Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potřebovala bych poradit s nějakym polštářkem na spaní do auta. Už máme větší autosedačku 15-36 kg a nejde polohovat tolik jako předchozí a když v ní malá usne tak se tam úplně láme, pak se budí s brekem. Koukala jsem po takových těch polštářkách (podkovy), ale nemám s tim zkušenost.
mína77 píše:
Potřebovala bych poradit s nějakym polštářkem na spaní do auta. Už máme větší autosedačku 15-36 kg a nejde polohovat tolik jako předchozí a když v ní malá usne tak se tam úplně láme, pak se budí s brekem. Koukala jsem po takových těch polštářkách (podkovy), ale nemám s tim zkušenost.
Máme několik podkov a všechny stojí za.....Ty jsou spíš pro děti co nesedí v sedačce
Nebo máme špatný ty podkovy ![]()
My koupili lepší sedačku a malý tam hezky spinká,nepadá mu hlavička.Pak má plyšový,polstrovaný povlak na pás a ten mu taky hlavičku podpírá.
Tak to jsi mě moc nepotěšila. Byla jsem přesvědčená, že to podkovou vyřešim. Jakou máte autosedačku? My koupili Romer.
mína77 píše:
Tak to jsi mě moc nepotěšila. Byla jsem přesvědčená, že to podkovou vyřešim. Jakou máte autosedačku? My koupili Romer.
My máme Cybex solution X,u tchánů je sedaška babypoint .
V tý Cybex spí krásně.Nijak se neláme,hlava mu nepadá jako v tý babypoint
Dá se polohovati hlavová opěrka…Zkus smotat ručník a dát ho malý do sedačky když sedí.To by ti mohlo ukázat jak to bude vypadat ![]()