Dětský vysavač Vileda z Lidlu - zkušenosti

28
9.1.18 18:08

Dětský vysavač Vileda z Lidlu

Ahoj, nemáte někdo doma vysavač pro děti z Lidlu? Značka Vileda, maji ho za 499kč. Stále nad ním váhám. Zajímá mě vaše zkušenost-kvalita provedení, reálný zvuk…a pro jak staré dítko ho máte. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
9.1.18 19:15

My ho máme. Děti, v tu dobu 4 a 2 roky, po zjištění, že vysavač prakticky nesaje, tak ho rozebraly, nejvíc si vyhrály s tou hadicí. Vysavač se tu válí bez povšimnutí, občas na něm jezdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
9.1.18 19:47

My jsme ho měli, kuličky na luxovani jsem hned zabavila, protože ho dostal asi v roce a půl, možná dřív a spíš by je snědl než vyluxoval.
Vyhrál si s ním i tak. Teď občas skemra, že ho chce, když na něj narazíme v podkroví. Ale máme jen jeden a dětí dvě a nemám nervy, aby se o něj furt rvaly. Navíc se pak někde válel a kluk ho ani nevyužíval, tak jsem uklidila.
Nejvíc mě na něm iritovalo to, že když se zapnul ten zvuk tak to stále hučelo. Muselo se to zas vyypnout. Takže v praxi to fungovalo, tak že zapl vysavač a šel od něj a hučelo to tak dlouho dokud jsem to nevypnula, protože kolem toho roku nebo roku a půl, kdy ho dostal, tyhle pokyny ještě neuměl splnit.
Ale jinak co do zpracování se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.1.18 00:45

Ahoj,

máme ho od Vánoc, dostal ho 1,5letý syn. On předtím pořád tahal velký vysavač, tak jsme zkusili, jestli ho zaujme tento. A ano, hraje si s ním hodně. Myslím, že od toho Štědrého dne ho vytáhl každý den. Občas si vysavač půjčí i starší bráchové :).

Vzhledově je pěkný, zvuk je opravdu takové hučení, jak už tu bylo zmíněno, a taky souhlasím s tím, že tah má celkam malý, ale ty přiložené polystyrenové kuličky vysát lze :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.1.18 10:36

Děkuji za informace :)
Chtěla bych ho také pro 1,5 ročního chlapečka. Několikrát za den mě táhne ke skříni s vysavačem a chce luxovat. Asi mu ho tedy pořídím. Včera jsem viděla v Dráčikovi taky nějaký vysavač, stál dokonce jen 200kč, ale bojím se, že nebude tak reálný jako ten od viledy. A navíc byl růžový…Vyzkoušet jsem ho nemohla, byl zabalený a nejspíš i bez baterií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí