Devítiletý syn se chce převlékat za holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.11.19 05:03
@Lupoli píše:
Synovec a ve dvou letech mi kradl boty na podpatku… Čelenky, atd… vyrůstal s jeho maminkou a semnou (sestry) ale viděl to u nás ženských A gay není… Od přítele synovec o sobě mluví ve třech letech v ženském rode… Ale jen kvůli tomu že má sestru starší… Já když jsem byla malá tak mě viděli spíše s kladivem a hřebíkem… A jsem normální ženská… Myslím že každý má v urcite fázi života okoukane od někoho… To by každý druhý musel být gay nebo lesba…

Jasně, já si taky jako malá pamatuju, že jsem si hrála na kovboje ze 7 statečných a oblíkala si starších bratrů uniformu když přijely domů z vojny :D

• Citovat
  • Upravit
231
12.11.19 08:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživím téma, mám syna 2,5 roku. Má starší sestru velkou parádnici na šaty, make-up atd..
Samozřejmě to od ní odkoukal, rád nosí šaty, její trička, sukně, paruku, gumičky do vlasů si dává na ruku jako náramek :roll: já to brala jako hru, že je ještě malý ale tchán hned že je jiný a že bude gay.. :roll: jsem z toho nešťastná kvůli manželovi, který se toho hned chytil a dost těžce to nese… :roll:Jinak si syn hraje jedině s auty, miluje vláčkodráhy a v obchodaku nakupoval a házel mi do koše jen klučičí hračky :roll: panenky jsou pro něj fuj, ale i tak ten červík v hlavě hlodá :roll: :( :(

Už jste tady přečetla spoustu odpovědí, která Vás jistě uklidnily. Vlastně jste si na to i sama odpověděla, když jste zmínila ty klučičí hračky. Děti holt prostě napodobují okolí, je to přirozený způsob poznávání světa… :)
Tchána chápu, že může být obavy, zažil doby, kdy se na homosexuály pohlíželo hodně skr prsty. A vlastně chápu i Vašeho manžela, protože současné projevy různých sexuálních menšin mají k jakékoliv estetice daleko. Nicméně bych v první řadě připomněl, že každý rodič by měl své děti milovat nejvíce na celém světě. Milovat je bezpodmínečnou láskou bez ohledu na to, jaké dítě je nebo co zrovna provedlo.
Zeptala jste se manžela nebo tchána, proč to těžce nesou? Mají někdo z nich nějakou negativní zkušenost z minulosti? Co by dělali, kdyby fakt z kluka byl gay? Byl by to automaticky horší člověk?? Vyzvěte je, ať se teda chovají jako pořádní chlapi a dávají synovi/vnukovi dobrý příklad, místo toho, že se jim hned rozklepala kolena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.24 15:53

@Janina 1979 ahoj jsem transka od mala nosím dámské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.24 16:17

Znám kluka, co v tomhle věku osahával všechna prsa, která byla v dosahu. Stará, mladá, všechno jedno. Teď je dospělý a má manžela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi