Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
Je tu někdo kdo teď podstupuje KET v srpnu ve Zlíně?
Ahojky
Já až 30.8. po obědě..
A ke komu chodíš a kdo ti dělal KET?
A jak staré máš embryo?
A měla jsi tam pauzu před KET?
@Slunicko2222
chodím k doktoru Chovancovi a on mi dělal i KET
embryjko mam 5denní hatchující blastocystu zavedenou
jojo měla 2 měsíce
Já chodím k doktorce Krupkové..
Od 25.8. budu brát vaginálně amelgen 1-0-1 a ústně utrogestan 0-1-0 a ještě jeden prášek anopyrin 1-0-0 hledím kolik toho mám..
Já mám pauzu od 8.6. a na KET půjdu 30.8. tak snad se podaří zatím co tady tak čtu na diskuzích tak nevidím moc úspěchy po KET ![]()
Mám taky 5 denní embryo v mrazáku.
Držím palečky ať se embryo uchytí
![]()
Můžu se zeptat jaké bereš léky? ![]()
@Slunicko2222 já beru Amelgen 1-0-1..utrogestan 0-1-0…estroferm 1-0-1..lenzetto 1× denně…clexan 1× denně a medrol 1-0-0
ale jsou i uspěchy…já sice už mám třetí KET ale věřím že se dočkáme všechny
tobě taky přeji at se embryjko uchytí
dej vědět
Jsem již po 4. vkladu a až teď si dávám amelgen rektálně, doktor mi řekl, že to je jedno. Je to supr, nikde to nevytejká a když budete mít prijemnosti s mužem, tak to taky nevadí, doporučuji!!! Kéž by nám to konečně vyšlo!!!
@ Anonymní
Ahojky
A to je tvůj kolikátý KET? A kdy jsi přesně byla? A ke komu chodíš?
Mě čeká KET v pondělí 30.8. a amelgen beru od 25.8. 1-0-1 a zavádím vaginálně a trochu vytéká..
Držím ti palečky ať se už konečně zadaří
![]()
Ahojky
Jak se cítíš po KETU a kdy máš kontrolu?
Chystáš se dělat test nebo počkáš až do kontroly z krve?
Já už jsem nervózní a nemůžu se dočkat pondělí jen ať je embryo v pořádku po rozmražení.. ![]()
A ty jsi měla všechny KETY ve Zlíně?
Jestli se můzu zeptat odkud jsi jak to máš daleko na kliniku?
@Slunicko2222 ahojky… Cítím se docela fajn jen mě bolí břicho jakoby po stranách a v kříži ![]()
Dneska jsem testovala a je tam duch.. Přikládám foto
Je to můj třetí KET a všechny ve Zlíně a jsem z Bystřice pod Hostýnem a je 30 km a ty?
Neboj určitě se pěkně rozmrazi a držím pěsti ať se pěkně u tebe zabydli ![]()
Já jsem z Veselí nad Moravou takže docela dálka, ale jsem už ráda, že se tam konečně dodělala ta silnic jsme to museli objíždět ![]()
Ducha vidím
To máš 8.den po KETU? Mě došla vždy MS 9den test jsem nedělala vždy jsem počkala jestli dostanu MS nebo ne.. Pak kontrola z krve na klinice..
Ty máš kdy termín MS?
@Slunicko2222
Tak to je teda dálka.. Tak aspoň že už to nemusíte objizdet
Jojo bylo to 8. den po KET ![]()
Já mám MS dostat v úterý ale mě nikdy nepřišla jen jsem třeba spinila až po vysazení léků přišla
Minule jsem jen krvacela když jsem o to přišla
To si dobrá to já nikdy nevydržím netestit a možná je to špatně na kontrolu krve jdu 2.9.
Je to dálka ale kdybych měla měnit kliniku buď Brno nebo Olomouc tak to bude ještě dál..
Já určitě zase vydržím netestovat, testovala bych jen v případě kdyby mě bylo nějak divně a nepřišla do 14 dnů kdy budu mít kontrolu MS..
Nemá cenu se zbytečně stresovat testem, který nemusí být ani moc přesný ![]()
Ty máš v plánu ještě testovat?
Jinak držím palečky ať se podaří a ať dopadne kontrola v pořádku a embryo se hezky zavrtá
![]()
Ty máš ještě nějaké embryo zamražené?
Já mám jen tohle jedno pak bych musela jít na celé už 3. IVF znova což se mi už nechce.. ![]()
@Slunicko2222
Nevím jestli budu ještě testovat uvidím ![]()
Moc děkuju
já ti přeji to samé a budu držet palečky
![]()
Jojo mám ještě 3 ale kdyby se tohle nepovedlo dám si pauzu