Dětský pokoj pro kluka a holku

1757
30.9.11 13:53

Dětský pokoj pro kluka a holku

Zdravím všechny :mavam:
Budeme zařizovat dětský pokoj pro kluka 3 roky a holku 17 měsíců a hledám nějakou inspiraci jak to udělat. Jestli postýlky naproti sobě, za sebou, jestli vymalovat každou stěnu jinak nebo celý pokoj stejně, stoly vedle sebe, nebo každý jinam. Pokoj nebude nijak extra veliký cca 17m2. Uvítám i nějaké foto vašich pokojíčků :-). Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2811
30.9.11 15:32

Tak u nas to vypada takhle.. moje vytvarne dilo a nalepky,ted uz tu neni ta matrace, deti jsou vetsi, to jsem tam u nich jeste obcas spala.. ted maji vlevo stan a krabie s hrackama, pristi tyden jim tam koupime v Ikee skrin na obleceni.. mame vysoky strop, puvodne tam melo byt spaci patro pro nas a pod schodama skrinky na miru, chceme se asi stehovat do vetsiho, tak jsme to nerealizovali.. pokud zustaneme, naskytla se moznost propojeni s jednim bytem, tak tam bude patro a deti budou nahore, dole bude misto na stolky a hernu.. pripadne budou mit postylky z Ikei dole napriti sobe a hernu nahore..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
30.9.11 16:34

děkuji, moc pěkně vymalováno :palec:
to já zatím představu až moc nemám a to se za chvilku budem stěhovat :roll:
postýlky dám asi naproti sobě, syn má tu vyvýšenou se skluzavkou a dcera zatím ješrě se šprušlema. Takhle ten pokoj vypadá, zatím tam bydlí někdo jiný a je to dost zaskládaný, tak si to neumím moc představit :-). Ale nábytek mají zeleno modrý, takže asi vymaluju na zeleno, nebo žluto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
3.10.11 10:18

Aooj, taky řeším jak to do budoucna vymyslet..,
Luco, ty máš výhodu, že máš dvojky, všechno je najednou..ale já nevím jestli mám třeba ted koupit postele nad sebou..a pak nahoře/dole nebude chtít nikdo spat..
Mauglie mně prave ta postel se sklouzačnou přijde hrozně náročná co se prostoru týče.. :nevim: ale zas je to dobrej prvek do pokojíku.
Já nevím :nevim: :nevim: fakt nevim navím syn ted nějak vyžaduje spát se mnou, nechápu to, vždy spal sám a ted prostě večer řve a nemůže zabrat :pocitac: (přes den už nespí)
fakt nevím co mám dělat :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
3.10.11 13:28

no já spíš řeším jak umístit ty postele, jestli na jednu stranu nebo naproti sobě :nevim:. Stoly budeme kupovat dva, stejně ta mladší ho časem využije a ty přijdou pod okno. A barvu sme nakonec vybrali zelenou.
Je fakt, že ta postel se skluzavkou je veliká, ale děcka si na ní vyhrajou, kloužou se často a pod ní se taky schovávají. No a mladší koupíme tu samou, jen nízkou a v případě, že budeme potřebovat prostor se z toho dá udělat palanda. A vlastně z té vyvýšené se dá udělat nízká. U toho Domestavu je výhoda,že se ty postele dají spojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.8.15 17:30

Hezky vecer,
Taky resim pokoj pro kluka a holku, akorat jsou to uz skolaci (1.st). Zacinaji touzit po svem soukromi a mne uz dochazeji napady.
Jak byste rozlozili nabytek v tomto pokoji, aby melo kazde dite svuj koutek. Psaci stul maji zatim ale spolecny.
Prave dvere vedou do vedlejsiho pokoje, spodni do kuchyne. Jedny by se i mohly zatarasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.8.15 17:32

Soucasny stav viz foto.
Velikost jinak 4×4,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5764
23.8.15 13:39

@zrnko ja resim podobnou dispozici, ale dvere jsou jen jedny - ty celni na kratsi strane. Taky mame postele za sebou a u protejsi steny dva pracovni stoly. Maji 7 a 9 roku a starsi holka se uz dost vymezuje a obcas si vjedou do vlasu - dcerka si uklizi, kluk je bordelar… Chystam se mezi postele dat desku z drevotrisky, nejak rafinovane udelanou, vysokou min. 150 cm, ktera opticky pokoj rozdeli a kazdemu vznikne jeho kout a soukromi v posteli. Mate nekdo podobne reseni, poradite? Napadlo me dat tu desku az ke stropu, sirka jen na sirku postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí