Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, potřebuji radu, protože už si tak nějak tvořím seznam věciček pro miminko.
Jako dobré usnadnění prací kolem miminka se mi zdá sterilizátor a ohřívač lahví v jednom. Chci se poptat, jestli ho některá máte, příp. používáte nebo byste si ho koupili znovu?
Líbí se mi na internetu z Aukra jeden za 300,–, značka nějaká neznámá, ale kdyby byl špatný, tak 300,– není taková pálka…
Pokud některá máte s tímto typem přímo zkušenost, podělte se. ![]()
A uvítám klidně i tipy a recenze na jiné značky
.
Díky!
Odkaz na Aukro: http://aukro.cz/…2997393.html
Ahojky, ten máme a jsme s ním naprosto spokojená, je supr na cesty a i na doma..
jen co se mi lehce ošoupalo jsou nápisy u knofliku. Jinak jsem ho doporučila i kamaradkám a jsou s nim take moc spokojeny, dokonce jedna přesla z aventu na tento a je max spokojená
Takže za nas doporučuji a používáme ho cca rok.
@mystery Tak to mám radost, že je na něj kladná recenze.
A používáte ho jako ohřívačku nebo i jako sterilizátor?? ![]()
Ahoj, zkušenost s ohřívačem nemám. Myslíš, že ho bude opravdu potřebovat? Já ho doma nemám a kdybych měla tak leží ve skříni, protože kojím a mléko neohřívám. Takovouto věc, bych kupovala až bych ji fakt potřebovala ne předem.
Ahoj, asi tak jako Aspera. Nemám a nekupovala jsem. První sice nebyl kojený, ale vodu na mlíko a čaj jsem ohřívala v mikrovlnce, totéž potom na kašičky a lahvičky jsem akorát jednou před prvním použitím vyvařila, potom jsem je myla jarem a horkou vodou. Teď druhého kojím, takže zcela zbytečný. A zařídila bych se kdyžtak až po porodu když bys zjistila, že kojit nemůžeš.
Ahoj,
nemám a neměla jsem, ani by jsme nevyužili, i když jsem kojila jen 3m. Měla jsem normální sterilizátor do mikrovlnky a ten seženeš i nový za 300kč a pak ho můžeš prodat. Nebo se koukni na aukru, tam bude určitě za dobrou cenu používaný. Měli jsme avent parní do mikrovlné trouby a službu fakt udělal.
Ahoj, ze začátku jsem ho používala jako sterilizator, ale to se mi moc neosvedcilo, radši jsem si to vyvyrila v hrnci a jaka ohrivacka jídla na cestách byla supr a malého jsem přestala kojit někdy po pul roce, takže jsme ji využívali pak hlavně jako ohrivacku vody na noc:-) s tím ze jsme tam hodila jen vodu a bylo hotovo:-)
Ale známá to snad využívá i jako sterilizator a říkala ze ji to vyhovalo, záleží co v tom chcete sterilizovat:-)