Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky.
Od středy máme nový kočárek x-lander xq 2011, vše je v pořádku, až na to, že mi připadne, že při zatáčení v něm praská a vrže. Chtěla bych tedy vědět zda je to normální, a máte podobný problém, nebo máme špátný kus, nebo se na to moc zaměřuji. Nevím tedy jestli kočárek reklamovat, nebo je to o zvyku.
Děkuji za reakce.
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQAhoj, mám ten samý kočárek (taky model 2011) a žádné zvuky při jízdě nebo zatáčení nevydává. Možná by stačilo promazat některé spojovací části.
Jinak, už jsi v něm vozila mimčo? Já jsem se u tohohle kočárku potýkala s problémem příliš se pohupující korbičky, následkem čehož mi malej vždycky sjížděl dolu, protože korbička se jeho vahou naklonila. Zajímalo by mě, jak to máš ty.
Teď už dávám zimní fusak a je to lepší, protože ve fusaku tolik neklouže, ale v létě jsem ho musela pořád vytahovat nahoru.
A máš namysli hlubokou korbičku? My máme totiž jen sporťák. Malému už je půl roku, a hluboký kočárek jsme měli Tako. Takže v tomhle neporadím. Ale četla jsem že to houpání korbičky je normální, a tento model to dělá. Ale sporťáček už to nedělá, ten krásně drží.
Aha, tak my máme obě varianty, ale zatím používám jen hlubokou korbičku, prcek je malej. Se sporťákem zatím nemám žádnou zkušenost.
Já mám pocit že mi kočárek občas nějak cvaká nebo co je to za zvuk, při jízdě po nerovnostech, ale při rovném podkladu nic ani při zatáčení.
ahojky,chtela bych se zeptat jestli jde sportak otocit pro a proti smeru jizdy?Kamaradka tento kocarek ma a nevi jak ho obratit ůpry nekoho s touto verzi videla ze ho mel obraceny ale nevi jak to ma udelat,poradite?dekuji
Já jsem měla ten samý problém, když mi kočárek přišel nový, ale cca po 14 dnech se to rozchodilo a přestalo vrzat úplně. Od té doby jen jednou promazané kolečka a jezdíme bez sebemenšího vrzání
.
al3da píše:
Já mám pocit že mi kočárek občas nějak cvaká nebo co je to za zvuk, při jízdě po nerovnostech, ale při rovném podkladu nic ani při zatáčení.
To cvakají přední kolečka, jak jsou tam zasunutý, tak to má drobnou vůli a na nervnostech to jakoby mírně bouchá (nevím jak to lépe vysvětlit). Dělá to hodně kočárků, která mají takto řešená kolečka .
Zdravím, chtěla bych se informovat, jakou máte zkušenost s předníma kolečka u x landeru xq 2011- nejsou anfukovací-tak jestli hodně při jízdě drncají nebo zda je to ok, a ještě jedna věc- nevíte někdo o nějakém obchodě, kde bych sehnala typ xq 2011 amethyst? V jendou obchodě mi bylo řečeno, že už se nevyrábí
, ale to se mi nezdá. Děkuji
Tak určitě to tak tragický neni, cvakají hlavně na kostkách, ale na rovince o nich nevíš. Jinak kolekce 2011 se už opravdu nevyrábí, takže jedině sehnat jestli má někdo na krámě nebo na skladě a nebo potom po bazarech
.
Já mám amythyst a nepřijde mi, že by cvakal, ani na kostkách. Na krámě už ho asi neseženeš, jedině nějaké výprodeje ze skladových zásob. Já ho budu prodávat, ale asi až na jaře ![]()
Tak na kostkách mi to cvakalo, ale fakt nic hroznýho, cvakal mi i kočárek, který jsem měla před XQ (Coletto Giovanni). Já už ho prodala, byl nám už na těsno a malou bych měla letos na zimu problém tam nacpat s fusakem.
Ahoj holky
Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s jízdou ve sněhu s X landerem XQ? Jsou ty kolečka docela malá a ještě je tam ten blatník
, tak jestli se dá v pohodě jezdit po zasněžených chodníkách. Děkuji za zkušenosti ![]()
Holky, chci se ještě zeptat, vy co máte kolekci 2011, jde vám u sporťáku dát opěradlo do úplně kolmé polohy? Mně to nejde, malej je pořád v takovým polosedu.