Dětský vysavač – jaký koupit?

Anonymní
1.10.10 12:14

Dětský vysavač

Poradíte my,jaký koupit dětský vysavač?Malá miluje vysávání,tak ať má svůj.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
1.10.10 12:23

No, víš, možná ji zajímá jen ten opravdický vysavač a s hračkou by si tak nehrála. Známá právě koupila dětskej vysavač, nevím jakej přesně, ale v hračkářství. Hučel, blikal. No ale malýho vůbec nezajímal, on chtěl vysávat na opravdickým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.10.10 12:32
Magi píše:
No, víš, možná ji zajímá jen ten opravdický vysavač a s hračkou by si tak nehrála. Známá právě koupila dětskej vysavač, nevím jakej přesně, ale v hračkářství. Hučel, blikal. No ale malýho vůbec nezajímal, on chtěl vysávat na opravdickým :mrgreen:

přesně,náš malej mi pořád bere vysavač,vysává,líbí se mu to a když mu dáme dětskej tak nezájem,leží v koutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
1.10.10 12:33

Tak já mám opačnou zkušenost. Syn když byl malý, tak miloval vysavač, proto dostal od Ježíška v roce a půl. Rozbalil dárek a následující 2 hodiny do odchodu domů ho nezajímalo nic jiného :wink: . Stejně tak když pořídili nový vysavač do MC 8-)

Doma se mnou vysával, dokud nezačala upadávat hadice. Občas ho vytáhne i dnes a to je velký klacek :lol:

Vysavač máme nějaký obyčejný z Tesca, byli jsme rádi, že jsme sehnali jakýkoliv, který není růžový :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.10.10 12:35

kolik holky takový vysavač stojí. Malý má hned 25. prosince narozeniny, tak budem kupovat trošičku víc dárků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.10.10 12:58

Já koupila u nás v bazárku vysavač zn. Bosch za 140 Kč (netuším, kolik stojí nový). Vysavač asi i něco „umí“ (má tam nějaké okýnkona baterky, ale nikdy jsme to nezkoušeli, dětem stačí, že drží hadici a dělají vysávací pohyb - teď už i Šárka - 14m).

Tak zkusila jsem zagůglit a našla jsem jej - je to tento http://www.pongo.cz/…ysavac-bosch Jeho výhoda je, že vypadá stejně jako náš „dospělácký“ 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.10.10 13:06

My máme v plánu koupit nejspíš k Vánocům nebo možná k 2. narozkám normální „nedětský“ vysavač, nějaký malý obyčejný, aby fakt vysával… A aspoň nebudeme kvůli drobečkům pod židličkou tahat velký, použijeme tenhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.10.10 13:22

Ja mam doma i ten rucni vysavac,mala je z nej nadsena,vysava o dusi :wink:
Umi si to i zapnout a lepsi pomocnici bych tezko hledala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
1.10.10 13:27

My mame uplne obyc, plstovy z Globudu asi za 300. Jako nevysava to nic extra, v podstate vubec, ale dulezity pro Anezku je, ze kdyz vysavam ja velkym tak ona muze se mnou svym malym. Taky se mi driv sapala po velkym, ted ma svuj a obe jsme spokojeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
1.10.10 13:29

Tak ten bosch je skvělej teda dle odkazu. To zauvažuju, máme podobnej a malej chce pomáhat (jen ta cena, no :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.10.10 14:50
Lendik píše:
Tak ten bosch je skvělej teda dle odkazu. To zauvažuju, máme podobnej a malej chce pomáhat (jen ta cena, no :think: )

Lendiku - já bych jej normálně taky nekoupila, ale v bazárku mě zaujal (teda já bych si jej ani nevšimla, ale Vojtíšek začal volat, že tam je vysavačo pro něj :lol: ). Zkus třeba MMB, jestli jej někdo neprová z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
1.10.10 20:13

Tak my mame obyc vysavac asi taky za tri stovky a malej je s nim spokojeny. Neustale vysava i kdyz ve skutecnosti to jen bzuci a toci se tam kulicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
19.11.10 21:11

Ahoj, dcera si přeje od Ježíška vysavač. Prohledala jsem MMB, ale všechny dětské vysávají jenom ty kuličky. To opravdu neexistuje dětský, který by vysával opravdové smetí. Nebo nějaký normální, ale v menší a lehčí variantě. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.11.10 22:41

Kdysi jsem viděla dětský vysavač, který opravdu vysával a byl kopií běžného vysavače. Vyráběla ho firma Miele. Možná by to mohl být tenhle:
http://www.neckermann.cz/…2/index.html?…
Ale doporučuji ještě ověřit.
 Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.11.10 13:06

díky,ten vypadá moc dobře, zjistim jak je to s tím vysáváním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek