Dětský textil - lisy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětský textil-lisy
Ahoj holky, už cca měsíc koukám na net i do různých fb skupin, snažím se zjistit, kde nenaletět a nekoupit zase moc draze. Chtěla bych pravidelně kupovat lisy, balíky, žoky dětského, jak pro další prodej, tak i pro osobní využití. Když už se odhodlám, tak pak najdu, že správce ve skupině nedodává takové zboží jak píše atd…
Prosím o pomoc a Vaše názory, kde jste opravdu spokojené, nechtěla bych naletět, jak je zcela normální v dnešní době. Jsem budoucí maminka a nechce se mi a ani nemám finance na to, abych od každého dodavatele/prodejce zkoušela nakoupit a zjistit, zda je vše jak má být či ne.
Věřím, že vzájemnou pomoc ocení hodně maminek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Beru pres znamou co v uk zije. Cream a 1.jakost a je to parada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
Do lisu bych nikdy nešla
Chápu, člověk nikdy neví co tam najde ![]()
Mně by stačila i nejlepší kvalita, cream… Jenže otázkou kde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není jen o tom. Nevím jestli si zcela uvědomuješ klady a zápory obchodování se sekáčem. cream jsem měla dobrou zkušenost s firmou zavodou. Ale nezapomeň co budeš dělat se zbytky, (v lisech i s nepoužitelnými kusy…) máš vše promyšlené, nebo sis řekla funguje to jiným bude i mně?
- Citovat
- Upravit
@Krkael píše:
Naletet muzes a nemusis. Ono je to bohuzel bud a nebo
No právě, já jsem už několikrát nakoupila a katastrofa, tolik peněz v… a šlo to do popelnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
To není jen o tom. Nevím jestli si zcela uvědomuješ klady a zápory obchodování se sekáčem. cream jsem měla dobrou zkušenost s firmou zavodou. Ale nezapomeň co budeš dělat se zbytky, (v lisech i s nepoužitelnými kusy…) máš vše promyšlené, nebo sis řekla funguje to jiným bude i mně?
Já jsem spíše realistka a velká pesimistka, takže toto si určitě neříkám. Jen předpokládám, že pokud najdu někoho kdo prodává cream tak nebudu řešit, že 50% z balíku půjde do odpadků. Nejde mi o kvantitu, ale především o kvalitu. Radši si koupím 3 kg opravdu hezkého, než 10 kg děravého v 1.jakosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimci1 píše:
No právě, já jsem už několikrát nakoupila a katastrofa, tolik peněz v… a šlo to do popelnice
Mne se treba nestalo aby lis nevydelal na sebe plus na dalsi a zisk k tomu. A veci co se mi nelibi bud nabidnu zdarma k nakupu nebo dam od kacky na aukro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimci1 no nevím jak moc ti jde o kvalitu, když chceš kupovat lisy. koukala jsem že zavodou už není. takže neporadím
mmch mnoho velkoobchodů už dnes nabízí kusový prodej ![]()
- Citovat
- Upravit
@Krkael píše:
Mne se treba nestalo aby lis nevydelal na sebe plus na dalsi a zisk k tomu. A veci co se mi nelibi bud nabidnu zdarma k nakupu nebo dam od kacky na aukro.
Tak to jste měla i štěstí na lis ![]()
Byla jsem osobně v Olomouci pro 25 kg, když mi bylo ukázáno co bych měla koupit, tak jsem nechápala(rozdělány pro mě 3 pytle). Nechápu kdo to od nich odebírá.
Mohu se jen zeptat, to byly lisy dětského nebo dámské/pánské?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
@mimci1 no nevím jak moc ti jde o kvalitu, když chceš kupovat lisy. koukala jsem že zavodou už není. takže neporadímmmch mnoho velkoobchodů už dnes nabízí kusový prodej
Mně šlo nejvíce o kvalitu cream, lis jen k tomu. Nevadí, i tak děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimci1 píše:
Tak to jste měla i štěstí na lis
Byla jsem osobně v Olomouci pro 25 kg, když mi bylo ukázáno co bych měla koupit, tak jsem nechápala(rozdělány pro mě 3 pytle). Nechápu kdo to od nich odebírá.
Mohu se jen zeptat, to byly lisy dětského nebo dámské/pánské?
Jen detsky. Vetsinou beru po 50 kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimci1 Ahoj, zkus kouknout sem, tady jsem brala nejvic zbozi, kvalita super, zbozi je tridene, ciste, i pytle ciste, ale je to drazsi http://www.second-hand-textil.cz/…shop/detske/ - detsky cream jsem brala jen jednou, vychazi fakt draze, ale jsou tam krasne veci i nove. 1.kvalita je tam moc pekna. Ted koukam, ze maji i lisy za peknou cenu, ale to jsem u nich nikdy nezkousela.
Tady http://www.secondhand-velkoobchod.cz/lisovane-baliky jsem brala lisy. Je to fakt loterie, jednou krasny, jednou prumer, proste tezko rict. Brala jsem i ostatni zbozi, maji dobre ceny, ale neda se srovnat jejich 1.kvalita s tou v obchode uvedenem vyse. A ty veci nejsou v tak peknem stavu, kdyz jsem brala leto, tak jsem musela komplet vse vyprat, coz se u toho obchodu nahore skoro nedeje.
A tuhle stranku jsem nedavno nasla v nejake diskusi tady - http://www.iptextil.eu/…OVANE-BALIKY - nektere veci se mi zdaji fajn, je tam vyhoda malych lisu, ale zase vychazi draz
Ale nikdy jsem od nich nic nebrala, tak nezarucuju.
Muzu Ti i pohledat dalsi velkoobchody, brala jsem od ruznych, ale nejvic v tech dvou vyse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radulaaa píše:
@mimci1 Ahoj, zkus kouknout sem, tady jsem brala nejvic zbozi, kvalita super, zbozi je tridene, ciste, i pytle ciste, ale je to drazsi http://www.second-hand-textil.cz/…shop/detske/ - detsky cream jsem brala jen jednou, vychazi fakt draze, ale jsou tam krasne veci i nove. 1.kvalita je tam moc pekna. Ted koukam, ze maji i lisy za peknou cenu, ale to jsem u nich nikdy nezkousela.Tady http://www.secondhand-velkoobchod.cz/lisovane-baliky jsem brala lisy. Je to fakt loterie, jednou krasny, jednou prumer, proste tezko rict. Brala jsem i ostatni zbozi, maji dobre ceny, ale neda se srovnat jejich 1.kvalita s tou v obchode uvedenem vyse. A ty veci nejsou v tak peknem stavu, kdyz jsem brala leto, tak jsem musela komplet vse vyprat, coz se u toho obchodu nahore skoro nedeje.
A tuhle stranku jsem nedavno nasla v nejake diskusi tady - http://www.iptextil.eu/…OVANE-BALIKY - nektere veci se mi zdaji fajn, je tam vyhoda malych lisu, ale zase vychazi draz
Muzu Ti i pohledat dalsi velkoobchody, brala jsem od ruznych, ale nejvic v tech dvou vyse.Ale nikdy jsem od nich nic nebrala, tak nezarucuju.
Jééé super, to mám radost
Moc děkuji, udělala jsi mi radost, hned na vše kouknu, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit