Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
objednala jsem tady a do 10 dní přišla.
Mají teď navíc akci.
Nic mi nezabavili, dnes normálně pošťačka přinesla ***
Edit adminem: smazán odkaz
Rada bych poslala dal vitaminovy doplnek DHEA 25mg - 300 tabletek.
Bohuzel skrz endometriozu nemohu brat.
Nove baleni poslu za 450,– ![]()
Nemáte taky nízký vitamin D? Nízké amh často bývá u nízkého Dečka. Zjišťuje se odběrem z krve.
Nízké de vadí na plodnost.
@jejjej D je v poradku, mam vysoke davky vitaminu a klinika hlida hladinu. Dekuji za radu ![]()
Prodám dvě balení. Jedno neotevřené a druhé otevřené, ale určitě je tam ještě polovina, spíš víc. Cena 200,–
Ahoj lidi.
Mate prosim jeste nekdo DHEA 25 co 50mg k dispozici? Beru hned. Platba prevodem. Moc diky.
Ahojte holky! Prišla mi D. H.E. A. z Nemecka, dala som si jednu kapslu, a až potom som sa dozvedela, že pri endometrioze ju nemam brať. Mam na predaj jedno balenie - v podstate nove, 59 kapsli, jednu som teda zjedla
cena 400 korun
Ahoj. Ja bych si ji vzala, tel ***
*edit admin- smazané osobní údaje
Ahojky.. Brala jsem ji 6 mesicu.. Efekt zadny.. Koupila jsem ji od firmy Swanson..
Ptala jsem se lekarky a bylo mi receno, ze neuskodi, ale nepomuze.. Ze drive byly studie, ale efekt se neprokazal bohuzel..
@Sim7
Jn bez efektu protoze ta od swansonu stojí za nic…
Nejlepší je od life extension protože je mikronizovana
@vbg A ty jsi měla nějaký efekt? Mrknu, děkuji za doporučení..
@Sim7
No to ještě nevím jaký bude efekt, ale znám pár holcin už starších a podařilo se
Rozhodla jsem se koupit DHEU, mám nízké AMH, ale trošku tápu mezi těmi spousty variantami.
Můžete mi hodit odkaz, která varianta je ta správná?
Dále prosím o zkušenost, kde je možné objednat bez proclení, nechci riskovat zabavení a problém.
Anonym, nechci, aby se rodina dozvěděla o snaze.
Díky