Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěl jsem se zeptat nebo-li poradit dneska a včera jsem si udělala Těhotenské testy a višly úplně stejně
na jednom se mi ukázalo jedná sylna čárka a podni jako by duch..jsem po Císařském řezu ( 5m) tet nevím jestli sem nebo nejsem těhotná ![]()
Hoď sem foto. Dítě máš ne? Tak musíš vědět jak vypadá pozitivní test ![]()
@Helena Marie
Udělej z ranní moči a vyfoť. Neodečítej po limitu.
@Helena Marie píše:
Dobrý den chtěl jsem se zeptat nebo-li poradit dneska a včera jsem si udělala Těhotenské testy a višly úplně stejněna jednom se mi ukázalo jedná sylna čárka a podni jako by duch..jsem po Císařském řezu ( 5m) tet nevím jestli sem nebo nejsem těhotná
Jestli si těhotná po 5 měsících od císařskýho řezu tak je to docela problém ne? Mě teda doktor v porodnici i můj gynekolog říkalo že po císaři se může otěhotnět až tak za 2 roky až bude děloha úplně zahojená.
Teda pokud nejsi troll, protože napsat,,sYlná čárka'' a,,vIšli'' je opravdu moc,,tet'' místo,, teď' by se dalo ještě přehlédnout ale ty dvě chyby předtím ne. Promiň normálně pravopis nikomu nekomentuju ale tohle bije do očí.
@Helena Marie píše:
Dobrý den chtěl jsem se zeptat nebo-li poradit dneska a včera jsem si udělala Těhotenské testy a višly úplně stejněna jednom se mi ukázalo jedná sylna čárka a podni jako by duch..jsem po Císařském řezu ( 5m) tet nevím jestli sem nebo nejsem těhotná
Nějak ti nevěřím a tuším trolla
@Kaktusanda píše:
Jestli si těhotná po 5 měsících od císařskýho řezu tak je to docela problém ne? Mě teda doktor v porodnici i můj gynekolog říkalo že po císaři se může otěhotnět až tak za 2 roky až bude děloha úplně zahojená.Teda pokud nejsi troll, protože napsat,,sYlná čárka'' a,,vIšli'' je opravdu moc,,tet'' místo,, teď' by se dalo ještě přehlédnout ale ty dvě chyby předtím ne. Promiň normálně pravopis nikomu nekomentuju ale tohle bije do očí.
To mas dost striktni doktory, nekteri rikaji, ze 6 měsíců a takovy standard je 1 rok. Nemysleli rodit za 2 roky?
@pery33 já tu menstruaci měla mít 3 září. Ale nedostala sem to… ![]()
@pery33 já tu menstruaci měla mít 3 září. Ale nedostala sem to…
@Kriss Tina Ano mám Dceru a Syna..ano vím jak má vypadat pozitivní test..pokaždý když jsem si dělala vždy višli virazneji tet prostě to číslo tak že jedná sylna a podni jako by duch
@Tarena píše:
To mas dost striktni doktory, nekteri rikaji, ze 6 měsíců a takovy standard je 1 rok. Nemysleli rodit za 2 roky?
Ten v porodnici si nejsem jistá, protože nám do toho malej brečel ale můj opravdu říkal otěhotnět nejdřív za 2 roky.
No nám je to stejně tak nějak fuk, protože 3 dítě neplánujeme ale je to docela zajímavý, že každý říká něco jiného.
@Helena Marie píše:
@pery33 já tu menstruaci měla mít 3 září. Ale nedostala sem to…@Kriss Tina Ano mám Dceru a Syna..ano vím jak má vypadat pozitivní test..pokaždý když jsem si dělala vždy višli virazneji tet prostě to číslo tak že jedná sylna a podni jako by duch
Tak hlavně dceru ani syna neuč češtinu. Promiň ale je to katastrofa… nejsi opravdu troll?
Prosim te, sedim si sice na rukach…ale zapracuj na pravopisu, takhle pusobis jako troll, ktery si z nas utahuje a zkousi, kolik toho oci vydrzi ![]()
@pery33 já tu menstruaci měla mít 3 září. Ale nedostala sem to…
@Kriss Tina Ano mám Dceru a Syna..ano vím jak má vypadat pozitivní test..pokaždý když jsem si dělala vždy višli virazneji tet prostě to číslo tak že jedná sylna a podni jako by duch @Kaktusanda @Kaktusanda odcházím steto skupiny jedná nebo dvě chybičky a uš se to řeší.. nevěděla jsem že vám vtéto skupince vadi každej kdo tu je poprvé…
Podle toho jak to píšeš nechápu jak to myslíš jedna čárka je tam vždy druhá čárka se objeví když jsi těhotná pokudj si v začátku je slabá a postupnš sílí…
@Helena Marie píše:
@pery33 já tu menstruaci měla mít 3 září. Ale nedostala sem to…@Kriss Tina Ano mám Dceru a Syna..ano vím jak má vypadat pozitivní test..pokaždý když jsem si dělala vždy višli virazneji tet prostě to číslo tak že jedná sylna a podni jako by duch @Kaktusanda @Kaktusanda odcházím steto skupiny jedná nebo dvě chybičky a uš se to řeší.. nevěděla jsem že vám vtéto skupince vadi každej kdo tu je poprvé…
Jedna dvě chybičky? Máš každé druhé slovo pomalu špatně ![]()