Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, porad jeste vybirame byt a sranda to teda neni
ted jsem objevila neco na ulici Dlouha, dopravni spojeni ze zastavky Prazska, je to kraj, si myslim? Je tam neco? Obchody atd? Dekuju za rady… ![]()
Ahoj,to neni kraj,je to skoro ve starych Krocehlavech.No je tam Jednota,pak uplne dole masna,nahore nic,jen restaurace u Meisneru.
To spojeni na Prazske je docela dal,to by bylo lepsi spis primo k Divadlu,primo na autobusove nadrazi.
no, záleží na jaké straně. Na jedné straně ( zastávka Pražská křižovatka ) kde je blíž kruháč tak tam je kousek Kaufland ( na Václaváku ), drogerie, dětský dr., číňani
a ve prostřed je Baumax, tak toho tam v okolí moc není, spíš takové ty pidi krámky a druhá strana je Sítná, to je klasické sídliště, ale velkou výhodou je hezké údolí s parčíkem, hřištěm pro děti… a obchod tak z těch větších Norma. Ale podle mě tou pražskou myslíš to u kruháče ![]()
Ja nevim, ale myslim tento byt http://reality.remax-czech.cz/…krocehlavech
Byt teda krasny a je to u te jednoty,jak jsem psala.Tak to budes mit bliz na prazsky bus urcite na aut. nadrazi.
Ale Kaufland neni zase pesky moc blizko,spis busem c.5,ten te doveze primo pred Kaufland a primo k baraku.Nebo pak na tu Sitnou,ale uz pesky.
jé tak to vím, kousek za tím panelákem jsou v budkách romové…
a že by tam byl úplně klid…no, nevím. Výled krásnej, okolí také hezké - teda co vím když jsem tam tudy šla přes den, ale nevím co ti… asi bych tam bydlet nechtěla..
Sháníte přímo 4+1 nebo i 3?
rybkabezvody píše:
jé tak to vím, kousek za tím panelákem jsou v budkách romové…a že by tam byl úplně klid…no, nevím. Výled krásnej, okolí také hezké - teda co vím když jsem tam tudy šla přes den, ale nevím co ti… asi bych tam bydlet nechtěla..
Nejsou tam jen romove,ale vselijake individua.Je to takova ubytovna,driv to byla hospoda,ale urcite bych se tam teda nebala.Nejsou to zase kanibalove.
já nevím, já prostě při vidině že se tam bude pohybovat jednou moje dítě samotné se prostě bojím… ale je fakt že je to tak v okolí hezký a kousek na Sítnou, což bych brala ![]()
rybkabezvody píše:
jé tak to vím, kousek za tím panelákem jsou v budkách romové…a že by tam byl úplně klid…no, nevím. Výled krásnej, okolí také hezké - teda co vím když jsem tam tudy šla přes den, ale nevím co ti… asi bych tam bydlet nechtěla..
Uprimne o tohle mi slo, nechci kolem sebe moc Romy a individua…tak nic…jinak hledame hlavne 3 plus 1, ty vis o necem?
Tak to nevim,zda neco najdes
,ale preju ti to.Jinak nejhezci cast Kladna,kde nejsou Romove a prijdou mi moc hezke a klidne oblasti je Sitna a Krocehlavy,okoli ulice Unhoststka (u ctyrobvodu),Polska,gen.Piky a okoli Vaclavaku.Jinak jsou opravdu vsude.Meta,Rozdelov,stare Krocehlavy (jak jsi ted dala odkaz na byt),u Divadla a v centru Kladna.
Přímo o něčem konkrétním ne, ale chodím po naše sídlišti ( Kročehlavské u Oázy ) a téměř na každém paneléku tady vysí cedule že prodávají byt…
Mě se třeba líbí tohle je tam z jedné strany výhled na lesopark, za barákem Norma, dětská dr., procházkou cca 1,5 km do Tesca, ale zase jsou tu i romové, prostě si nevybereš. Ale je fakt, že ty nejsou v budkách ale v paneláků o kus dál ![]()
Neprihlasena Jaruna píše:
Tenhle je dobryhttp://www.mmreality.cz/…idka/182350/
tak ten je krásnej ![]()