Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, mám obrovské dilema které potřebuji celkem rychle vyřešit.
Potřebuji pořídit sporťák, a mým požadavkem je aby byla otočná sedačka. Malé je sice 8 měsíců ale já nejsem schopná jí otočit a nevidět na ní a v hlubokém už nevydrží. Mám dva favority a nemůžu se rozhodnout, podotýkám že asi budu kupovat jetý kočárek…
Takže první je mutsy 4 rider a nebo Jane slalom revers.
Poradíte? Co by jste si vybraly??????
Bydlime ve městě ale nejčastější procházky jsou do lesoparku
jezdím autem a MHD jednou týdně na plavání ale uvažuju že bych pořídila na to nějaký golfky.
taky jestli ti úplně nezáleží na hmotnosti, šla bych do Mutsíka. Do přírody by byl lepší urbanrider - je to tank, projede vším. Já s ním byla první 3-6m spokojená moc. Hodně jsem jezdila cestou necestou. Pak prochajdy zkončily, spíš jsme jezdili do města (plavání, cvíčo), MHD. A to už mi pěkně štve hmotnost. Twžký jako krá.a, do kufru auta neskladný. Tak jsem začala nosit a na kočár se vybodla.
Zkrátka do města, zvláš–ť Prahy je lepší něco lehkého, na cesty autem skladného - golfky nebo lehký skladný sporťák, takže to spíš o jané
Já právě vůbec nevím, u reverse si lidi stezuji ze je uzky ale to mi asi nevadi, mala je drobna. Mě se zas nelibí to vytrčene kolečko na slalomu.
mutsy bych brala jedině urbanrider, ale je těžší než 4rider. ale zas opravdu projede naprosto všechno.
záleží, jetsli jezdíte třeba na brusle s kočárem, nebo tak. - to je pak potřeba ruční brzda…
vidím, že máš drobnou holčičku, nebudeš mít ten problém jako já u reversu (koukám, že martin byl tak velký jako je v 8m už ve 4.5měsících zhruba,a byl teda těžší..
prostě valibuk, no), a pokud se rozhoduješ mezi 4riderem a Jané, volila bych jané.
při dvojici mutsy UR a Jané bych ale asi volila UR. ![]()
váhově jsou dost podobně, plus minus kilčo až dvě, nejtěžší je UR.