Hrnce Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1557
24.12.14 23:09

Hrnce Ikea

Ahoj holky,

nemáte někdo zkušenost s hrncema z Ikei řady FÖRBLUFFAD?
Moc se mi líbí, ale nikde o nich nemůžu nic najít :)

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
25.12.14 07:25

Dostala jsem jeden k Vánocům, tak zatím nevím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
25.12.14 12:43

Ahoj, ja prave dostala poukaz a tyhle hrnce mi prijdou super :) zitra si pro ne chci zajet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.12.14 17:52

Taky bych potřebovala nové hrnce a tyhle vypadají fakt zajímavě. Tak až budete mít nějaké zkušenosti, tak prosím napište.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
26.12.14 14:15

Ahoj holky, tak jsem koupila tu sadu 5, 3 a 2 litry. Hned jsem odzkousela ten 5 litrovej a teda super. Varila jsem brambory, scedila pres tu poklicku, jak je to na to primo delany a dokonce i na ty poklici jsou takovy silikonovy podlozky na palce, aby se dala pridrzet a nepalilo to. Takze neni ani uterka na cedeni potreba. No jsem nadsena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
26.12.14 19:27

A myslíte, že to bude připalovat? Potřebovala bych třeba na puding. Píšou tam, že mají teflon, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
27.12.14 10:18

Jsou teflonove, ja myslim, ze neni problem udelat v nich puding :) ale ja zkusila jen brambory a shovala je do nove kuchyne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.12.14 18:40

Tak jsem hrnec také už několikrát otestovala. Ty zvláštní ucha se mi nedrží úplně dobře, mám ten menší a někdy bych ho chtěla vzít jen do jedné ruky a moc to nejde. Poklička je ale dobrá, hezky se přes ni cedí, ale ten silikon nezůstane úplně studený, když cedím, tak si stejně musím vzít chňapku nebo utěrku. Nic ale nevypadne ven, na to je fajn. Teflon je dobrý, určitě by v hrnci pudink šel uvařit, ten ale většinou vařím v nižším rendlíku, hrnec je spíš užší a vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný