Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost s hrncema z Ikei řady FÖRBLUFFAD?
Moc se mi líbí, ale nikde o nich nemůžu nic najít ![]()
Díky
Ahoj, ja prave dostala poukaz a tyhle hrnce mi prijdou super
zitra si pro ne chci zajet ![]()
Taky bych potřebovala nové hrnce a tyhle vypadají fakt zajímavě. Tak až budete mít nějaké zkušenosti, tak prosím napište.
Díky.
Ahoj holky, tak jsem koupila tu sadu 5, 3 a 2 litry. Hned jsem odzkousela ten 5 litrovej a teda super. Varila jsem brambory, scedila pres tu poklicku, jak je to na to primo delany a dokonce i na ty poklici jsou takovy silikonovy podlozky na palce, aby se dala pridrzet a nepalilo to. Takze neni ani uterka na cedeni potreba. No jsem nadsena ![]()
A myslíte, že to bude připalovat? Potřebovala bych třeba na puding. Píšou tam, že mají teflon, že??
Jsou teflonove, ja myslim, ze neni problem udelat v nich puding
ale ja zkusila jen brambory a shovala je do nove kuchyne ![]()
Tak jsem hrnec také už několikrát otestovala. Ty zvláštní ucha se mi nedrží úplně dobře, mám ten menší a někdy bych ho chtěla vzít jen do jedné ruky a moc to nejde. Poklička je ale dobrá, hezky se přes ni cedí, ale ten silikon nezůstane úplně studený, když cedím, tak si stejně musím vzít chňapku nebo utěrku. Nic ale nevypadne ven, na to je fajn. Teflon je dobrý, určitě by v hrnci pudink šel uvařit, ten ale většinou vařím v nižším rendlíku, hrnec je spíš užší a vyšší.