Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@baruna1 píše:
to nevim zda v tom má Doktorka Eleková hokej ale rekla mi držet dietu gaps a omezit mléčné a bezlepkové dávát,,víc se snamma nepárala,,,malej bere homeopatikum na očko
@baruna1 píše:
a jak mam upéct chleba nebo rohliky z ořechové mouky? o bude asi hnus ne? je bezlepková špaldová tak by mohla být v poho ne nebo kterou zvolit?
proc by to byl hnus? pecu si chleba z kesu z mandli..je vynikajici
, proc pises o necem o cem nevis vubec nic, chces siobe nebo nekomu pomoci? Tak se musis drzet toho co toto stravovani doporucuje, jinak to nema zadny smysl.Musi se to poctive.
Příspěvek upraven 04.08.15 v 12:43
@KackaDoup píše:
@baruna1jenze ty jsi si ten GAPS NENASTUDOVALAsedni si a cti
![]()
ale jo četla jsem to asi 100krat a všade se píše něco jiného asi se na to všechno vykašlu,,,nemam na to nervy vysaddim mu i prasky a bude,,vůbec jsem se nemela dotojho pouštět ted toho lituju,,
@baruna1 píše:
ale jo četla jsem to asi 100krat a všade se píše něco jiného asi se na to všechno vykašlu,,,nemam na to nervy vysaddim mu i prasky a bude,,vůbec jsem se nemela dotojho pouštět ted toho lituju,,
no ne ujely me nervy,,,dobere tento mesic a skončim to,,,na podzim na hospitalizaci a tam se aspoň ukaže co mu vlastne je,,na lepek vůbec alergiii nemá neboť v krvi se to neprokázalo a mléčné ty už davam omezeně
@baruna1 co to placas? tohle je jedinecna moznost jak mu pomoci, GAPS je jen jedna jedny pravidla. Nastuduj me odkazy a drzte se toho, precti si skutecne vse. NEVZDAVEJ SE!!neexistuje GAPS s pohankou, atd, necetla jsi spravne, nesmi se zadne skroby, zadne slozite cukry, prosim studuj.Je i uzasna kniha,
@KackaDoup píše:
@baruna1 co to placas? tohle je jedinecna moznost jak mu pomoci, GAPS je jen jedna jedny pravidla. Nastuduj me odkazy a drzte se toho, precti si skutecne vse. NEVZDAVEJ SE!!neexistuje GAPS s pohankou, atd, necetla jsi spravne, nesmi se zadne skroby, zadne slozite cukry, prosim studuj.Je i uzasna kniha,
jj no bude dostavat jen ty leky a s tim jídlem GAPS to nebuudu fakt prehanet,,za prvý nekradu a zadruhý si myslim že to tak prisna dieta zas tak neBUDE a ublízit mu víc snad ani nemůže I klasicky jidlo protže po té gaps mě doslova brečí hlady
@baruna1 tak to nema cenu
delej co myslis, kdyby jsi si to rozmyslela, a potrebovala z necim poradit ozvi se sz.Ja jsem na ni uz dlouho a jsem moc spokojena, vse se zlepsilo.
Ahoj Kačko, začínám s Gaps a mela bych par dotazu… Ozvi se mi prosím jestli si to tady prectes. diky!!
@KamilaJer Můžu poradit, syn byl na GAPS cca 1,5 roku, teď už jen bezlepková, bezmléčná, bezéčková a bez cukru.
Super! Jsem na druhe fazi Intro a mam uz druhy den bolesti bricha. Přemýšlím co zmenit. Neni mozne ze bych mela moc probiotik? 4Biokulty…Predem dik za názor ????
@KamilaJer Přiznám se, že na úvodní dietu jsem u syna neměla, najeli jsme rovnou na plnou (ale i na ní byl obrovský posun - syn má PAS, zažívací potíže typu bolesti břicha nikdy neměl, jediné, co po této stránce nebylo ok, byl vzhled stolice - neforemná s velkým množstvím nestráveného jídla a ta se skutečně upravila, podle té jejich stupnice má ukázkovou trojku až čtyřku), ale co si pamatuji podle knihy, tak by ubráni probiotik mohlo pomoci. Jíte k tomu i fermentované potraviny?
Jasně, to chápu. Já jsem najela na GAPS kvůli střevnímu zánětu. Fermentované potraviny jím. Tedy spíš piju zatím šťávu ze zelí a syrovátku. Víc nedám ![]()
Ještě bych se zeptala k té knize, co zmiňujete. Myslíte přímo GUT and PSYCHOLOGY SYNDROME nebo nějakou jinou?
@KamilaJer Jojo, tu myslím. Možná by to chtělo ubrat i na těch fermentovaných potravinách ![]()