Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
objednala jsem tady a do 10 dní přišla.
Mají teď navíc akci.
Nic mi nezabavili, dnes normálně pošťačka přinesla ***
Edit adminem: smazán odkaz
Rada bych poslala dal vitaminovy doplnek DHEA 25mg - 300 tabletek.
Bohuzel skrz endometriozu nemohu brat.
Nove baleni poslu za 450,– ![]()
Nemáte taky nízký vitamin D? Nízké amh často bývá u nízkého Dečka. Zjišťuje se odběrem z krve.
Nízké de vadí na plodnost.
@jejjej D je v poradku, mam vysoke davky vitaminu a klinika hlida hladinu. Dekuji za radu ![]()
Prodám dvě balení. Jedno neotevřené a druhé otevřené, ale určitě je tam ještě polovina, spíš víc. Cena 200,–
Ahoj lidi.
Mate prosim jeste nekdo DHEA 25 co 50mg k dispozici? Beru hned. Platba prevodem. Moc diky.
Ahojte holky! Prišla mi D. H.E. A. z Nemecka, dala som si jednu kapslu, a až potom som sa dozvedela, že pri endometrioze ju nemam brať. Mam na predaj jedno balenie - v podstate nove, 59 kapsli, jednu som teda zjedla
cena 400 korun
Ahoj. Ja bych si ji vzala, tel ***
*edit admin- smazané osobní údaje
Ahojky.. Brala jsem ji 6 mesicu.. Efekt zadny.. Koupila jsem ji od firmy Swanson..
Ptala jsem se lekarky a bylo mi receno, ze neuskodi, ale nepomuze.. Ze drive byly studie, ale efekt se neprokazal bohuzel..
@Sim7
Jn bez efektu protoze ta od swansonu stojí za nic…
Nejlepší je od life extension protože je mikronizovana
@vbg A ty jsi měla nějaký efekt? Mrknu, děkuji za doporučení..
@Sim7
No to ještě nevím jaký bude efekt, ale znám pár holcin už starších a podařilo se
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Rozhodla jsem se koupit DHEU, mám nízké AMH, ale trošku tápu mezi těmi spousty variantami.
Můžete mi hodit odkaz, která varianta je ta správná?
Dále prosím o zkušenost, kde je možné objednat bez proclení, nechci riskovat zabavení a problém.
Anonym, nechci, aby se rodina dozvěděla o snaze.
Díky