Program pro navrhování interiérů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
118
29.1.11 22:27

Program pro navrhování interiérů

Ahoj nevíte někdo o jednoduchém programu pro navrhování interiérů?? Chci si navrhnout dětský pokoj. Program by měl být nejlépe pro začátečníka, nikdy jsem nic podobného nezkoušela, ale všechno je jednou poprvé že :mrgreen:

jo a děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
29.1.11 22:43

Mně se osvědčil Turbofloorplan - sice jsem v tom kreslila barák, ale jeden pokoj si též můžeš udělat :mrgreen:

http://www.uloz.to/…-sosalik-rar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.1.11 10:02

Ahojky, já jich měla mraky, ale jediný, co mi opravdu přirostl k srdci je SWEET HOME 3D. Je to zadarmo plná verze, jednoduchý ovládání, hodně možností a najdeš to na slunecnice.cz ;-) Myslím, že by se ti mohl líbit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.3.12 19:03

Stáhla jsem si program Sweet Home 3D, ale nevím, kde mohu stáhnout nějaké knihovny s nábytkem? :roll:

eVerča píše:
Ahojky, já jich měla mraky, ale jediný, co mi opravdu přirostl k srdci je SWEET HOME 3D. Je to zadarmo plná verze, jednoduchý ovládání, hodně možností a najdeš to na slunecnice.cz ;-) Myslím, že by se ti mohl líbit :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
13.3.12 14:39

siniee: kdyz das v menu Furniture-Import furniture-na dialogovem okne zmacknes Find model, tak te to nanaviguje na stranku s nabytkem. Stahnes co se ti libi k sobe na HDD. Pak das opet Furniture-Import furniture a zmacknes Choose model, nahrajes si 1 stazeny model, je potreba mu zadat rozmery, jinak bude strasne maly, a zadas do ktere kategorie v toolboxu to chces pridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.4.12 21:21

DOBRÁ DISKUZE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rexeos
15.4.12 17:28

Můžu doporučit program InteriCAD Lite. Výrobky, které chcete mít v pokoji si stáhnete od výrobce v dwg, dxf, nebo 3DS apod. (ten je nejlepší, protože už je velice často i s texturami) a ty vkládáte přímo do scény.

http://intericad.info//index.php?id=5

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný