Prášek vs. tablety do myčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
13.5.12 20:18

Asi to s tím octem nebude tak horké, když Somat začal vyrábět i Somat gel ocet :lol:

Jinak kvůli elektřině zapnu myčku jen na max.50 stupňů (staré rozvody, víc vyhazuje jistič), tak vesměs radši myju jen na 40 stupňů na krátký 40 min. program. Dlouho jsem používala Somat gel (taky mi vždycky došla jedna půlka lahvičky dřív než druhá :zed: ) a pak ten v té velké flašce a když to srovnám s tabletama (Finish All-in-one, Jar a teď jsem kápla na Tesco za 90 halířů/tableta), tak všechny myjou líp než ten gel a v pohodě se rozpustí i na ten krátký program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.5.12 20:44
@Tadelka píše:
jak už jsem psala, já používám vše z DM, veškerou drogerii. Tablety jsou taky super a myjou stejně, jako prášek, který užívám já. Nádobí je vždy perfekně umyté a musím přiznat, že čistější nádobí jsem neměla. Jen jsem si pak koupila prášek a prostě mě to výjde levněji, než tablety, tak jsem zůstala u prášku

a je vícero druhů těch tablet z DMka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.5.12 20:52

@Herminka Mám doma leštidlo JAR, složení: Méně než 30% neiontové povrchově aktivní látky, parfémy, geraniol, limonene, linalool. V českém textu ještě píšou, že obsahuje 20 - 30% isotridekanol, ethoxylovaný (polymer), 10 - 20% alkoholy, C13 - 15 rozvětvené a lineární butoxylované, ethoxylované (polymer), 1 - 5% kys. citronová, monohydrát, ethanol.

Je to tak prťavým písmem, že mám možná někde nejaké písmenko špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.5.12 21:04
@momi33 píše:

Je, já měla nějaké Revolution a nebyla jsem spokojená. Nerozpuštěly se, nemyly. Leštidlo mi nechávalo mokré nádobí a sůl mají tu jemnou, kupovali jsme manželovo mámě. Jak mám dm ráda a kupuju tam opravdu kde co, tak výrobky do myčky ne-e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.5.12 21:11
@Raduš.ka44 píše:
Je, já měla nějaké Revolution a nebyla jsem spokojená. Nerozpuštěly se, nemyly. Leštidlo mi nechávalo mokré nádobí a sůl mají tu jemnou, kupovali jsme manželovo mámě. Jak mám dm ráda a kupuju tam opravdu kde co, tak výrobky do myčky ne-e.

no prosím tě 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.5.12 21:20

@momi33 Ale vyzkoušej sama. Tablety mají určitě troje, co si pamatuju, možná je i víc druhů. Zítra se stavím v dm, tak se mrknu, jestli nezapomenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.5.12 21:31
@Raduš.ka44 píše:
@momi33 Ale vyzkoušej sama. Tablety mají určitě troje, co si pamatuju, možná je i víc druhů. Zítra se stavím v dm, tak se mrknu, jestli nezapomenu. :mrgreen:

jj,to budeš hodná :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.5.12 08:50
@momi33 píše:

ano je jich víc, já jsem kupovala 60 tablet za 99 Kč, ty jsou asi nejvýhodnější, jinak všechny co mají, tak mejou perfektně :palec:

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
14.5.12 08:53

Tak já kupuju leštidlo, jeden litr za 24 Kč, ocet výjde něco kolem 13 Kč, myslím si, že takový rozdíl už to není, jak jsem psala, do myčky nedám nic, co ne ní do ní určeno

• Citovat
  • Upravit
7182
14.5.12 09:01
@Tadelka píše:
Tak já kupuju leštidlo, jeden litr za 24 Kč, ocet výjde něco kolem 13 Kč, myslím si, že takový rozdíl už to není, jak jsem psala, do myčky nedám nic, co ne ní do ní určeno

Já bych taky nedala ocet. V návodu je jasně napsáno, že do myčky nemá přijít nic, co do ní není určené, a to ocet určitě není. O tom, že ničí plastové a gumové části ať už myčky, nebo pračky, jsem už četla taky. Ale do pračky ho teda občas dávám, většinou k tmavému prádlu pro zachování barev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
14.5.12 14:39

@Raduš.ka44 Díky za to složení. Upřímně, čekala jsem víc kyseliny citronové.

Ocet se imho v pračce i myčce hodně zředí, já se toho nebojím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.5.12 14:52

@momi33 Tak mají celkem čtyři druhy dm tablet do myčky, ty „moje“ revolution, pak ekologické a pak dvoje další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.5.12 14:53
@Raduš.ka44 píše:
@momi33 Tak mají celkem čtyři druhy dm tablet do myčky, ty „moje“ revolution, pak ekologické a pak dvoje další..

díky moc :srdce:
a které jsou zhruba jakoby té nejvyšší kvality?Ty tvoje?
Myslím,jako Somat má Perfect a Standart…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.5.12 18:52

http://www.dm.de/…r-reinigung/ @momi33 No já si myslela, že ty „moje“ jsou nejkvalitnější, ale fakt mě zklamaly. Mrkni na odkaz. Ty multi-power revolution jsem měla, možná ty vedle nich by myly líp. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.5.12 19:28
@Raduš.ka44 píše:
http://www.dm.de/…r-reinigung/ @momi33 No já si myslela, že ty „moje“ jsou nejkvalitnější, ale fakt mě zklamaly. Mrkni na odkaz. Ty multi-power revolution jsem měla, možná ty vedle nich by myly líp. :nevim:
:think: :think: :think:
no vida…a pak si vyber…asi zůstanu u toho Somatu :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný