Devítiletý syn se chce převlékat za holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.11.19 20:33

Děvčata, jsem asi měkkota ale vehnalo mi to do očí slzy :hug: Děkuji za podporu :hug: :hug: :palec:

Je to těžký, já to brala taky jako hru, ale opravdu mě unavuje s nimi bojovat den co den :roll: Ať si je jaký je,. je to můj syn a miluji ho, ale taky si myslím že je strašně brzy ve 2,5 letech na nějaké soudy, když on sám si teprve zvyká na nočník a nemá z toho rozum :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.19 20:33
@Pandemie píše:
Je to naprosto normální a přirozené. Učí se nápodobou od všech v okolí a nijak ho to nepoznamená. Možná by s ním ale měli tatínek a dědeček trávit více času, aby se něco přiučil od očividně velice inteligentních hetero chlapů :lol:

Mám naprosto stejný názor, děkuji Ti :hug:

• Citovat
  • Upravit
2414
11.11.19 20:54

Bratranek todle zacal delat v 5 letech, a gay je, nikomu to teda v rodine nevadi, mozna babicce ze se nedocka vnoucat, vsichni rikali, ze napodobuje maminku, ale on si nechtel hrat s auty, bral mame liceni, saty, kdyz ho mama donutila ho pracovat s ni na zahrade tak plakal, ze bude mit osklive nehty… ve skolce si hral s holkama, na zs se bavil taky jen s holkama, ted mu je 23, neprevleka se, nemaluje, co dela v soukromi je kazdeho vec…priznal to nekdy v 16cti, on zije v kanade tak to tam nikdo neresi tak jako tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.19 21:06
@Peggy54 píše:
Bratranek todle zacal delat v 5 letech, a gay je, nikomu to teda v rodine nevadi, mozna babicce ze se nedocka vnoucat, vsichni rikali, ze napodobuje maminku, ale on si nechtel hrat s auty, bral mame liceni, saty, kdyz ho mama donutila ho pracovat s ni na zahrade tak plakal, ze bude mit osklive nehty… ve skolce si hral s holkama, na zs se bavil taky jen s holkama, ted mu je 23, neprevleka se, nemaluje, co dela v soukromi je kazdeho vec…priznal to nekdy v 16cti, on zije v kanade tak to tam nikdo neresi tak jako tady

To jsem moc slyset nechtela, ale dekuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.19 21:06

:zed: to je těma bulvárníma kecama, já se minimálně rok převlíkala za chlapi, montérky, pošťák, řidič… a jsem normální ženská

• Citovat
  • Upravit
143
11.11.19 21:14

2,5 je příliš nízký věk na to, aby se z toho daly vyvozovat nějaké závěry o orientaci. Například můj syn ve dvou letech miloval růžovou barvu. V hračkářství vždycky zamířil rovnou mezi růžové hračky :) Dnes o rok a půl později, když mu nabídnu něco růžového komentuje to slovy fůj, já nejsem žádná holka :P. Zaráželo by mě to asi až ve vyšším věku, kdy už dítě plně chápe rozdíl mezi klučičím a holcicim. A i tehdy bych si z toho nedělala těžkou hlavu, stejně to člověk nijak neovlivní. I když věřím, že manzel by z toho taky nebyl nadšený. Ti chlapi jsou na to chlapactvi holt víc fixovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.11.19 21:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživím téma, mám syna 2,5 roku. Má starší sestru velkou parádnici na šaty, make-up atd..
Samozřejmě to od ní odkoukal, rád nosí šaty, její trička, sukně, paruku, gumičky do vlasů si dává na ruku jako náramek :roll: já to brala jako hru, že je ještě malý ale tchán hned že je jiný a že bude gay.. :roll: jsem z toho nešťastná kvůli manželovi, který se toho hned chytil a dost těžce to nese… :roll:Jinak si syn hraje jedině s auty, miluje vláčkodráhy a v obchodaku nakupoval a házel mi do koše jen klučičí hračky :roll: panenky jsou pro něj fuj, ale i tak ten červík v hlavě hlodá :roll: :( :(

Je strašně malý, tchán i manžel jsou hlupáci s prominutím. Tvůj syn si dost možná jen hraje tak, jak to vidí u sestry. Pokud gay není, tvůj manžel mu tímhle přístupem může ublížit. Pokud gay je (jakože to v tomhle věku fakt nemůžeš vědět), tvůj manžel mu tímhle přístupem může ublížit. Dítě bych nechala žít a hrát si, s největší pravděpodobností z toho vyroste. A manželovi bych na tvém místě dost promluvila do duše. :roll: smutné že se tvá rodina vozí po batoleti

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
11.11.19 21:19
@Anonymní píše: :zed: to je těma bulvárníma kecama, já se minimálně rok převlíkala za chlapi, montérky, pošťák, řidič… a jsem normální ženská

my si zase hráli na četníky a zloděje. Asi můžu být ráda, že nesedím v kriminále podle logiky některých :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2414
11.11.19 21:28
@Anonymní píše:
To jsem moc slyset nechtela, ale dekuji :palec:

On s tim zacal v dobe kdy se mu narodila sestra, tak to brali jako zadost o pozornost, cca ve 13nacti nam bylo jasny, ze je na kluky, v 16cti to priznal, pry se jednou na nejake akci opil a zkousel to s holkou, kdyz ji sahl na prsa, ze se mu udelalo uplne spatne :roll: neni to na nem vubec poznat, zensky po nem docela jednou :D na my svatbe ho tam uhanela jedna znama od manzela az mi ho bylo lito, myslela si ze si to vymyslel aby ji odpalkoval tak ho tam furt nahanela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.11.19 21:32

Mám starší dceru a 3 letého syna dělá to samé…Dcera si obleče sukni a on hned taky, kdyby měl delší vlasy tak by si vzal klidně i sponky, vozí spolu kočárky s panenkama když nastoupil do školky tak byl pořád u dcery dokonce si oblékl i šaty (vím od učitelky) protože holky je měli taky… Neřeším to. Teď už si teda hraje s klukama. Má hrozně rád auta a takový ty klučičí věci. A vůbec by mě nenapadlo že by měl být gay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023

Ja sem zase se segrou vyrustala jako kluk. Zadny holcici veci na paradeni jsme nikdy nemeli. Chodili jsme v obleceni, co vypadalo jak klucici. Ted se upravuju dost, dbam o sebe a mam chlapa…
Tatinek misto reci, at jde s klukem na fotbal a stara se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživím téma, mám syna 2,5 roku. Má starší sestru velkou parádnici na šaty, make-up atd..
Samozřejmě to od ní odkoukal, rád nosí šaty, její trička, sukně, paruku, gumičky do vlasů si dává na ruku jako náramek :roll: já to brala jako hru, že je ještě malý ale tchán hned že je jiný a že bude gay.. :roll: jsem z toho nešťastná kvůli manželovi, který se toho hned chytil a dost těžce to nese… :roll:Jinak si syn hraje jedině s auty, miluje vláčkodráhy a v obchodaku nakupoval a házel mi do koše jen klučičí hračky :roll: panenky jsou pro něj fuj, ale i tak ten červík v hlavě hlodá :roll: :( :(

Transgender deti si uvedomuji svoji pohlavni identitu cca od tech 2-3 let, ale tady me to z tech par vet neprijde pravdepodpobny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.19 21:51
@Anonymní píše:

Když mi bylo osm, dovolila mamka mojí starší sestřenici namalovat mi nehty na jedné ruce růžovým lakem na nehty a můj čtyřletej brácha chtěl taky, spustil hysterak, když mu to nedovolili :mrgreen: šatičky a náramky byly taky často.
Dneska je to chlap jako hora, sportovec, má dlouhodobou přítelkyni.. :mavam:
Mě by teda spíš vadil přístup tchána a manžela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
11.11.19 22:39

Synovec a ve dvou letech mi kradl boty na podpatku… Čelenky, atd… vyrůstal s jeho maminkou a semnou (sestry) ale viděl to u nás ženských A gay není… Od přítele synovec o sobě mluví ve třech letech v ženském rode… Ale jen kvůli tomu že má sestru starší… Já když jsem byla malá tak mě viděli spíše s kladivem a hřebíkem… A jsem normální ženská… Myslím že každý má v urcite fázi života okoukane od někoho… To by každý druhý musel být gay nebo lesba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 05:00

Přístup tchána mi hodně vadí, říkala jsem mu mlčeti zlato. Naše děti vidí 1× do měsíce a pak vynáší vševědoucí soudy a stresuje mi manžela ( do té doby to bral taky jako srandu).

'No každopádně doufám, že máte pravdu a jen opakuje po sestře ve které má velký vzor a kterou má strašně rád. Ještě jsem zapomněla říct, že o sobě malej taky říká, že je holka resp říká si jménem ségry :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi