Houpací koník pro dvouleté dítě?

156
28.9.10 22:24

Houpací koník pro dvouleté dítě?

Ahoj, myslíte, že má cenu kupovat houpacího koníka pro už dvouleté dítě? Není na to pozdě? Líbí se mi takoví ti klasičtí dřevění, žádný plast… :mrgreen: I když můžete mi to rozmluvit, pokud si myslíte, že moderní plastoví jsou v něčem lepší, nechám se ráda poučit :-)
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
28.9.10 23:10

Jestli je tvoje dítko houpací typ, proč ne :-D Moje dcera houpací je, jak někde zahlídne houpačku nebo v babykavárně houpací zvířata, jde na ně. Doma nemáme koníka, ale takové houpací křesílko (prehistorické, po mně a mojí ségře) a ráda se na něm houpe. Ne teda každej den :-)
A když si vzpomenu na mě se ségrou, jak jsme na tom křesílku řádily i když už jsme na něj byly poměrně staré… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
28.9.10 23:15

Naše děti - viz metry - mají klasického plyšového, houpou se dodnes denně :-) Zvíře už je celé olezlé a odřené, zato je právoplatným členem rodiny a ač hnědák, jmenuje se Jurášek (Tři oříšky pro Popelku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.9.10 23:16

my jsme ted kupovali houpacího koně pro syna k 2.narozeninám a je nadšenej,denně mu dává zabrat,přijde mi to věk akorátní,v roce bych měla strach že mi žuchne dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
28.9.10 23:19

Ahoj,já osobně bych raději šla do takového toho jakoby vzhledově opravdového koníka (nevím jak to líp napsat),je též houpací a vydává různé zvuky.Na MB je jich dost a za slušnou cenu.

• Citovat
  • Upravit
16694
28.9.10 23:30
Baba Jaga píše:
Ahoj,já osobně bych raději šla do takového toho jakoby vzhledově opravdového koníka (nevím jak to líp napsat),je též houpací a vydává různé zvuky.Na MB je jich dost a za slušnou cenu.

my asi půjdeme do houpacího tygra, kočky se mu hrozně líbí, na koně se nijak netvářil. Občas osedlává i naše domácí kocoury. :lol: Jo a pořizovat budeme buď k svátku (16 měs.) nebo k vánocům (18)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.9.10 08:45

Malý má 15m a koník ho teď moc baví, ale dvouleťák nevím, vím, že dcera jej dostala později a už ji moc nebral, ale záleží na dítěti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
29.9.10 08:46
Baba Jaga píše:
Ahoj,já osobně bych raději šla do takového toho jakoby vzhledově opravdového koníka (nevím jak to líp napsat),je též houpací a vydává různé zvuky.Na MB je jich dost a za slušnou cenu.

No - ty zvuky jsou první, co bych na koni oželela :wink: Náš Vojta se jich teda dost bál (ale je fakt, že koně dostal k prvním narozeninám). Naštěsti už jsou na něm vybité baterky a nikomu to nechybí :wink:
A k otázce zakladatelky - jak už tady zaznělo, pokud je dítě houpací, tak pozdě určitě není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí