Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No, víš, možná ji zajímá jen ten opravdický vysavač a s hračkou by si tak nehrála. Známá právě koupila dětskej vysavač, nevím jakej přesně, ale v hračkářství. Hučel, blikal. No ale malýho vůbec nezajímal, on chtěl vysávat na opravdickým ![]()
Magi píše:
No, víš, možná ji zajímá jen ten opravdický vysavač a s hračkou by si tak nehrála. Známá právě koupila dětskej vysavač, nevím jakej přesně, ale v hračkářství. Hučel, blikal. No ale malýho vůbec nezajímal, on chtěl vysávat na opravdickým
přesně,náš malej mi pořád bere vysavač,vysává,líbí se mu to a když mu dáme dětskej tak nezájem,leží v koutě
Tak já mám opačnou zkušenost. Syn když byl malý, tak miloval vysavač, proto dostal od Ježíška v roce a půl. Rozbalil dárek a následující 2 hodiny do odchodu domů ho nezajímalo nic jiného
. Stejně tak když pořídili nový vysavač do MC ![]()
Doma se mnou vysával, dokud nezačala upadávat hadice. Občas ho vytáhne i dnes a to je velký klacek ![]()
Vysavač máme nějaký obyčejný z Tesca, byli jsme rádi, že jsme sehnali jakýkoliv, který není růžový ![]()
kolik holky takový vysavač stojí. Malý má hned 25. prosince narozeniny, tak budem kupovat trošičku víc dárků
Já koupila u nás v bazárku vysavač zn. Bosch za 140 Kč (netuším, kolik stojí nový). Vysavač asi i něco „umí“ (má tam nějaké okýnkona baterky, ale nikdy jsme to nezkoušeli, dětem stačí, že drží hadici a dělají vysávací pohyb - teď už i Šárka - 14m).
Tak zkusila jsem zagůglit a našla jsem jej - je to tento http://www.pongo.cz/…ysavac-bosch Jeho výhoda je, že vypadá stejně jako náš „dospělácký“ ![]()
My máme v plánu koupit nejspíš k Vánocům nebo možná k 2. narozkám normální „nedětský“ vysavač, nějaký malý obyčejný, aby fakt vysával… A aspoň nebudeme kvůli drobečkům pod židličkou tahat velký, použijeme tenhle ![]()
Ja mam doma i ten rucni vysavac,mala je z nej nadsena,vysava o dusi ![]()
Umi si to i zapnout a lepsi pomocnici bych tezko hledala ![]()
My mame uplne obyc, plstovy z Globudu asi za 300. Jako nevysava to nic extra, v podstate vubec, ale dulezity pro Anezku je, ze kdyz vysavam ja velkym tak ona muze se mnou svym malym. Taky se mi driv sapala po velkym, ted ma svuj a obe jsme spokojeny ![]()
Tak ten bosch je skvělej teda dle odkazu. To zauvažuju, máme podobnej a malej chce pomáhat (jen ta cena, no
)
Lendik píše:
Tak ten bosch je skvělej teda dle odkazu. To zauvažuju, máme podobnej a malej chce pomáhat (jen ta cena, no)
Lendiku - já bych jej normálně taky nekoupila, ale v bazárku mě zaujal (teda já bych si jej ani nevšimla, ale Vojtíšek začal volat, že tam je vysavačo pro něj
). Zkus třeba MMB, jestli jej někdo neprová z druhé ruky.
Tak my mame obyc vysavac asi taky za tri stovky a malej je s nim spokojeny. Neustale vysava i kdyz ve skutecnosti to jen bzuci a toci se tam kulicky.
Ahoj, dcera si přeje od Ježíška vysavač. Prohledala jsem MMB, ale všechny dětské vysávají jenom ty kuličky. To opravdu neexistuje dětský, který by vysával opravdové smetí. Nebo nějaký normální, ale v menší a lehčí variantě. Poradíte?
Kdysi jsem viděla dětský vysavač, který opravdu vysával a byl kopií běžného vysavače. Vyráběla ho firma Miele. Možná by to mohl být tenhle:
http://www.neckermann.cz/…2/index.html?…
Ale doporučuji ještě ověřit.
Emi
díky,ten vypadá moc dobře, zjistim jak je to s tím vysáváním
Poradíte my,jaký koupit dětský vysavač?Malá miluje vysávání,tak ať má svůj.