Velikosti Next lacláčků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
13.2.14 14:43

Velikosti Next lacláčků

Maminky, poraďte některá prosím. Jak je to s velikostmi Nextu? Chtěla bych pro chlapečka narozeného v půli prosince riflové laclíky (krátká nohavička) na léto. Mám objednat 68 nebo už 74?? Mají velikosti spíše větší? Teď má malý skoro devět týdnů a necelých pět kilo… Poradíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
13.2.14 14:46

Brala bych spíše 74, léto je daleko a malý se může vytáhnout. Vždycky lepší trochu větší než, aby jsi zjistila v červnu, že je neobleče.
Můj syn měl třeba velikost 74 v necelých 5 měsících :-) A lacláče z NEXTU vel.74 s dlouhou nohavicí nosil už na konci 4 měsíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
13.2.14 14:49

Next má označení oblečků po měsících, takže 3-6,6-9,9-12 atd a mému synovi vždy toto rozmezí sedí… U prvního měsíce je mu to větší, u konečného to donosívá… Jen třeba trička má 6-9 a teď mu bude 11 a stále mu jsou, ale jinak jak píšu… A proč je nekoupíš až v létě?! Děti rostou různě… Ale myslím, žer adši větší než menší

• Citovat
  • Upravit
3678
13.2.14 14:51

Urcite 74. Maly mel kratke lacliky taky vetsi a nosil je pak i v zari pres puncochacky ;-) takze lepsi vetsi, nez mensi a v puli leta byste meli male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.2.14 15:03

@J3nie @michee @Kies Díky moc za radu… Chci je teď, páč se mi jako jedny z mála fakt líbí a bojím se, že v létě nebudou… Jak znám next, tak v létě budou prodávat podzimní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
13.2.14 15:13

@Julika jo to máš pravdu, já se tam dnes chystám, ale po zkušenosti se zimním výprodejem už nic moc kupovat nebudu, ptž tam jsem nakoupila za poloviční ceny na x měsíců dopředu a plná cena se mi dávat nechce :jazyk: jen pro nějaký punčošky :D

• Citovat
  • Upravit
3678
13.2.14 15:13

@Julika jojo, taky budu malemu objednavat na leto uz ted, nehlede na to, ze nektere veci jsou rychle pryc a naskladni je treba az kdyz uz sezona konci, s tim me next nekdy opravdu stve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.2.14 15:20

Dceri je NEXT teda hooodne velky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.2.14 15:37

Zalezi jak velke je mimco..moj polrocny nosi teraz 62-68..ma 64 cm.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.2.14 16:13

@Kies Já musím objednávat z Anglie, protože u nás Next obchod není. Tak nemůžu ani porovnat ty dvě velikosti. Ale mám třeba dvoje lacláče z výprodeje Tesca a jedny jsou 68 a jedny 74 a jsou stejně velké… Kdo se v tom má vyznat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.2.14 16:14

@Weru Mojí malé právě taky, ale bráška je trochu větší mimi než byla ona, tak mě to teď mate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.2.14 16:18
@Julika píše:
@Weru Mojí malé právě taky, ale bráška je trochu větší mimi než byla ona, tak mě to teď mate…

Tak to je tezky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.14 12:52

Také bych brala 74,lepší ať to je trošinku volné než těsné. My měli laclíky s dlouhou nohavičkou od Nextu a malá je nosila víc jak půl roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.2.14 13:02

@ježourek x.x.x Díky za radu. Já bych dlouhasy taky vzala větší, ale kraťasy se půl roku nosit nedají, tak bych chtěla vychytat, aby byly dobré na ty tři letní měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
15.2.14 19:45

Jako já nevím, já mám holčičku a velikosti nám seděli taky vždycky úplně přesně až teď začínáme být v něčem o velikost pozadu, je jí rok a půl. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat