Černý sporťák - ano, ne?

654
17.10.11 10:50

Černý sporťák - ano, ne?

Zdravim vsechny. Po dlouhem hledani, overovani a porovnavani jsme s manzelem vybrali kocar - BJ City Elite. Budeme ho mit od zacatku, tj. dokoupime i hlubokou korbicku, ale ptz Katka bude unorova, barvu hlubokeho moc neresim. Nad cim ale vahame je barva sportaku. Chteli jsme cerny, ale hodne lidi nas odrazuje, ze v nem male bude v lete vedro (i kdyz u sportaku se mi to nezda, navic BJ ma spoustu „vetracich“ vychytavek), a ze vysisuje (na to zase manzel argumentuje, ze „se to prebarvi“).
Jake mate vy zkusenosti s cernym sportakem? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
17.10.11 10:52

Ahoj, mozna bych az tak neresila barvu, kazda ma sva pro a proti. Me ce uprimne cerne kocarky nelibi, pripada mi to smutne, ale da se ozivit ruznymi vlozkami atd.

Kazdopadne, da se oddelat cela ta zadni cast, ktera chrani hlavicku vzadu? Resila bych spis toto. Ja jsem cele leto odjezdila tak, ze jsem vlastne vzadu mela jen sitku a zbytek strisky nahore stinil. Asi bych nekupovala kocar, kde se to neda oddelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
17.10.11 10:59

Ahoj, já mám tento a max spokojenost. Nic jsem vzadu neoddělávala, i když to myslím jde, a černá barva mi vůbec nevadila.
Nevím proč, ale různé letní vychytávky jsou v černé - třeba prodlužovací stříška proti sluníčku na kočárek… jinou než černou jsem neviděla…

A smutný mi vůbec nepřijde, mě přijde elegantní, hodí se do něj všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
17.10.11 11:06

Ahojky,tak mě se líbí černé kočárky,ale osobně bych si ho nekoupila.Já chci mít barevný kočár,je to takové veselejší.

• Citovat
  • Upravit
13503
17.10.11 11:07

ahoj
ja mela cerny sportak pro dcerku od Casualplay a doladila to barevnou podlozkou a vypadalo to super. Mmch velmi prakticke na udrzbu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
17.10.11 11:09

Já bych do něj taky šla :-) já tedy černý nemám, ale jak sporťák, tak golfky mám tmavě hnědé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
17.10.11 11:10

Já bych ho koupila.Máme taky černý kočárek a jen trošku červené v něm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
17.10.11 11:12
terak píše:
Kazdopadne, da se oddelat cela ta zadni cast, ktera chrani hlavicku vzadu? Resila bych spis toto. Ja jsem cele leto odjezdila tak, ze jsem vlastne vzadu mela jen sitku a zbytek strisky nahore stinil. Asi bych nekupovala kocar, kde se to neda oddelat.

JJ, vzadu je vetraci sitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.10.11 11:13

ahoj, ja mam concord neo- ten je tiez zvonku cely cierny a mam aj BJ city elite, ale v cervenej.

cierna je super, ze je univerzalna a da sa krasne ozivit farebnymi doplnkami.

cez leto bol maly este v korbicke a jasne, ze mu bol hic. ale pochybujem, ze keby bol kociarik napr. cerveny, tak ze by mu bolo vyrazne chladnejsie.

a ako pises, BJ ma vela vetracich otvorov, vzadu je aj ta sietka, podla mna v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
17.10.11 11:13
mhlavinka píše:
A smutný mi vůbec nepřijde, mě přijde elegantní, hodí se do něj všechno :-)

Nam taky neprijde smutny, jednak ma ty bile pruhy a jak pise Terak, staci dat barevnou vlozku a bude veselejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
17.10.11 11:23

Já mam taky černý sporťák a léto jsme zvládli v pohodě, Naše Kačka tam byla spokojená a vedro ji tam nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
17.10.11 11:28

já mám černouc elou trojkombinaci a problém tedy nevidím žádný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.10.11 11:38

Já jsem měla černý sporťák na dvojčata - hrozně jsem ho chtěla - a když jsem s ním poprvé vyjela, tak jsem ho hned prodala… :-D Té černé tam bylo tolik, že to vypadalo jako pojízdná rakev. Koupila jsem celý růžový a super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
17.10.11 12:09
peggy.sl píše:
Já jsem měla černý sporťák na dvojčata - hrozně jsem ho chtěla - a když jsem s ním poprvé vyjela, tak jsem ho hned prodala… :-D Té černé tam bylo tolik, že to vypadalo jako pojízdná rakev. Koupila jsem celý růžový a super. :palec:

No me se prave taky cerna libila, jak se bude dobre ladit, jak bude elegantni. Nastesti jsem ji nekoupila, mela jsem takovou peknou fialovou a i s ni jsem dost vycnivala z rad maminek s cernymi a sedymi kocary. Velky sportak jsem prodala a koupila toto: http://www.malvik.cz/…all-over.jpg

Cerna je elegantni barva, ale predstav si, z pohledu ditete, ze pulku dne stravis v necem cernem. Neni to skoda? Neni lepsi kolem miminka dat nejake barvy, ktere ho dobre naladi? :-) A mimojine, nevim, proc se vsechny maminky boji barev. Jak ted nedavno cely tyden prselo, tak jsem chodila ven se syte modrym kocarkem, mela jsem sebou kriklave ruzovy destnik a hned jsem se citila lip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
17.10.11 12:12

ahojky černá barva je super, na další mimčo bych taky chtěla černý kočár. Teď mám kombinaci šedé a limetky a ta limetka je fakt děs. V létě se na to chytaly mouchy, protože to svítilo :cert: a štve mě i to, že při skládání do auta to občas někde otřu a je to pak strašně vidět :nevim: černá barva na údržbu prostě super, kamarádka má černý dorjan a je to fakt nádherný kočárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí