u nás zatím jedou pouze Somat tablety a nestěžuju si. Myjou spolehlivě a bez problémů, rozpouští se komplet. Takže to zatím ani měnit nehodlám, stejně mám pořád doma zásobu megapacku a nějak z toho neubývá. ![]()
Já kupuju prášek Denkmit z DM a jsem naposto spokojená.Používám ho celou dobu co mám myčku,jiný jsem ani nezkoušela a ani nebudu,nemám důvod.
Já dřív kupovala prášek a ted tablety,byla jsem spokojená s obojím,podle mě stačí kupovat ty nejlevnější,koupila jsem i Calgonit a i Somat a výsledek je stejný jako když tam dám tablety Z DM a nebo nějaké úplně obyč.Pokud se mi objevily flekaté a matné skleničky,špatně něco umyté,stačilo doplnit sůl a leštidlo…musím to kontrolovat sama,myčka mi to nehlásí,je stará.
Vyzkoušela jsem obojí a zůstala u prášku. u tablet se mi občas stalo, že se někam nalepily a bylo po mytí. za mně - prášek.
Tablety Somat myly výborně, prášek nepoužívám, tablety se mi zdají jednodušší. Postupně jsem z Calgonitu přešla na Somat, teď zkouším tablety z DM - zatím s nimi mám dobrou zkušenost. Jen sůl do myčky z DM, kterou jsem koupila se mi asi neosvědčí. Byla sice za třetinu ceny než sůl Somat či o něco dražší Calgonit, ale myčka po 3 týdnech tj. u nás asi po 8 mytích opět hlásila, že potřebuje sůl. Tak nevím…Ještě jsem ji jednou koupila (cena asi 24 Kč je fajn), ale jestli mi opět vydrží takhle dlouho, tak by se nakonec dost prodražila. Jinak nám sůl při našem malém provozu myčky vydrží tak půl roku.
Já dost často kupuji sůl u nás v Bille Clever,je levná (25Kč)a myje dobře,vybírám radši takovou tu hrubou sůl než jemný prášek ![]()
Ahojky, já používám už delší dobu Somat prášek a jsem max. spokojená!!! Před vánocemi jsem si koupila tablety galgonit a opakovaně se nerozpustily… takže je tu ještě mám. Ani jsem nevěděla, že DM má svoji značku, až dopotřebuji Somat, tak zkusím DM ![]()