Quinny Buzz a vložka XL

17.10.11 10:03

Quinny Buzz a vložka XL

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, kdy jste dávali vložku XL do Buzze? Nelinka má 9 měsíců, 7 kg a přijde mi, že do té původní pěnové ji už s fusakem nedostanu nebo že tam bude narvaná :-) . Nechala jsem si na zimu ušít nánožník a hrozně trčí, je totiž dělanej jen na otočenou sedačku po směru jízdy. Když ho připevním proti směru jízdy, je hrozně dole, trčí, no, jsem z toho zklamaná. Bojím se, že jen fusak stačit na zimu nebude. Ještě jsem nezkoušela tu pěnovou vložku oddělat, dneska to zkusím, tak snad to půjde dobře. Jak jste to řešili vy? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.10.11 10:18

A nebo jestli ten nánožník tam přidělávám špatně? Teď jsem koukala na fotku a byl přidělanej až u stříšky 8-o …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
17.10.11 13:27

Buzze jsem měla, s XL vložkou jsem jezdila jen v zimě, aby se tam dobře dítko vešlo i s fusakem. Nánožník jsem přidělávala právě k boudičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 16:53

Já jsem ho tam taky přidělala a hrozně trčí, snad se to tím fusakem pak vyplní, takhle to teda vypadá příšerně :cry: . Nemohla bys mi poslat foto, jak vypadá ten tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
18.10.11 08:59

Už jsem kočárek prodala :roll: Měla jsem na něm nánožník od Emitexu, ten de luxe a nikde netrčel. Dole jsem ho pořádně utáhla tou šňůrkou, co na něm je připevněná. Vypadal, jak na tento kočárek ušitý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
18.10.11 09:06

ahoj, ja kdyz mela buzze,toho puvodniho velkyho, tak jsem decka vzdy vozila jen ve fusaku na buzze,meli normlane zimni obleceni,fusak a apak deku,zadny nanoznik nemeli a nikdy jim zima nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.10.11 09:11

já jsem tedy ještě nikdy v životě nepoužila přes fusak nánožník :think:
měla jsem emitex 3v1 a pak QUinny speedi originální fusak.
nánožník jsem používala jen u golfek s dekou, právě u staršího chodícího, kvůli botám - nechtěla jsem zamazaný fusak!
ale na zimu bych kvůli fusaku vytáhla XL sedačku, určitě..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.11 09:50

Jasný, tak uvidím, snad malá nezmrzne :-) , někdy si říkám, že Buzz nebyla dobrá volba, ale je tak kráásnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
18.10.11 13:04
iivvuullkkaa píše:
Jasný, tak uvidím, snad malá nezmrzne :-) , někdy si říkám, že Buzz nebyla dobrá volba, ale je tak kráásnej :mrgreen:

Buzz je úžasnej, ale tak do dvou let. Na větší děti je prostě malej. Pak už to chce jezdit jen v golfáčích a sporťáku udělat :mavam:

I já jsem nánožník použila minimálně - ve dnech, kdy mrholilo nebo sněžilo neb pláštěnku jsem téměř nikdy s sebou neměla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.11 16:41

Zapomínala jsi na pláštěnku :lol: ? Já zase v létě na síťku :lol: . Tak snad to nějak dáme. Třeba nebude nijak krutá zima a bude to ok, ale jak jste psali, měl by fusak stačit a ten originál Quinny se zdá teplej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.10.11 20:38
iivvuullkkaa píše:
Zapomínala jsi na pláštěnku :lol: ? Já zase v létě na síťku :lol: . Tak snad to nějak dáme. Třeba nebude nijak krutá zima a bude to ok, ale jak jste psali, měl by fusak stačit a ten originál Quinny se zdá teplej.

originál Quinny JE teplý!! jestli máš ten, na nánožník přes něj zapomeň, má daleko lepší vlastnosti, než nánožníky, Vojta jezdil v mrazech -10°C a v pohodě!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.11 12:49

Fakt? Tak super, to jsem nevěděla, tak jsem klidnější. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.3.15 20:49

Holky mam koupeneho buzzez druhe ruky a sedacka se mi trochu vykla.dela vam to taky? taky porad premyslim nad tim do kdy mi poslouzi.jak velke ditka jste v tom vozili? maly neni macek, ale je dlouhy.chci prodat stary kocarek
a pak uz jen koupit obyc golfky. poradte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4