Digitální váha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9216
8.7.09 06:48

digitální váha

ahoj, rozbila se mi osobní digitální váha, tak koukám po jiné.Nechci nic moc drahého, padla mi do oka jedna od značky eta.Má někdo váhu od ety? Chtěla bych nějakou osobní zkušenost, protože třeba ta moje co jsem měla mi byla schopná navážit 3 x po sobě úplně jinou hodnotu.Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
8.7.09 07:50

JAAAAA :-)
zase já

Dostala jsem ke svatbě váhu ETA fit style, mám ji 3 roky
vaha je super, váží s přesností na 1g (při opakovaných měřeních stejně), max 3 Kg, mističku od ní používám na jiné účely, protože váha má dovažování, používám normální míchací nádobu a přisypávám.

Vadí mi jedna věc, poměrně krátká doba, než se váha sama vypne - takže když mi třeba v průběhu sypání dojde mouka, tak si musím s vyndaváním druhého sáčku docela pospíšit, nebo průběžně do váhy šťouchat, aby neusnula. Naměřená hodnota se totiž smaže.
Možná bych se měla kouknout do návodu, možná to má nějakou paměť.

Tahle váha má teda ještě milion funkcí na výpočet kalorií vážené potravy, když se odsune hlavní panel, tak je tam taková jakoby kalkulačka, kde si nějak vybereš, co vlastně vážíš, a ono ti to spočítá kalorie - tak tohle nepouživám vůbec - a štve mě, že když už tam takový pěkný číselník je, tak tam chybí obyč kalkulačka. Ta by se využila při počítání násobků a dílů, pokud chceš množit nebo redukovat.

Takže kdybych kupovala sama, koupila bych jednodušší model.

http://www.elektro.elektrocigler.cz/…77090000.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.7.09 07:59

osobní digitální váha

Pudlo ja bych rekla ze to co mas to asi nebude ta spravna vaha. :lol: :lol:
Ledaze by se kosatka rozkrajela vzdycky pred vazenim. :lol: :lol:

Ale docela jsi me po ranu pobavila to co mas to bude Kuchynska vaha mimochodem vypada i docela hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.7.09 08:23

hehe, ja jsem debilka :-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.7.09 08:26

Jé já se holky omlouvám, já to nenapsala že jde o váhu osobní a ne kuchyňskou :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.7.09 08:34

Napsala ale Pudla se svoji rychlosti odepsat to prehledla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.7.09 10:15

Pudli, já tě miluju!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tebe a tvůj smysl pro humor … :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.7.09 10:35

hehe, to nemel byt vtip :-))) ale jsem rada, ze obveseluji :-))) tak aby se tady taky neco napsalo o vaze osobni :-)
ale ja bych vyrobkum Eta duverovala - teda pomineme li, ze se jich stejne nejmene polovicka VYRABI V CINE A TADY U NAS SE NA TO JEN PRIDELAVAJI STITKY ETA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.7.09 12:16

Tak jestli můžu doporučit, já bych byla spíš pro jinou značku. Osobní váhy dělá třeba Soehnle v širokým sortimentu, váží se slušnou přesností i opakovaně a nechá se vybrat od jednodušších k paměťovým kdeco. Vedou je i supermarkety typu Tesco, takže nenáročnej nákup.

S váhou ETA se skleněnou deskou měl zkušenost bratr - v koupelně si na ní párkrát rozbil tlamičku, bo dost klouzala a měření nic moc, tak v záruce měnil za jinej typ a doplácel a pak radši přešel k Zelmer váze a nakonec ani s tou nebyla spokojenost (těsnění na nožkách padalo) a nakonec u Soehnle, kterou jsem mu na začátku doporučovala já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
8.7.09 20:33

Tak já přispěji s jednou, kterou mohu nedoporučit :wink: .
Máme Tefal Atlantis a u ní asi dost záleží, jak se na ní stoupne, protože občas taky naváží různé hodnoty. Taky jí dost dlouho trvá, než nějakou hodnotu zobrazí, protože na to měření potřebuje absolutní ale opravdu aboslutní klid (nehybnost), což je u našich dětí, kvůli kterým jsme ji pořizovali, opravdu ale opravdu problém :lol: .
Přeji šťastou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.7.09 22:32

Mám úplně obyč NO NAME z Tesca asi za 500 a váží perfektně. Nemá žádné vychytávky jako paměť posledně měřených hodnot, neměří ti ani tuk, ani IQ, ani hladinu hormonů, ani hladinu alkoholu… ale splňuje pro mě nejdůležitější účel - váží.
Jo, a design je dle mého gusta - sklo. Lezu na ní většinou utřená, takže jsem si ústa ještě nenamlela. UF!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
3.1.13 12:53

Ahoj holky,
mám dotaz, rozbila se mi váha a chci si koupit novou…no, tak by mě zajímalo, jak je na váze i měřič tuku, jestli to opravdu funguje??I když to asi bude jen orientační..
předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
3.1.13 12:59

Ahoj,
všude kde jsem viděla, tak byl ten měřič jen orientační (zadalas výšku a váha to pak podle tvojí hmotnosti spočítala). Ted jsem viděla v krámě i o něco přesnější, s takovým kolíčkem, který si připneš na ruku a podle vrstvy podkožního tuku ti spočítá celkovou váhu tuku na těle…ale už nevím, kolik ta váha stála :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.1.13 13:04

Tak my máme doma úplně obyčejnou sencor - stála v akci asi 250 korun, funguje už rok a zatím pohoda, ani baterku jsme nemuseli měnit :-)))a mohli jsme si vybrat, jestli chceme modrou, červenou nebo stříbrnou - vyhrála modrá, protože jsme v tý době čekali miminko a měl to být kluk :-) tak šlo všechno do modra :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.1.13 22:32

Mám váhu Hyundai. Stála v akci do 500 Kč. Měří svaly, tuk a vodu v těle (pokaždé jinak :/ ). Po pravdě, očekávala jsem od ní víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný