Prášek vs. tablety do myčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
25.1.11 07:49

Tak za nás prášek - určitě to vyjde levněji. Navíc ho stačí opravdu jenom malinko. POradil nám to i opravář. S§l mám ráda hrubou, prášek používám z DM, leštidlo jak kdy, občas dávám jenom ocet a funguje to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
25.1.11 08:37

My používáme tablety od JARu a naprostá spokojenost. Problém akorát máme s přiborama a to ať používáme cokoliv, nevím jestli se to někomu děje taky, ale my je máme na stojáka v tom kastliku na ně, a pokaždý když je vytáhnu tak jsou na nich flíčky, vypadá to jak rez, ale jde to celkem umýt pokud je namočim do horké vody a vydrhnu houbičkou, ale proč to dělá to nevím, ale štve mě to ty nový nám to úplně ničí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
25.1.11 09:00

Vyzkoušela jsem Somat prášek, Somat gel, Somat tablety Standard, Somat 7 tablety, Jar tablety…a za mě teda vyhrály tablety Somat 7, i když ten gel taky byl docela dobrý. Ale díky za tip na ten Denkmit, určitě vyzkouším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
25.1.11 09:01

Somat gel nebo Jar tablety. Oboje spokojenost. Jelikož máme specialní košíček na tabletu, nestává se, že by se nerozpustila, jen jednou se mi to stalo s Calgonit tabletou, ale to jsme pustila jen krátký program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.1.11 11:52

Somat jsem měla tablety hned na začátku, dostala jsem jich pár od tchýně. Žádnej zázrak to nebyl. S práškem zkušenosti nemám. Tablety z dm už nekoupím, měla jsem ty Multi-power Revolution a děs běs, dost často se tableta nerozpustila a i když se rozpustila, tak nádobí zůstávalo špinavý. Teď jsem koupila tablety v Penny a zatím si nemůžu stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.1.11 12:50
Dice píše:
My používáme tablety od JARu a naprostá spokojenost. Problém akorát máme s přiborama a to ať používáme cokoliv, nevím jestli se to někomu děje taky, ale my je máme na stojáka v tom kastliku na ně, a pokaždý když je vytáhnu tak jsou na nich flíčky, vypadá to jak rez, ale jde to celkem umýt pokud je namočim do horké vody a vydrhnu houbičkou, ale proč to dělá to nevím, ale štve mě to ty nový nám to úplně ničí. :nevim:

Nedávno jsem si přečetla tu na emiminu diskuzi o té rzi a někdo radil zmačkal alobal do košíku ( tak 3 kuličky) a opravdu to funguje…Od té doby mám bez rezu..Vyzkoušej..A vyměnuji tak po 10ti mytí.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.1.11 16:04

Co se týká tablet, je lepší ji dát na dno myčky než do přihrádky na prášek. Poradila mi to moje teta a sama jsem si ověřila, že je to fakt rozdíl. Od té doby se mi snad nestalo, že by se tableta nerozpustila a zůstala někde na nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.4.11 13:07

Vyzkoušela jsem tablety do myčky i prášek zn. OXO a jsem maximálně spokojená. Tablety OXO se prodávají v krabičkách po různém počtu kusů, já je koupila v drogerii Martina. Jsou srovnatelné s Calgonitem ale za rozhodně menší peníze :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
25.10.11 14:44

Testovala jsem snad všechny tablety a gely do myčky. Včera jsem poprve vyzkoušela prášek,konkrétně z DMka ten jejich a líp umyté nádobí jsem neměla.Stačí polévková lžíce a výsledek supr. Gelu jsem musela dát mnohem víc,tak se prodražil.S tabletami jsem měla matné sklinky.U nás prášek zvítězil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lahcim
1.3.12 19:09
Nataša píše:
kupuju somat gel. prášek ani tablety se naší myčce nelíbily.. (tablety byly o fous lepší, ale stejně se prášek usazoval a dělal nám fleky na sklenicích.. )
s gelem jsem spokojená nejvíc..
dm jsem nezkoušela ale jinak od nich kupuju všechno, musím se podívat, jetsli nemají taky gel.. že bych změnila značku.. jejich výrobky jsou fakt super.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli jste zkoušela Somat Multi-perfect gel ocet.? Zajímalo by mě jestli to nesmrdí po octu. Díky

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
13.5.12 17:53

Chtěla bych oživit tuhle diskusi, myslím si, že je stále co vylepšovat a zjišťovat, jak si ušetřit a zjistit, co je nejlepší :)

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
13.5.12 17:55

Vyzkoušela jsem kde co, od těch drahých a značkových, až po těch nejlevnějších, méně známích. Nejčistější nádobí mám po prášku z DM a je za málo peněz :palec:

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
13.5.12 18:00
@JayLee píše:
My používáme SOmat gel a maximální spokojenost ..dáš tam toho jen pár kapek a vše umeje a leskne se to a myčka nesmrdí vydrží nám hodně dlouho a i finančně vyjde dobře :kytka:

ten jsem taky zkoušela, umyl teda dobře, ale ten gel jak má dvě spojené lahvičky, tak z té jedné mi to vždy vyteklo dřív, než z té druhé . Oproti tomu prášku to taky stojí dost peněz. Nejhorší teda byl calgonit, to nádobí bylo jak neumyté :? co používám prášek z DM, tak čistější nádobí jsem ještě neměla a to nemluvím o ceně

• Citovat
  • Upravit
27005
13.5.12 18:02

tak já mám finish tablety ty nejlepší a teda občas se tableta nerozpustí resp ty kuličky zůstanou někde rozplácané,skleničky jsou jako by od prášku a na příborech rez :cert: :cert: :cert: za ty peníze…chci zkusit něco jiného ale nevím co:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
13.5.12 18:06
@Crystal87 píše:
tak já mám finish tablety ty nejlepší a teda občas se tableta nerozpustí resp ty kuličky zůstanou někde rozplácané,skleničky jsou jako by od prášku a na příborech rez :cert: :cert: :cert: za ty peníze…chci zkusit něco jiného ale nevím co:(

já opravdu měla fakt vše, co jde, dobrý jsou tablety jar, ale mám teda to nádobí nějaké převoněné, cena neni taky nízká. Vyzkoušela jsem tablety i prášek z dm a u toho jsem zůstala a zůstanu.Perfektně čisté nádobí, žádné fleky a cena fakt lidová, kvalita perfektní. Zbavuju se tablet JARu, jestli by jsi je chtěla vyzkoušet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný