Dětský pokojíček-koupě

36
27.12.14 11:59

dětský pokojíček-koupě

Milé maminy,
chtěla by jsem své 5leté dceři nově zařídit pokojíček. Můžete mi doporučit obchod? Chtěla by jsem přímo nějakou sadu nábytku. Hlavně aby to vydrželo a za rozumnou cenu. Už nad tím sedím několik dní a nemůžu se rozhodnout. Tak prosím o vaše doporučení a naopak i kritiky na nějaké obchůdky. děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
27.12.14 12:02

Mě se líbil nábytek na nebenabytku.cz
nakonec jsem ale sehnala masivní z druhé ruky, takže jsem nekoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
27.12.14 12:11

Tak za mě jedině nábytek z masivu a to z buku. Je to sice dražší, ale ta kvalita za to stojí a také to není na rok. My dělali pokojíček před vánoci, sice pro mladší 4 a 2,5, ale krom psacího stolu to máme tak jak to bude. Ještě čekám na nějaké doplňky, ale budou až v lednu. Máme kombinaci domestav a postele z hp nábytku, vše buk cink, pouze přírodní lak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
27.12.14 12:16

@Poguno Sestra koupila dětem nádherný pokojíček z masivu přes nějaký internetový bazar. Vypadá jako nový a cenově úplně někde jinde než obyč. pokojíčky z obchodu. Mrkla bych se na použité. Většinou je děti mají jen pár let a nezničí je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.12.14 12:31

Pokud bych nesehnala z druhé ruky, jdu do IKEA. Výhody: levné, variabilní (malým koupím otevřené, větším do toho přidám šuplíky apod.), dá se dokupovat (když zjistím, že dvě police nestačí, koupím další). My máme pro dceru starej nábytek po nás (psací stůl ještě po mojí mámě, policová sektorka) plus právě IKEA - komoda, Trofast šuplíky.

Kamarádka má totéž, plus si nechala udělat vestavěnou skříň, aby využila prostor až nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.12.14 12:34

Já jsem si právě vybrala v Ikea nábytek Stuva ale když jsem se tam koukla včera tak jsem zjistila že už to zřejmně nemají, už jsem to na jejich stránkách nikde nenašla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.12.14 12:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.12.14 12:49

Patrovou postel se zabudovanou skříní a psacím stolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.12.14 12:51

http://www.ikea.com/…151_cocy02a/ najdu to jen takhle ale jen jako inspiraci a né k prodeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.14 13:00

Taky máme nábytek do dětských pokojů z ikey, né vyloženě dětský barevný, ladím to tak, aby to s dětmi rostlo a nemuselo nějakou dobu kupovat nové, postel velká je ze skonta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný