Sporťák Mutsy - poradíte barvu?

358
19.10.11 16:29

Sporťák Mutsy - poradíte barvu?

Ahoj, vybírám pro svou malou slečnu sporťák, hluboké lůžko mám barvu Active champagne, ale pro sporťák mi přijde dost světlá - rozhoduji se mezi Cargo grey, Cargo pacific (nevím, zda není modrá pro holku divná, ale přijde mi taková až do černa), Team brown, Active black, Cargo chocolate, Team dark grey - původně jsem chtěla nějaký černý, ale cargo new black mi přjde až moc černý :) a active black zase moc šedý :) Máte někdo některou z těch barev? A jak jste s ní spokojené? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
19.10.11 16:35

ahojky, sice nemáme mutsy, ale máme kočárek hodně tmavě modrý s oranžovou a myslím, že pro holku modrá blbá není. Spíš by bylo trošku komický mít chlapečka v růžovém :lol: Černá je moc černá. Šla bych do té modré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.10.11 16:40

já mám pacifik, je to taková petrolejová měňavá tmavě modrá. Já barvu zas tak neřeším, Mutsy ve sporťáku mám pro kluka modrou a golfáč mám červenej. Když tak doladíš nějakým holčičím doplňkem, vložkou, dekou, fusakem. Teď mažu s malým ven, ale večer můžu hodit fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.10.11 16:54

My máme černý, myslím, že Joey Silver?, já té terminologii moc nedám. měli jsme ho pro kluka, a teď ho budeme mít pro holku, jsme spokojení, vždycky se dá doladit vložkou nebo jinými doplňky, hodí se k němu všechno…
Nicméně tmavě modrý pro holu určitě blbý není, jetli se ti líbí, jdi do něj, já třeba na kluka měla hluboký červený a moc se mi to líbilo :). Teď na holku mám hluboký taky Mutsy, champagne, a je taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
19.10.11 16:56

mám college green - jezdil v něm kluk a ted holka - stačí změnit barvu deky a pořád to vypadá dobře :wink:
jinak se mi mutsy moc líbí v hnědé… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.10.11 19:51

tak posílám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.10.11 19:54