Dětský polštářek na spaní do auta

993
18.9.11 21:44

Dětský polštářek na spaní do auta

Potřebovala bych poradit s nějakym polštářkem na spaní do auta. Už máme větší autosedačku 15-36 kg a nejde polohovat tolik jako předchozí a když v ní malá usne tak se tam úplně láme, pak se budí s brekem. Koukala jsem po takových těch polštářkách (podkovy), ale nemám s tim zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
18.9.11 22:27
mína77 píše:
Potřebovala bych poradit s nějakym polštářkem na spaní do auta. Už máme větší autosedačku 15-36 kg a nejde polohovat tolik jako předchozí a když v ní malá usne tak se tam úplně láme, pak se budí s brekem. Koukala jsem po takových těch polštářkách (podkovy), ale nemám s tim zkušenost.

Máme několik podkov a všechny stojí za.....Ty jsou spíš pro děti co nesedí v sedačce :mrgreen: Nebo máme špatný ty podkovy :think:

My koupili lepší sedačku a malý tam hezky spinká,nepadá mu hlavička.Pak má plyšový,polstrovaný povlak na pás a ten mu taky hlavičku podpírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
19.9.11 17:13

Tak to jsi mě moc nepotěšila. Byla jsem přesvědčená, že to podkovou vyřešim. Jakou máte autosedačku? My koupili Romer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.9.11 21:46
mína77 píše:
Tak to jsi mě moc nepotěšila. Byla jsem přesvědčená, že to podkovou vyřešim. Jakou máte autosedačku? My koupili Romer.

My máme Cybex solution X,u tchánů je sedaška babypoint .

V tý Cybex spí krásně.Nijak se neláme,hlava mu nepadá jako v tý babypoint :roll: Dá se polohovati hlavová opěrka…Zkus smotat ručník a dát ho malý do sedačky když sedí.To by ti mohlo ukázat jak to bude vypadat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí