Dětství se psem v bytě. Jaké máte vzpomínky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12856
18.11.25 22:03

Jako dite jsme psa nemeli, ale.mela je babicka na vesnici kam jsme casto jezili. Psi zili venku, zableseni. Behali po dvore, nikdo je nevencil, to se na vesnici vubec nedelalo. Jako pohladila jsem si je, ale asi vse. To jak se porad drbali me nebavilo, ale to se nejak za sociku neresilo. Psi mam trochu radeji az jako dospela, ale nejsem pejskarka ani nikdy bych si ho neporizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
18.11.25 22:07

Byl to můj nejlepší kamarád a moje první láska, pomohl mi v mnoha těžkých chvílích. Nepokousal mě, byli jsme sehraná dvojka. Když umřel, umřelo zároveň něco ve mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6652
18.11.25 22:17

@PapeJ jazvecikovska saga :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
18.11.25 22:19
@Mkmkz píše: Více

My už máme zase třetí generace boxery… je to sice hovadko, ale ten temperament:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
18.11.25 22:23
@Mkmkz píše: Více

No, když to tak spočítám, i s tou babiččinou, tak naši mají sedmou a osmou a s naší je to 9 jezevčic :srdce: A to ještě jednu hlídali o prázdninách, když známá dovolenkovala u moře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21773
18.11.25 22:29

My měli dlouhosrstýho jezevčíka, když jsem byl kluk. Znal jsem všechny parky kolem Vinohradské vodárny.

Naše děti vyrůstaly se čtyřmi psi. Pyrenejka, dva airedalové, černý labrador - máme velký pozemek.

Děti jsou z domu, jen syn bydlí u nás do jara. Máme 11 let starého míchaného labradora a syn si v srpnu pořídil čistokrevné štěně labradora.. Štěně okusuje nás a našeho psa. Nejstarší dcera bydlí v Detroitu a má dvě barzojky a kocoura. Příští týden, na Díkuvzdání se to u nás všechno sjede. Těším se na ten cirkus. :palec:

A takhle vypadají naši labradoři po AI :mrgreen:

Jo a na psy mluvím samozřejmě česky a všichni ostatní anglicky. Nikdy to nebyl problem.

Příspěvek upraven 18.11.25 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5295
18.11.25 22:53

Psa mi nasi nedovolili, tak jsem chodila casto ke kamaradkam, ktere psa mely. Psi byli suprovi (mali i velci), na decka zvykli a my se k nim umeli chovat, takze nikdy nikdo nikoho nekousnul. Uprimne jsem tehdy kamoskam takove chlupate kamose zavidela, protoze mi to prislo jako nejlepsi vec na svete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30381
19.11.25 06:07

Ještě k tomu pokousání. My jsme měli rozumná plemena. Doma u našich kokrici, ta byla v podstatě nejostřejší, ale i tak pohodarka a mazel. Pak měli naši borderku, taky pohoda a my máme druhou setrici a s tou si děti můžou dělat co chtějí. Ta neublíží nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15776
19.11.25 06:53

@PapeJ Jezevčíci jsou nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21775
19.11.25 09:24
@PapeJ píše: Více

jéé to je hezké kam se podíváš jezevčík :D starší syn také uvažoval o možnosti si vybrat jezevčíka, tak třeba příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný