Správná doba transferu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.8.21 22:34

Správná doba transferu

Ahoj holky,

delší dobu mi vrtá hlavou, kdy je vlastně správná doba transferu. Vím, že mi tu nikdo neřekne přesný den. Ale nechápu jednu věc.
Pokud je transfer v přirozeném cyklu, čeká se na folikul a sliznici, píchne se injekce a pak je transfer. Pokud je v řízeném cyklu, je údajně jedno, kdy transfer proběhne, tam záleží jen na výšce sliznice - pak dle staří embrya nasadí utrogestan přesně před transferem.
Jenže na kontrole dr hovořila o nějaké postreceptivní době? Z toho jsem tedy pochopila, že to už je pozdě na uhnízdění…je na to u nějaký era test?
Proto tedy nechápu, jak může být v řízeném cyklu jedno, kdy bude transfer :think:

Jde mi o to, že jsem měla x transferu, kdy se embryo nechytilo vůbec a 3 transfery, kdy se chytilo, ale bohužel to nedopadlo.
Např: et 19 a 15 den cyklu - bez úspěchu
Ket 21 a 17 den cyklu - pozitivní tt
Naposledy jsem měla transfer 24 dc a ani ťuk po pozitivním testu…
Ket řízeny, estrofem 1-1-1..Byla jsem 12 dc na kontrole s sliznice jen 6mm.. estrofem navýšen na 1-1-2, dle dr se ket posune, kontrola za týden, sliznice 8mm a ket naplánovaný na ten 24dc..

Dle statistik pozitivních testů mi vycházejí spíše kety, než et.. a 17 a 21 dc.. mám to tedy brát spíš tak, že je u mě nejvhodnější transferovat mezi 17-21 dc? Že 24dc už bylo pozdě?

Děkuji za rady a zkušenosti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
30.8.21 11:08

Ono je jedno který den cyklu jdeš na transfer (v řízeném cyklu), záleží jak dlouho bereš progesteron. Obvykle to bývá 0+5 dnů. To postreceptivní znamená že ti přidají ještě jeden den progesteronu navíc a pak jdeš na transfer. To samé i opačně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí