Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemáte někdo doma vysavač pro děti z Lidlu? Značka Vileda, maji ho za 499kč. Stále nad ním váhám. Zajímá mě vaše zkušenost-kvalita provedení, reálný zvuk…a pro jak staré dítko ho máte. Děkuji ![]()
My ho máme. Děti, v tu dobu 4 a 2 roky, po zjištění, že vysavač prakticky nesaje, tak ho rozebraly, nejvíc si vyhrály s tou hadicí. Vysavač se tu válí bez povšimnutí, občas na něm jezdí ![]()
My jsme ho měli, kuličky na luxovani jsem hned zabavila, protože ho dostal asi v roce a půl, možná dřív a spíš by je snědl než vyluxoval.
Vyhrál si s ním i tak. Teď občas skemra, že ho chce, když na něj narazíme v podkroví. Ale máme jen jeden a dětí dvě a nemám nervy, aby se o něj furt rvaly. Navíc se pak někde válel a kluk ho ani nevyužíval, tak jsem uklidila.
Nejvíc mě na něm iritovalo to, že když se zapnul ten zvuk tak to stále hučelo. Muselo se to zas vyypnout. Takže v praxi to fungovalo, tak že zapl vysavač a šel od něj a hučelo to tak dlouho dokud jsem to nevypnula, protože kolem toho roku nebo roku a půl, kdy ho dostal, tyhle pokyny ještě neuměl splnit.
Ale jinak co do zpracování se mi líbí
Ahoj,
máme ho od Vánoc, dostal ho 1,5letý syn. On předtím pořád tahal velký vysavač, tak jsme zkusili, jestli ho zaujme tento. A ano, hraje si s ním hodně. Myslím, že od toho Štědrého dne ho vytáhl každý den. Občas si vysavač půjčí i starší bráchové
.
Vzhledově je pěkný, zvuk je opravdu takové hučení, jak už tu bylo zmíněno, a taky souhlasím s tím, že tah má celkam malý, ale ty přiložené polystyrenové kuličky vysát lze
.
Děkuji za informace ![]()
Chtěla bych ho také pro 1,5 ročního chlapečka. Několikrát za den mě táhne ke skříni s vysavačem a chce luxovat. Asi mu ho tedy pořídím. Včera jsem viděla v Dráčikovi taky nějaký vysavač, stál dokonce jen 200kč, ale bojím se, že nebude tak reálný jako ten od viledy. A navíc byl růžový…Vyzkoušet jsem ho nemohla, byl zabalený a nejspíš i bez baterií.