Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, mát někdo jeden z těchto dvou kočárků? Jaké s ním máte zkušenosti? Díky ![]()
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyJá mám Buggy už půl roku a jsem spokojená. Výborně jezdí, dobře se ovládá, je prostornej. Akorát jsem si musela zvyknout na polohování zad na popruh. Taky ta bouda není nic moc, není vypnutá a je dost otevřená, takže v létě to bez clony nejde. Taky do něj doporučuju na jaro, léto nějakou vložku, bo ten materiál je klouzavej a dítko se na něm potí.
Koš je celkem prostornej, akorát ho doporučuju otočit, pak se do něj líp dávaj věci. Je fajn, že se do něj v pohodě člověk dostane i když dítě leží a spí. Věci se do něj musej dávat postupně, celou tašku najednou tam nenarveš. Já si kupovala kvůli těm jízdním vlastnostem a ty jsou super. kromě tý boudy jsem fakt spokojená. Pláštěnka na něj pasuje Emitex, ale je to hodně natěsno, blbě se na něj dává, originál by byl asi lepší. Fusak mám podzimní a zimně Emitex a pasujou, akorát jsem u toho podzimního musela předělat úchyty. Kdybys chtěla ještě něco vědět, tak se ptej ![]()
Děkuju ![]()
Ta boudička mě teda docela zklamala, Já právě chtěla kočárek, který bude mít stříšku pohyblivou že se bude dát stáhnout i více dopředu. Jinak jestli můžu poprosit, můžeš mi prosím trochu popsat jak se polohuje ta opěrka? V životě jsem to neviděla a ani jsem o tom neslyšela, tak si to moc nedokážu představit. Dá se to napolohovat i jednou rukou?
A co opěrka nohou, kolik má poloh? U kočárku co mám teď mi vadí, že má jen dvě polohy (do roviny nebo dolu) a když malá spinká, nemá nožičky podložené celé, spíš jen do půlky lýtek. Malé je 15 měsíců ale je malinko větší, je to náš dlouhánek
ale i tak se mi opěrka zdá docela krátká.
Máš pls nějakou fotku jak vypadá kočárek v poloze v leže?
Ještě jednou moc děkuju za informace, ani nevíš jak jsi mi pomohla ![]()
Opěrku nohou to má na pevno, polohovat se nedá. Polohování zad. V zádu jsou dva popruhy, který musíš prostě povolit. Ze začátku to šlo hodně ztuha, ale teď už je to v pohodě. Pokud chceš kočár s přetahovací boudou, tak se koukni na baby jogger elite, ten jí má úžasně vymakanou a ty záda má podobný, někde jsem viděla i super video. Naše Ela je taky hodn veliká má v roce 76 cm a opěrka je dobrá. Fotku nějakou vyhrabu. Mně ta bouda taky zklamala, ale já jsem to věděla už před koupí, protože jsem si ho prohlídla v obchodě, takže jsem to čekala. Jinak na Buggy se dá nasadit i sportovní sedačka z F6 a F2, problém je, že se to prodává buď zvlášť jenom buggy nebo i s tou sedačkou dohromady. Sedačka se dá koupit zvlášť, ale nová je hodně drahá. Jedině sehnat jetou.
také mám F4 buggy a opěrka na nohy je polohovatelná, buď na rovno nebo se sklopí dolů. S kočárkem jsem spokojená, výborně se s ním jezdí, na boudu jsem si koupila clonu.
No já si to spletla s tou spodní opěrkou, která polohovatelná není a hlavně mi vadí, že je snadno sundavací. Občas když mi někdo pomáhá do busu, tak mu zůstane v ruce ![]()
MarketaJ píše:
No já si to spletla s tou spodní opěrkou, která polohovatelná není a hlavně mi vadí, že je snadno sundavací. Občas když mi někdo pomáhá do busu, tak mu zůstane v ruce
Super diskuse kápla mi do not,zamilovala jsem se do kočárku na výstavě,ale máme mimčo ještě malý,ale do hlubokého se mi na zimu vejít nebude a tak už jsem chtěla něco jiného,no a asi tedy budu muset vydržet
,pro pětiměsíční dítko mi přijde dost otevřený
co vy na to?jo a taky jsem koukala na vložky od gessleinu dá se tam některá dát
Bodlinko pro pětiměsíční dítě je fakt hodně otevřenej. Elu jsem tam sice vozila od těch necelých šesti, ale bylo už skoro léto, tak to nevadilo, ale stejně jsem musela používat tu clonu. Zase na druhou stranu v zimě je dítě stejně zakutaný ve fusaku, takže na něj nefouká.Taky nemám vyzkoušenou jízdu v zimě na sněhu
. Vložky tam pasujou tyhle http://www.eshopbaby.cz/…ka-gesslein/, pak myslím od Pinky a nebo si nechat ušít na MMB. Já jsem si jí ušila sama. Jinak já jsem s ním spokojená, ale je spíš pro větší děti.