Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, nevíte někdo, jestli existuje nějaký program, kde se dají zakreslovat diagramy na háčkování?
Jasný, to já taky, jen se do toho občas pěkně zamotám…a tak si říkám, jak to dělaj v těch časopisech?! ![]()
Taky to dělám na čtverečky, ale i tak to není dokonalé, kdyby byl, bylo by to faj, v časákách asi nějakej prográmek je…já kouknu po netu, třeba je ![]()
Na netu jsem právě koukala a vubec nic nenašla…
tak třeba bude někdo úspěšnější… ![]()
Příspěvek upraven 27.09.12 v 09:30
Mám program na křížkové vyšívání, tam je to jasné, ale moc si nedovedu představit, jak by program na háčkování fungoval
To by bylo děsně složité ![]()
Hledej crochet design software - v angličtině existují programy, ale placené… To jen tak na první nástřel, nevím, jestli jsou co k čemu, ale existují
Je i nějaký font (taky za prachy).
Dívám se, jestli by to nešlo v programu Artopik, ten je zdarma - je to na křížkovou výšivku, ale tváří se to, že by tam mohly jít vkládat symboly místo barev - jen jsem ještě nepřišla na to, jak ![]()
A jinak pohledat tady:
https://www.google.cz/search?…. mozilla:cs%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=computer+program+crochet+patterns&oq=crochet+patterns+prog&gs_l=serp.3.1.0i30j0i8i30l3.1803.2258.4.5025.2.2.0.0.0.0.87.163.2.2.0…0.0…1c.1.abtp_AXRRxo&pbx=1&bav=on.2,or. r_gc. r_pw. r_qf.&fp=ba40c61477d3019a&biw=1280&bih=872
v ČJ asi ale nic nebude holky
![]()
@Angua Jenže když budeš háčkovat do kruhu, nebo jen vlnovky - víc sloupků do jednoho místa, víc sloupů sháčkovat dohromady… To určitě nepůjde…
Pro mě je nejjednodušší ten papír, max. si to zjednodušit, že nakreslím jen část vzoru (nebo třeba 1/4, 1/8 u kruhového), naskenuju a v počítači dokopíruju na velý vzor/celý kruh…
@Pipet ty programy, co jsem tak pročítala nějaká fóra v AJ právě umí i háčkování do kruhu. Narazila jsem i na zmínku o něčem, co umí právě jenom do kruhu…
@Angua Tak určitě něco vymysleli, já myslela ten Artopik jenom…