Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
zdravím spolutěhulky:-)
Moc mi toto fórum pomáhá…díky moc za rady, jsem mnohem klidnější.
Mimi je neplánované - Cilestové, tak mám z toho trošku strach…mám podporu celé rodiny, ale „výrobce“ miminka o něm nechce ani slyšet…snad to zvládnu…zvládneme.
Teď zápasím s nevolnostmi - nikdy nevím jestli je to z hladu, někdy když se najím, udělá se mi dobře, jindy mě to vydráždí…
A nálady…například dneska ráno mě dojala k pláči TV reklama s barevnými kuličkami…
Cokoladko,
ja taky poplakavam u reklam a nedej boze, kdyz koukam na Chcete me ![]()
moc drzim palecek, urcite to zvladnes - zvladnete!
Marka + Marketka
ČOKOLÁDKO:
moc tě zdravím a děkuji, že jsi toto téma zahájila.
S tou reklamou jsi mě opravdu rozesmála
Já jí mám strašně ráda. ![]()
S jídlem jsem to měla-mám stejné: někdy, když se najím se mi udělá líp a něky hůř a pak jsem navíc naštvaná, že jsem něco jedla…Ale to vše se upraví. Můžu se zeptat, v jakém jsi tt ![]()
Je suuuper, že máš podporu rodiny (rodičů) a na bolístku s „výrobcem“ zapomeň. (Ono ani manželství nezajišťuje ideální stav nebo období. My jsme se nedávno s manžílkem málem rozvedli.
) Bude dobře, uvidíš.
Užívej si své tehulkovství -máš náááádherný pokládek v bříšku a už nikdy nebudeš sama, vždy budeš mít důvod žít, pracovat, pečovat o sebe i človíčka atd. - to vše, myslím, je MOOOC krásné a důležité.
Přeji ti náádherný sluníčkový den a moc ti fandím. ![]()
papa Varenka
Ahoj
Tvoje nálady jsou úplně v pořádku, taky když jsem byla těhotná, jsem často brečela a taky k tomu přispěly celodenní nevolnosti a zvracení, které jsem měla celé těhu. Měla jsem spousta rad na zvracení a nevolnosti, ale žádné mi nepomohly, takže jsem to musela nějak překonat. Ještě, že už to je za mnou. Ale pro toho malého drobečka bych šla do toho znovu a znovu. Doufám, že tě brzo nevolnosti opustí a budeš si moci celé těhotenství s chutí vychutnat ![]()
Oluška a Martínek
Musím se přiznat, že tu reklamu s balonkama mám taky moc ráda, je taková uklidňující - něco co se jen tak nevidí. Jen ani nevím na co vlastně je, já se vždy tak zasním, že to nevnímám ![]()
Zdravím všechna bříška:-)
Koukám, že reklama s kuličkami je populární…
Podle mých výpočtů a posledních měsíčků jsem nejspíš v 6tt, ale potvrdí mi to až první UTZ na který jdu 9.12., tak mi držte palečky…
Jsem hrozně nervózní a zmatená prvomamina ![]()
Ahoj čokoládo, nezufaj si, vždy keď Ti bude smutno, klikni ta emimino a ozvi sa. A tie nálady… Dobre viem o čom hovoríš, tým som si prešla aj ja. A dnes keď sa pozriem na svoju dcérku som šťastná a určite podstúpim všetko to"trápenie" počas tehotenstva zas - pretože to stojí za to. Veľa šťastíčka, papa Kaska
""http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamavi20040113_-8_My+child+is+SImonka.png:http://tickers.baby-gaga.com/…+SImonka.png
No jo tehotenstvi je uzasna vec.
¨
Ver mi ze vim o cem mluvim. U me bylo z pocatku vsechno bajecne a uzasne, v podstate jsem si tehu opravdu uzivala, ale ted mi to ten nas broucek vraci i s uroky. Nespim, jsem naladova a uplakana az hruza. Posledne me rozbrecel i vecernicek!!! A to me moje mamka uklidnuje, ze bude hur.
No kdyz to ted pisu tak se tomu smeji, ale myslim, ze to ted se mnou neni nic jednoducheho. Hodne mi psychicky pomaha mamina a muj manzel, ktery se mnou ma ted uzasnou trpelivost. Diky.
Vydrz, ono se to za par tydnu srovna. A bude lip.
Pockej az budes sedet u pocitace jako ja a domlouvat tomu svymu brouckovi, aby do tebe tolik nekopal, ze by jsi alespon rada dopsala tenhle email.
Myslim na tebe a drz se
Jarka + Hugo 33tt ![]()