Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co takhle počůrat obyčejný papírový test.Byl asi vadný ne. Tím že ho rozebereš si moc nepomůžeš. A jak má vypadat. Pozitivní 2 čárky, negativní 1 čárka. Je to tady pořád dokola.
@mamule42 no já ho dostala od kamarádky, co ho už nepotřebovala a není to klasický test, jsou tam dva papírky, proto se ptám. Je mi jasný že byl vadný, tak mě zajímalo, jak to vypadá uvnitř, když už nic neukázal. 🙂
@Anonymní píše:
@mamule42 no já ho dostala od kamarádky, co ho už nepotřebovala a není to klasický test, jsou tam dva papírky, proto se ptám. Je mi jasný že byl vadný, tak mě zajímalo, jak to vypadá uvnitř, když už nic neukázal. 🙂
Nic bych nerozebírala. Spolehla jsem se na úplně obyčejný od Maxe a když jsem otěhotněla, hned druhou čárku ukázal.
Pokud je vadný, tak ani z těch papírků nic nepoznáš. Můžou být staré, ztratily tu detekční schopnost.
@Anonymní píše:
Dobrý den,Ráno jsem dělala digitální test, co jsem měla doma a obrazovka se vůbec nerozjela 🤷♀️
Zkusila jsem ho rozebrat, netušíte náhodou někdo, jak má vypadat pozitivní a negativní výsledek?
Digitální ti má napsat buď že jsi negativní nebo v kolikátém jsi týdnu, pokud máš tenhle. Pokud je v něm klasický papírek, tak tam musí hodit plus nebo mínus, když nic, tak je to vadný test a rozebráním nic nezjistis.
@Anonymní píše:
Dobrý den,Ráno jsem dělala digitální test, co jsem měla doma a obrazovka se vůbec nerozjela 🤷♀️
Zkusila jsem ho rozebrat, netušíte náhodou někdo, jak má vypadat pozitivní a negativní výsledek?
Ahoj, ono taky záleží, jak starý ten test je, mohla se vybít baterka
protože výrobce uvádí, že výsledek, až se baterka vybije, nenávratně zmizí ( jakože pro uschování na památku ) ![]()
Digitalni zobrazuje vysledek snad na zaklade síly te carky. Vysledek z toho okem nepoznas. Rozebranej vypada “pozitivne” vzdycky, ikdyz je negativni. Doufam, ze jsem napsala srozumitelne. Takze vyhodit a koupit obyc. ![]()
@DandátkoP já už ho vyhodila, tím, že tam byli dva papírky a na jednom dvě a nadruhem jedna čárka, bylo mi jasný, že to funguje jinak 🙂
Všem moc děkuji za odpověď
Dobrý den,
Ráno jsem dělala digitální test, co jsem měla doma a obrazovka se vůbec nerozjela 🤷♀️