Dilema Mutsy x Jané Revers

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5542
1.11.11 19:05

Dilema Mutsy x Jane revers

Ahoj maminky, mám obrovské dilema které potřebuji celkem rychle vyřešit.
Potřebuji pořídit sporťák, a mým požadavkem je aby byla otočná sedačka. Malé je sice 8 měsíců ale já nejsem schopná jí otočit a nevidět na ní a v hlubokém už nevydrží. Mám dva favority a nemůžu se rozhodnout, podotýkám že asi budu kupovat jetý kočárek…
Takže první je mutsy 4 rider a nebo Jane slalom revers.
Poradíte? Co by jste si vybraly??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
1.11.11 20:25

Kde bydlíš (město, vesnice), jezdíš autem, MHD, do přírody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
1.11.11 20:57

Bydlime ve městě ale nejčastější procházky jsou do lesoparku :) jezdím autem a MHD jednou týdně na plavání ale uvažuju že bych pořídila na to nějaký golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
1.11.11 21:37

taky jestli ti úplně nezáleží na hmotnosti, šla bych do Mutsíka. Do přírody by byl lepší urbanrider - je to tank, projede vším. Já s ním byla první 3-6m spokojená moc. Hodně jsem jezdila cestou necestou. Pak prochajdy zkončily, spíš jsme jezdili do města (plavání, cvíčo), MHD. A to už mi pěkně štve hmotnost. Twžký jako krá.a, do kufru auta neskladný. Tak jsem začala nosit a na kočár se vybodla.
Zkrátka do města, zvláš–ť Prahy je lepší něco lehkého, na cesty autem skladného - golfky nebo lehký skladný sporťák, takže to spíš o jané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.11.11 21:40

Měla jsem reverse a paráda. Mutsyna se mi nelíbí vzledově. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
2.11.11 08:45

Já právě vůbec nevím, u reverse si lidi stezuji ze je uzky ale to mi asi nevadi, mala je drobna. Mě se zas nelibí to vytrčene kolečko na slalomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.11.11 10:30

mutsy bych brala jedině urbanrider, ale je těžší než 4rider. ale zas opravdu projede naprosto všechno.

záleží, jetsli jezdíte třeba na brusle s kočárem, nebo tak. - to je pak potřeba ruční brzda…

vidím, že máš drobnou holčičku, nebudeš mít ten problém jako já u reversu (koukám, že martin byl tak velký jako je v 8m už ve 4.5měsících zhruba,a byl teda těžší.. 8-o prostě valibuk, no), a pokud se rozhoduješ mezi 4riderem a Jané, volila bych jané.

při dvojici mutsy UR a Jané bych ale asi volila UR. :)

váhově jsou dost podobně, plus minus kilčo až dvě, nejtěžší je UR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí